Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Auto Tuning Show Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/85-arad/50500-auto-tuning-show-satu.html)

Ayria 17-09-07 18:48

Re: Auto Tuning Show Satu Mare

Quote:

Originally Posted by phenomiq (Post 1104982)
Merci ca mi-ai facut o poza, pacat ca nu au fost si alte Opeluri ... poate data viitoare ;)

si eu am opel corsa :lol: asa ca poate data viitoare ;)

phenomiq 17-09-07 19:54

Quote:

Originally Posted by Ayria (Post 1105231)
si eu am opel corsa :lol: asa ca poate data viitoare ;)

Tare mi-ar placea ... apropo ... a ta corsica este tunata? ce motorizare si ce modificari in plus are ?

morghen 17-09-07 20:39

felicitari pt un eveniment reushit ! le-atzi dovedit-o tuturor care au carcotit ! imi pare nespus de rau ca nu am fost prezent....am ratat un eveniment beton.

Ayria 17-09-07 21:43

Quote:

Originally Posted by phenomiq (Post 1105305)
Tare mi-ar placea ... apropo ... a ta corsica este tunata? ce motorizare si ce modificari in plus are ?

deocamdata nu am tunat-o...am niste idei de tuning,doar ca momentan nu e cazul.eu astept sa primesc mashina noua. :-P e 1,2 stock,dar sunt multzumita de cum merge ;) adika asa...pe jumatate,incerc sa nu am asa mari pretentzii de la ea :-P

phenomiq 17-09-07 23:11

Quote:

Originally Posted by Ayria (Post 1105539)
deocamdata nu am tunat-o...am niste idei de tuning,doar ca momentan nu e cazul.eu astept sa primesc mashina noua. :-P e 1,2 stock,dar sunt multzumita de cum merge ;) adika asa...pe jumatate,incerc sa nu am asa mari pretentzii de la ea :-P

mdah ... eu ma pregateam sa fac modificari la motor ... un compresor aveam de gand nu de parca m-as plange de performantele actuale, adrenalina e ca drogul, dar curand vine bebe la noi si "borla" pica din start din cauza sunetelor la turatii medii sau croaziera ... deci RE exhaust si minus CP.

juana_man 18-09-07 09:03

Quote:

Originally Posted by morghen (Post 1105384)
felicitari pt un eveniment reushit ! le-atzi dovedit-o tuturor care au carcotit ! imi pare nespus de rau ca nu am fost prezent....am ratat un eveniment beton.

ti-am zis?! ti-am zis?! neeneneenen neeeeeeeeee 8) 8) las k ne vedem data viitoare

Ayria 18-09-07 11:02

Quote:

Originally Posted by phenomiq (Post 1105781)
mdah ... eu ma pregateam sa fac modificari la motor ... un compresor aveam de gand nu de parca m-as plange de performantele actuale, adrenalina e ca drogul, dar curand vine bebe la noi si "borla" pica din start din cauza sunetelor la turatii medii sau croaziera ... deci RE exhaust si minus CP.

shtii cum e? nu poti sa le ai chiar pe toate :-P CP sau exhaust tough decision :lol:

sineta 18-09-07 11:13

Cand Am Luat Bataie De La Vr6?oricand Il Astept Pe 400 M Pe Cat Vrea El

phenomiq 18-09-07 11:44

Quote:

Originally Posted by Ayria (Post 1106346)
shtii cum e? nu poti sa le ai chiar pe toate :-P CP sau exhaust tough decision :lol:

Da, asa e. Oricum pacat ca nu ai venit, a fost o organizare foarte reusita, sincer nu ma asteptam. Atatia oameni stransi pe dig nu am vazut niciodata, organizatorii au facut ca multi satmareni sa fie multumiti fie ca erau spectatori fie ca participanti la design show sau liniute , un astfel de event trebe apreciat ba chiar repetat dar sa stii ca sunt si cativa tineri nemultumiti dupa cate am citit in alte threaduri. Eu nu sunt un nebunatic pe sosea, desi recunosc rareori apas acceleratia mai tare, dar am familie si ei sunt principalul. Oricum era onoare sa ma dau la liniute cu personalitati a sportului auto satmarean care participau cu masini "facute" ... Bravo lor! La anu sper sa ne vede pe "track" ;)

absstrakt 18-09-07 12:40

felicitari COX..chiar mi-a placut cum ai mers ai fost unu din favoriti :P

Xerius 18-09-07 15:06

Quote:

Originally Posted by sineta (Post 1106372)

vr6 te halea cu fulgi cu tot .. ai avut ceva noroc acolo... oricum.. cine nu il stie pe jac nu are cultura generala :!: :lol: :lol: :lol:

absstrakt 18-09-07 16:05

10 Attachment(s)
poze de la show`n`shine :P

tristan 18-09-07 18:20

Quote:

Originally Posted by sineta (Post 1106372)

ce motor ai pe bmw?

sineta 18-09-07 21:42

ma faci sa rad peste 2 saptamani sunt curse la cluj libere il astept nu mi frica asta e in viata mai si pierzi:lol: :lol: :lol:

sineta 18-09-07 21:43

motor de 25 putin modificat atat nimic mai mult

All times are GMT +2. The time now is 23:42.

- Copyright 2026 4Tuning