![]() |
Re: S-a Mai Stins O Stea !!!
imi pare rau pt ce sa intamplat :( ... condoleante familiei ... deja vara asta a fost dea dreptul neagra :(
|
Dumnezeul sa-l odihneasca! Am pierdut un om minunat,a plecat mult prea devreme, iubea mult prea mult viata ca sa merite asa ceva....
|
:( pakt .. sa se odihneasca in lumea celor drepti
|
Stitzi .. straziile sunt din ce in ce mai goale ... Dumnezeu sa aiba grija de el acolo sus .. El are nevoie doar de oameni buni .. poate d`aia L-a luat ... dar L-a luat prea devreme ... cand am primit telefonul nu-mi venea sa cred :( ... Dumnezeu sa te aiba in PACE
|
prea tanar sa nu mai fie cu noi dumnezeu sa-l ierte
|
O vara in care motoarele siau luat un tribut numeros .. ....mult prea numeros .....Dumezeu sal ierte ...nu lam cunoscut ...dar ..R.I.P.
|
La doar 23 ani,Dumnezeu a hotarat sa-l ia dintre noi,este acum undeva sus,zambeste la noi si sunt mai mult ca sigur ca ii este bine,acum ruleaza pe un drum fara cusururi,acolo sus,unde nici macar benzina nu i se termina niciodata. Sper ca familia sa treaca cat mai usor peste aceasta nenorocire...a plecat dintre noi un baiat excelent,care nu a gresit cu nimic nimanui...inca o data:
DUMNEZEU SA-L IERTE SI SA-L ODIHNEASCA IN PACE GEORGE (GXG)! |
familia nu trece niciodata usor peste asa ceva....asa ca ganditi de 100 de ori inainte sa baga-ti mana-n gaz...valabil si ptr conservari cat si ptr motociclisti si atevisti
|
Quote:
maine seara la ora 20:45 - 21:00 ne vom aduna la Sala Sporturilor si vom pleca in coloana la priveghi !!!! cine doreste sa ne insoteasca este asteptat sa mergem impreuna sa aprindem o lumanare la capul lui si sa-l plangem impreuna !!!!!!!!!!!! .............. DUMNEZEU SA AIBA GRIJE DE EL ...................... |
Dumnezeu sa il aiba in paza!!.....sa dus intr-un loc mai bun.....condoleante familiei si prietenilor.....e trist ce se intampla
|
d-zeu sa il odihneasca din pacate sunt in egipt si nu pot veni
|
dar imi pare ffff rau......... .offfffffffff bagami-as poula in ele de motoare si in timpenia de pe stazi
RIP |
va rugam sa venitzi catzi mai multzii la inmormantare pentru ai arata cat a contat pentru noi .
iar din seara asta se poate sta la priveghii la casa niculescu |
Inmormantarea va avea loc .. sambata la ora 9.
|
Condoleante familiei ...sincere regrete...
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:50. |
- Copyright 2026 4Tuning