![]() |
Re: Telefoane cu GPS
am si eu o intrebare..
oare se merita sa imi vand telu N95 8GB si sa imi cumpar N96 ?? voi ce parere aveti ? |
|
parerea mea ca n96 arata la astept mai urat ca n95 8gb atata ca are 16 gb;)
|
*aspect .
|
mie mi se pare muuult mai frumos n96...dar in afara de marimea memoriei de care banuiesc ca nu ai nevoie, nu mai e vreun motiv pentru care sa vinzi n95 si sa iei n96
|
Am si eu un N95-8GB dar nu prea stiu cum se activeaza gps-ul asta ?
Trebuie sa ai abonament ca sa mearga ? Are careva Route 66 pentru N95-8GB ? Sau merge doar pe N95-ul normal ? |
Quote:
|
am si eu o intrebare: se merita gps pe telefonul mobil? eu n-am luat in calcul optiunea din cauza unui mare inconvenient: display mic (multe fara touchscreen ceea ce il face si mai greu de folosit la volan, daca e fixat in parbriz), iar la multe procesorul lasa de dorit... de aceea am preferat gps clasic, cu display de 4.3" si procesor de 400mhz...
am testat un nokia n82, si mi-a lasat o impresie foarte proasta... strazile erau afisate mic, ecranul mic, trebuia fixat undeva aproape de ochi ca sa intelegi ceva |
Eu zic ca se merita. N82 are procesor de 332MHZ. N82-ul avea RO.A.D 2006 instalat sau nokia maps?
|
nokia maps presupun
|
Are careva Route 66 pentru N95-8GB ?
Ma ajuta cineva pls ? Merci ! |
1 Attachment(s)
Quote:
Soft: http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=232680 Harta: http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=286635 Sper ca nu este o problema ca am facut upload aici. |
Quote:
da eroare pe rapidshare la primul link .. |
Am incercat si eu sa le downloadez dar da o eroare cum zice si Peter ... daca le ai in calculatoar fa le un upload aici
|
Merge si pe N82?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:09. |
- Copyright 2026 4Tuning