![]() |
Re: inca un urs.........
am eu 5 jante de urs sunt cu buza lata in 6 spite subtiri au 7toli latime si sunt pe 15 ,au si ceva gume pe ele 195 50 15 dar le trebuie o vopsea tel0728011000
|
foarte tare ursu..bravo frate...sa il stapanesti sanatos si fara incidente...mai pune si dumitale niste poze ca sunt mort dupa el:X
|
salut frumoasa masina acum styu de unde imi sty masina si apropo ceva cu buza ca schimba masina radical
|
Quote:
Quote:
cat de curand apar si jentile..... |
mie mi-a dat dacia, merge super bine,
am luat-o pt altcineva |
hai cu jantele si poate ne vedem pe alee sa-ti vad masina mai bine
|
Salut,am si eu un e30 ca al tau tot negru 2 usi,am si pe spate si pe fata bari stabilizatoare suspensie sport,daca o mai tin masina vreau sa o inalt,cauciucuri pe 60,suspensie normala,barile stabilizatoare imi vine sa le duk la topit,la fel si cu suspensia sport sa nu mai aud de asa ceva,am luat zilele trecute pe o ploaie niste gauri care erau umplute cu apa si niste damburi am zis ca se rupe masina pe jumatate,oricum daca am ocazia sa o inalt o sa fac un topic ca observ ca majoritatea de aicea de pe acest site le coboara,eo o sa o transform din sport in masina pt Romania.
|
masina sa innoit cu niste jante ......o sa pun poze.....
i-am schimbat toata bucsele de pe spate si acum intrebarea de baraj : E30 320 nu are bara stabilizatoare pe spate ? pe partea stanga am suportul pe care s-ar prinde bucsa + bara de masina dar pe dreapta nu am...... |
Quote:
|
si asteptam pozele cu noile jante
sunt cu buzaa? |
Quote:
|
Quote:
p.s. ce treaba au barile stabilizatoare ? macar sti la ce folosesc? mai ales dak zici k ai si urs? |
Quote:
|
5 Attachment(s)
cateva pozne cu jentile + un urs care parcheaza langa tvr.......
sunt borbet A pe 16" cu 7.5J fata si 9J spatele, am si capacele dar nu au venit cu antifurtul......... una din cele de 9J este putin atinsa pe langa cauciuc dar iarna e lunga si sper sa remediez zgarietura......... P.S. cumpar bara stabilizatoare spate de urs + suportii care tin bara pe masina + suportii de la bucsi ! |
alta treaba cu incaltarile astea,sa le stapanesti sanatos.
p.s. vezi ca stie hai pe cineva care le polisheaza buza frumos |
| All times are GMT +2. The time now is 07:22. |
- Copyright 2026 4Tuning