![]() |
nu stiu daca am mentionat site-ul www.adevaratu.go.ro sa vedeti acolo cum gandeste un manelist kitch-tuner. dati click pe pozele din stanga pt. articole
|
un distrus.. ;)
|
Anti-manelist toata viata 8) .Subscriu la tot ce s-a scris pe aici
|
nu cred ca puteam schimba ceva cu un virus.. trebuie mult mai multa munca.. din pacate, asta e.. mentalitatea de turma.. nici n-avem ce sa le cerem unora care n-au fost in stare sa termine 4 clase si stau si pasc vacile.. :roll:
|
mie`mi plac manelele :p
|
:lol: :lol: :lol:
|
dar d asemenea ascult si mafia si parazitzii moartea mea ... si ... linking park .. si wu`tang clan .. DMX .. Jay- Z .,... tot ... in afara de hard rock ..
Da`lee sunt barosan ... mare barosaann ... sunt number 1 .. dalelel .. daleee .. baiat baiat .. dar ce baiat ... banu sa`l fac .. Later Edit ... BTW .. albumu de la M & G e mai mult decat mortal :P |
sa vedeti cat is de \"iubite\" manelele in general.
hai ca asta e topic antimanele si era de asteptat sa vedem multe pareri contra manele. Dar sa vedeti topicurile pro manele ce raspunsuri primesc http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=179129 Inca o data: \"Jos manelele\" O tara intreaga e impotriva lor dar care-s manelisti is in general manelisti convinsi doar asa se explica cum asa o minoritate cum sunt fanii manelelor reusesc sa ne streseze zi de zi cu scartaieli din astea. Au ei grija sa isi faca pasiunea pt. manele cunoscuta cat mai bine. |
Nuj jtiu cum v`au disparut voua manelele..dar din cele 10 mii de bucatzi pe care le am pe Hdd una nu a plecat! Toate sunt acolo la locu lor! si NU AM ANTIVIRUS sau FIRE WALL nici macar alea din SP 2!...dECI...LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ma facetzi sa rad de nu am aere!
|
:lol: :lol: :lol: hahaha :lol: :lol: :lol: Pai nu ti se sterg asa singure :wink: . E nevoie ca acel virus sa ajunga in calculatrul tau! Uite nici mie din pacate nu mi-a ajuns (si nici eu n-am antivirus sau firewall)... sper fac eu rost de el si ti-l trimit :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: 10 mii ??? |
looll .. toti ziceti ca nu manele dar sunt multi dintre voi ce asculta .. ca drept atare faptul ca stiti versurile ( drifter_iasi )
|
Re:
Quote:
|
exact, BOG 18 IS :)
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...r=asc&start=15 Quote:
|
nu am avut rabdare sa citesc tot :P dar am o intrebare,nu imi pot explica cum poate virusul sa ishi dea seama care dreaq e manea si care nu..mi se pare o concpetie aberanta...sau poate daca contin numele adrian cop....plm nu il scriu :P sau alti manelisti..dar e stupid ca pot sa schimbe numele si gata....papa virus fara nici un anti..ma rog.... daca am dat prea multe detalii va rog stergeti..sau anunta-ti-ma s ail sterg sa nu se prinda ca shi mie imi place virusul si il vreau si eu :D :twisted: :twisted: :twisted:
|
cine vrea virusul arhivat sa dea pm sau mail si il trimit... :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:10. |
- Copyright 2026 4Tuning