![]() |
Re: Este cineva dispus sa participe la EMMA Romania?
Amplificarea tweeterelor o faci prin reglaje repatate ajutat de ureche:-) , dar trebuie sa ai urechea formata pt un reglaj de SQ sau sa te ajute cineva priceput, este foarte diferit un sunet de competitie fata de un sunet care ti-ar placea tie sa zicem. Sistemul trebuie reglat liniar, sa nu iasa nimic in evidenta, exclus vreun bass puternic, sub-ul are un rol de a completa sunetul cu frecvente f joase, sub 50hz, sau vreun tweeter tipator...Foarte multa experienta practica nu am nici eu, insa pot spune ca stiu orientativ cam cum ar tb sa sune o masina pt concurs. Poate te ajuta mai mult Bogdan cu ceva detalii, el a tot umblat cu statii si reglaje pt EMMA timisoara
|
mersi mult, am inteles.
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea/14303-vw-golf5-gti.html |
si baiat bun pe deasupra...
|
oricum, pe langa etapele din tara, pe care le castiga constant, pleaca si peste hotare la EMMA Europe. a luat locul III anu trecut la sound, fiind sungura masina privata.
anu asta o sa participe in danemarca. ii ruam succes. |
Quote:
|
pai da...nu e singura. dar are mari sanse. sta mai bine ca anul trecut. si anul trecut a fost singura, nu?
si cat cati mai multi cu atat mai bine. ;) concurenta influenteaza performanta. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:25. |
- Copyright 2026 4Tuning