Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Noul audi A4 cu aer de A5 (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/49907-noul-audi-a4-aer-a5.html)

~Ada~ 12-09-07 19:21

Re: Noul audi A4 cu aer de A5

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1070805)
Da, ar fi trebuit sa puna ceva special creat pt sline ...
Asta e o problema la audi, scot o janta pt un rs. si in timp pun pe toate masinile, desi a fost creata pt masina aia, si da f bine pe masina aia...
...

Ai dreptate8) Per'total e frumoasa mashina,ledurile imi plac la nebunie :dance:

AlliedComposites 16-09-07 10:57

dupa mine masini gen A4 si BMW seria 3 sunt masini pentru aia care vor sa zica CA AU SI EI... daca esti mare peste, nu cumperi decat de la seria 6 in sus

ESPinoza 16-09-07 10:59

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1102945)
dupa mine masini gen A4 si BMW seria 3 sunt masini pentru aia care vor sa zica CA AU SI EI... daca esti mare peste, nu cumperi decat de la seria 6 in sus

ce comentariu prost... :) chiar m`ai facut sa zambesc

steaua23 16-09-07 11:54

chiar ca. adevaru e si mi-e mi-ar fi rusine intr-un m3 sau rs4 ...

22VIN 16-09-07 15:09

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1102945)

si sa zicem ca nu am nevoie de o masina mare si vreau una mai mica? iar iti amintesc nu stem in america nu avem strazi pt tancuri:| si nici parcari

AlliedComposites 16-09-07 19:54

da? daca vreti o masina NORMALA si MICA, sunt ZECI de alte optiuni...

lumea cumpara BMW pentru MARCA, si sa zica ca au si ei... se compara de exemplu cu ce vine un BMW 318, cu mai TOATE celelalte masinile din clasa sa? Nici pe departe, o buna bucata din pretul masinii se duce pe chestia ca ai o masina de la un producator reputabil... de parca pentru ca BMW face M3, asta chiar o sa insemne ca si 320D-ul tau o sa fie balaur.. nu o sa fie... o sa fie o masina normala, care costa mult mai mult decat face, pentru oameni care for sa se dea mare la lume ca AU SI EI!

AlliedComposites 16-09-07 19:58

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 1103013)
chiar ca. adevaru e si mi-e mi-ar fi rusine intr-un m3 sau rs4 ...

astea nu normal, dar astea costa aproape dublu fatza de versiunile normale...

si cum tu si majoritatea lumii nu o sa aiba bani sa-si ia M3 sau RS4 ce o sa faceti? o sa va luati seria trei de baza si A4 de baza, si o sa va laudati la toata lumea ca vai ce super-masini aveti, si vai de la ce producatori buni vin... si o sa va umflati in pene si o sa va laudati masina de parca chiar ar fi fost versiunea ADEVARATA, care costa MULT MULT mai mult, desi masinile voastre o sa fie la fel de banale ca restul de pe drum

Florin_Tei 16-09-07 20:25

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1103735)
astea nu normal, dar astea costa aproape dublu fatza de versiunile normale...

si cum tu si majoritatea lumii nu o sa aiba bani sa-si ia M3 sau RS4 ce o sa faceti? o sa va luati seria trei de baza si A4 de baza, si o sa va laudati la toata lumea ca vai ce super-masini aveti, si vai de la ce producatori buni vin... si o sa va umflati in pene si o sa va laudati masina de parca chiar ar fi fost versiunea ADEVARATA, care costa MULT MULT mai mult, desi masinile voastre o sa fie la fel de banale ca restul de pe drum

bine mai miliardarule , asa suntem noi mai laudarosi ... :lol: :lol: :lol: :lol: ... frate inainte sa postezi mai citeste de vreo 5 ori mesajul , poate asa o sa scriii ceva pozitiv ! Cu respect !

boy_wonder 16-09-07 20:28

Quote:

Originally Posted by Florin_Tei (Post 1103782)
bine mai miliardarule , asa suntem noi mai laudarosi ... :lol: :lol: :lol: :lol: ... frate inainte sa postezi mai citeste de vreo 5 ori mesajul , poate asa o sa scriii ceva pozitiv ! Cu respect !

daca nu ati auzit de bloodfart aka richie rich va rog frumos nu mai postati ;)

AlliedComposites 16-09-07 21:11

bai eu nu imi iau masini ca sa ma dau mare cu ele, eu iau masini ca sa le conduc... cine are nevoie sa dovedeasca ceva prin ce masina conduce n-are decat sa-si ia masini numai pentru marca... decat un A4 sau serie 3 de baza, prefer sa iau o masina cu marca mai ne-pretentioasa cu toate optiunile

si nu am atacat pe nimeni, e parerea mea despre unii dintre oameni, deci nu vad de ce va suparati atat

AlliedComposites 16-09-07 21:18

si daca va ganditi, un RS4 si un M3 nu sunt cu mult departe la pret de un 650, deci intra automat in ceea ce am zis mai devreme dupa mine... alea sunt masini adevarate, care sunt cu adevarat cu un cap peste competitie... restul, cum am spus, sunt doar masini ca sa te lauzi ca ai si tu...

SFW 16-09-07 21:53

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1103880)
bai eu nu imi iau masini ca sa ma dau mare cu ele, eu iau masini ca sa le conduc... cine are nevoie sa dovedeasca ceva prin ce masina conduce n-are decat sa-si ia masini numai pentru marca... decat un A4 sau serie 3 de baza, prefer sa iau o masina cu marca mai ne-pretentioasa cu toate optiunile

si nu am atacat pe nimeni, e parerea mea despre unii dintre oameni, deci nu vad de ce va suparati atat

Eu sunt un om care are un A4 si nu e nici S nici RS ... tre sa ma simt??

Devii din ce in ce mai penibil ... te .... pe tine grija de optiunile oamenilor ... de ce isi cumpara ei masini.
Poate ai tu pe neonul ala multe optiunii, da plasticul ieftin specific masinilor americane il face sa fie cu 10 clase in urma unui A4 la interior ... poate sa aiba ce optiuni ar avea ...

_anaconda_ 16-09-07 22:48

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1103894)
si daca va ganditi, un RS4 si un M3 nu sunt cu mult departe la pret de un 650, deci intra automat in ceea ce am zis mai devreme dupa mine... alea sunt masini adevarate, care sunt cu adevarat cu un cap peste competitie... restul, cum am spus, sunt doar masini ca sa te lauzi ca ai si tu...

1)si daca ai intre 25k si 40k(sau 15-25k SH) ce ar trebui sa iti iei?ca nu poti sa intri in categaoria BMW 650 etc?
2)la tine versiunea normala,sau adevarata e M/RS/AMG?:rolleyes2
din ce scrii u inseamna ca un a4/3xx/c sunt penibilitati:rolleyes2 ...si le i`a lumea sa arate ca au,nu ca vor o masina calumea,confortabila cu mai mult sau mai putine dotari?
esti funny,sa ne spui si noua cam ce ar trebui sa cumperi daca nu ai de la 60k in sus ca sa iei masina adevarata...!
PS:SRT-4 RULZzZzZz,era sa uit:oops:

AlliedComposites 16-09-07 23:14

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1103960)
Poate ai tu pe neonul ala multe optiunii, da plasticul ieftin specific masinilor americane il face sa fie cu 10 clase in urma unui A4 la interior ... poate sa aiba ce optiuni ar avea ...

haha argumentul clasic... cand nu ai nimic concret de argumentat, te iei de interior :lol:

sunt multe forduri, opeluri, volvouri si alte marci care ofera EXACT ACELASI LUCRU, numai ca fara insigla mare...

sunte-ti prea inchisi la minte sa intelegeti... ce am zis e ca masinile cu RENUME merita daca ai banii, daca nu, in loc sa dai banii ca sa te dai mare, mai bine iei altceva, pana cand ai bani de ceva serios...

AlliedComposites 16-09-07 23:19

Quote:

Originally Posted by anaconda_4badguys (Post 1104110)
1)si daca ai intre 25k si 40k(sau 15-25k SH) ce ar trebui sa iti iei?ca nu poti sa intri in categaoria BMW 650 etc?

bai copile... iti iei ALTCEVA pana ai banii sa iei o masina adevarata... nu iti trebuie seria 1 hatchback de 30,000+, de exemplu, cand sunt zeci de alte hatch-uri...

Quote:

Originally Posted by anaconda_4badguys (Post 1104110)
2)si le i`a lumea sa arate ca au,nu ca vor o masina calumea,confortabila cu mai mult sau mai putine dotari?

ce scumpule nu poti sa pui piele si navigatie si tot ce vrei pe mai orice masina? mai toate masinile au scaune cu inclazire, o gramada si cu masaj, deci care e marea chestie care ii separa pe unii de altii?

All times are GMT +2. The time now is 05:02.

- Copyright 2026 4Tuning