![]() |
Re: Siab 2007
Quote:
|
Atunci sariti pe TOP GEAR :))
Misto... |
Sariti, sariti... ca o sa iau si eu una ca nu am decat o invitatie :(
Merita sa dai 6,9 ron fata de 15 ron :) |
Klar:D Toti kre shtiu d invitatzie cumpara revista;) Mi se pare super okey 'afacerea' :chick:
|
ia nu va mai laudati cu revista ca nu o mai gasesc la chisc...in plus daca castigi si un pranz odata cu achizitonarea revistei...mi se pare deja o afacere de succes...daca este vorba de moca asta de 7 lei ... sigur nu lipsesc... si stiu de pe acum ca in 2011 va fi SIAB:D
|
multzam pt info :D
|
Ne vedem la marea atractie de la SIAB2007 " BRABUS" :)
|
Vin si eu sa imi iau masina de acolo. Pe cea mai scumpa si d fitze sa moara toti dushmanii de ciuda !! Bīng bīng !
Asta daca nu ma ratacesc in bwukhale :D |
Quote:
deci hai sa-ti explic sper sa intelegi ca a 2-a oara nu-ti mai dau nici o explicatie: 1 sunt de acord cu ideea de siab dar....sa vad ceva spre bine....ca organizare ma refer...nu cer perfectiunea....nu cer mare lucru doar un pic de profesionalism din partea organizatorilor....sa scoata ochiu in lume si sa nu ne mai prosteasca ca aduc nush ce masina....probabil o sa fie si veyron si unde o sa-l puna....100% la 20 de m distanta de public 2 poate se civilizeasca si ""maniacii si obsedatii " ca nu le=a zis nimeni sa nu se uite la femei si sa le faca poze da sa aiba un pic de bun simt 3 poate vin copii mici chiar crezi ca e cazu sa vada toate tzatzele si p..zdele alea lasate pe afara....daca tu crezi ca asa se face afara gresesti. La revedere! P.s.: ia exemplu 4tuning day.....prima editie a fost...au fost unele greseli....la a 2=a s-a incercat sa numai fie si in mare parte s-a rezolvat....la anu fac pariu pe ce vrei ca o sa fie si mai bine......cand faci o chestie tre sa-ti si placa nu s-o faci doar ca sa iei banii la oameni..da asta e o alta discutie |
Mie unu Metro Otopeni mi se pare mult prea mic pentru un salon international fata de locatia de acum2 ani. Tinand cont ce a fost la 4tuning days eveniment mai mic decat SIAB-ul cred k o sa fie destul de mare inghesuiala da asta e.
Asteptam cu nerabdare |
Quote:
|
criss_cars nu vreau sa intru in polemica da daca citesti mai atent n-am nimic impotriva fetelor....doar.....a publicului DE LA TARA...si inca ceva acu 2 ani nu cumva isi luase gigi maybach si columbeanu rolls???...ce draq premiera e asta???
sa vine intradevar cu macar 2 masini concept de la frankfurt sa le pune la 10 km distanta si sunt fericit o sa zic am vazut ceva nou!si apoi daca nu vin nu mai pot sa critic;) |
sunt curios ce o sa fie la standul Brabus :idea:
legat de Veyron, cred ca nu va fi nici unul la SIAB.. Porsche Romania a anuntat ca va aduce doar VOLKSWAGEN, AUDI, SKODA, SEAT, PORSCHE, LAMBORGHINI, BENTLEY, nu si BUGATTI. |
Fara suparare, dar de ce va agitati atata cu Veyron-ul??? e o masina relativ veche (ma refer la aparitia ei), pe care cred ca absolut toti am vazut-o cel putin odata la TV...eu am vazut cel putin 15-20 prezentari/teste/curse...
SIAB-ul e un eveniment important la noi, dar oricum nu este un salon auto in adevaratul sens al cuvantului...eu il consider mai mult un show-room "la gramada", tinand cont ca nu vedem decat masinile existente in productie. cand vom vedea in exclusivitate "noul subaru X" sau "noul "ford produs la craiova"..sau vre-un concept-car, atunci, da, va fii Salonul International Auto Bucuresti. oricum, 4t merge spre mai bine...iar SIAB-ul spre mai prost, din cate observ... si tind sa-i dau dreptate (dar nu in totalitate) si lui Sindrom: nu poti face o poza ca orice om la o masina, ca nu se vede nimic din ea din cauza "silicoanelor" aferente domnisoarelor de 15-16 ani cocotate pe capota. Sincer, la ultimul Siab chiar le-am rugat pe cateva sa se dea la o parte sa pot face o poza doua... Si nu, nu sunt gay :lol: dar ma duc acolo sa vad masini si fete dragutze printre...nu invers. |
Geo_ZGA tu de ce te duci la SIAB daca poti sa vezi orice masina la TV?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning