![]() |
bine aleg ENZO si PUNCT :D
|
PORSCHE FOR LIFE!!!!
|
experienta imensa in formula 1 si nu numai? ce mai vreti?
vreti date? le stiu pe de rost insa si unii dintre voi le stiti asa ca nu ma mai obosesc.enzo e mai rapid pe traseu,in linie dreapta si artata muuuult mai bine.caroseria e o capodopera a aerodinamicii.pur si simplu nimic nu bate enzo pe traseu,acolo unde conteaza cel mai mult,nici macar mclaren f1 si cred ca nici bugatti veyron care e mult prea greu.insa ramane de vazut asta.deocamdata maseratti mc 12 se apropie de el.pur si simplu nu am cuvinte sa descriu un enzo.punct |
eu zic ferrari enzo , cred ca are o plecare mai mortala si e mult mai puternica :P
|
Dintre astea doua as alege clar FERRARI ENZO. Dar ca sa atrag fufele dupa mine as alege un PORSCHE pentru ca mai mult imi place designul la PORSCHE. (parerea mea proprie).
|
am vazut top gear si chiar despre enzo vs porshe era vorba ... si sincer daca jeremy clarkson alege enzo ... adica un om care a si condus masina si astea ... e clar ... asta pe langa performante si altele ... deci inca un vot pt enzo
|
Enzo este mai bun.. cai mai multi demaraj mai bun tot.. Ferrari RULZZ :D
|
un raport pret / performanta inclina in favoare porsche'ului .Totusi daca vrei sa fii exclusivist alegi Enzo .Amāndoua sunt foarte apropiate ca performata ,porche'ul find ceva mai greu de condus la limita .Intradevar cand vrei sa vorbesti de performante ,viteza si stil spui ferrari ,dar parerea mea ca Enzo este o masina excelenta din toate punctele de vedere dar pretul si faptul ca nu o poti cumpara doar daca posezi inca 2 ferrari'uri este ceva iesit din comun asa ca merg pe Carrera GT .99 % din performantele Enzo'ului ,pret mai mic si totusi posibilitatea de a o cumpara .THat is old fasion mechanical grip for ya ;)
|
Amandoua sunt masini pe care noi, soferii de rand ,nu o sa le conducem niciodata si chiar daca le-am conduce nu le-am putea impinge la limita sa ne dam seama de diferente de performanta. Deci alegem dupa design. Porsche pt design si ferarri pt personalitate si tehnologie.
|
Eu aleg Porsche Carrera GT pt ca:
1. E cea mai rapida masina de pe Nurburgringul vechi (Iadul Verde). Enzo a avut teste oficiale acolo cu Schumacher la volan dar nu au avut niciodata un \"official timed lap\". (Oare de ce?) 2. Daca tot suntem fatalisti si zicem ca n-o sa apucam sa conducem asa ceva vre-o data, atunci trebuie sa realizam ca Porsche-ul este la jumatate de pret fata de Enzo (asta noi, ca la mana a2a Enzo trece de 1 mil Euro), se produce in mai multe exemplare si nu ai nevoie de inca \"nshpe\" masini d-ale lor s-o cumperi. 3. Motorul V10 de pe Carrera GT suna mult mai F1 decat V12le de pe Enzo, asa ca Enzo=F1 pe sosea se mai aplica doar la cutia de viteze, care by the way, e mai lenta decat cea de pe BMW M5. 4. Iubesc cutiile manuale, ambreiajul si lipsa sistemelor electronice de control. (Si CGT-ul are asa ceva, dar nu ca Enzo) 5. CGT e roadster si are un spatiu interior mult mai prietenos decat Enzo (te urci in el ca intr-o cutie de sardine din fibra de carbon, si in caz de accident o sa si iesi din el la fel de rpd...) 6. Ferrari rosu e mitul necunoscatorului, care din lipsa de argumente, alege masina... mai usor de ales... (Intreb asa de curiozitate pe cei care au zis \"Ferrari Enzo\" fara sa argumenteze: care este cel mai rar si mai scump model Ferrari?) Si ca sa nu existe urme de indoiala: sunt fan Porsche, si nu prea imi plac Ferrari-urile... |
As alege Porsche Carrera GT din motivele... expuse de catre ShinyG. respekt :wink: .
PS: nici mie nu-mi prea place Ferrari. Tocmai politica lor de exclusivism i-a vandut lui FIAT (care a fost cumparat de GM, deci acum Ferrari este 20% masina americana). Porsche a ramas singurul producator independent de masini supersport de serie. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:36. |
- Copyright 2026 4Tuning