Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Seful taranilor,stapanul prostilor,fan BMW (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/4979-seful-taranilor-stapanul-prostilor-fan-bmw.html)

iasi_drifter 29-04-05 17:39

La o firma de tuning cum e WCC, BMW-ul ala e kitch-tuning. Pt. America ala e kitch-tuning. Doar ca e un kitch tuning facut cu mai multi bani. In afara de o calitate mai buna a finisarii prea multe diferente intre o Dacia Nova Seria 3 :lol: si un Ford Seria 3 nu prea sunt. E adevarat ca arata mai bine asa decat cu lookul ala de rabla Ford de pe vremea lui Pazvante dar tot e tzaraneala. Imaginati-va sa vada negrii cu BMW-uri sanatoase panarama aia cat ar mai rade sau sa se duca intr-un loc unde-s mai multe BMW-uri originale. Hai ca pt. o femeie mai merge dar altfel e kitch tuning

aicad 29-04-05 18:42

sunt super misto insertiile de lemn de baobab!

DRooPY 30-04-05 11:48

doamne ce tzaran... asta cred ca nua avut ce face..era in pauza de masa si avea in curte un 525 facut bucatzi si a vrut sa iasa in evidentza prin faptul ca odata (acum o suta de ani) a avut si el BMW si nu orice BMW un 525i..dar romanu` prost ce a zis las ca impresioneaza pe taranci daca pune si o emlblema cu Gti si daca vopseste rosie masina si pune semnele de la bmw peste tot si spoilerul ala pe fata luat de la groapa de gunoi si chituit o sa faca senzatzie akolo in satul lui natal.. parerea mea este Dacia tunata de romanu` prost/tzaran care nare ce face... Doamne Fereste!!!

aicad 30-04-05 19:23

toate ca toate dar carutza lui \"zace\" numai prin fatza hotelurilor din bucuresti!

Toto - BOD 04-05-05 17:30

:tenisclap

mihutz_b 04-05-05 18:45

1 Attachment(s)
Alt taran...sau mai bine zis tigan, noroc ca nu-i al nostru...

Grecu 04-05-05 22:23

Cred ca sunt evidente comentariile, dar nu cred ca o sa fie nici unul mai evident ca asta: :no: :no: :no:

ZooM-ZooM 05-05-05 18:03

1 Attachment(s)
poza asta mai e pe forum?! eu am ramas :shock:
alt tzaran care vrea sa-si faca din nova BMW!!!
ps:am vazut 3-4 dacii cu bord de urs....da pana la asta nu am mai vazut cu tot botu!!!
Kitch dar a muncit ceva la masina... :lol: :lol: :lol: pacat ca degeaba...tot nova e :lol: :lol: :) :D

alexutzu 05-05-05 18:42

am vazut de cateva ori masina asta pe Bd Timisoara, era condusa de o fata!

oricum arata bine, dar tot KITCH ramane......

iasi_drifter 05-05-05 19:03

sa-mi baaag...
am vazut poza asta mai devreme intr-un topic de aici \"Un nou urs\" dar nu m-am uitat prea atent la spate. Imi ziceam: ce e cu asta? e un \"ursulet\" cu niste jante mai naspa si spoiler de \"M\" mai nou. Abia acum vad ca de fapt e o Nova :shock:
bai da vad ca e o adevarata moda in \"corcirea\" Novelor cu BMW-urile :lol:

ZooM-ZooM 05-05-05 21:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"iasi_drifter\"
sa-mi baaag...
am vazut poza asta mai devreme intr-un topic de aici \"Un nou urs\"..

da linku incoa,sunt curios cum arata de la spate :roll:

alexutzu 05-05-05 21:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZooM-ZooM\"
Quote:

Originally Posted by \"iasi_drifter\"
sa-mi baaag...
am vazut poza asta mai devreme intr-un topic de aici \"Un nou urs\"..

da linku incoa,sunt curios cum arata de la spate :roll:

din cate imi aduc eu aminte, de la spate este absolut NOVA - nici o modificare - parca doar ii pusese niste \"rame de plastic\" din alea din vitan!!! (asta daca nu cumva s-a mai modificat intre timp)

All times are GMT +2. The time now is 06:52.

- Copyright 2026 4Tuning