![]() |
Re: Masina Mea
De parca ar avea vreo importanta...
|
Quote:
|
Quote:
cum au spus si amicii de mai sus,este irelevant pt ca este masina de plimbat nu de zii cu zii.Aici fac multi greseala cand isi iau masina.O tin si de buna si de zii cu zii.Mai am o Octavia si o dacie break din 2000 pe carburatie si credema ca simt o foarte mare placere sa merg cu dacia in oras;) senzatii tari la viteza mica:lol: pai cand fuge cur la 70 pe ora:lol: Asa ca idee la viteza de 260 km pe ora(limitata) imi ia 30 la suta si daca ridic farurile 33 %:rolleyes2 ale naibii faruri:D Si-m oras,only the sky is the limit,si unii cunosc asta.Dar sincer este din nou irelevant,pt ca o viata am,daca traiam vreo 2 imi luam in diesel Diesel cu care daca nu faci peste 20.000 de km pe an nu isi merita banii.Inca nu i-am facut consumul desii am facut cu ea 5000 de km decand am cumparato. |
superba masina!pare o masina ingrijita.culoarea masinii mi se pare la fel ca cea care o am si eu seat
|
Quote:
este perlat si are o usoara reflexie mov.:D |
Quote:
|
cel mai tare 850 pe care l-am vazut vreodata ... f. ingrijit , sa ai parte de el si fara incidente ... Cu respect !
|
nice car:D
|
masina e prea tare!la asa motorizare nu mai conteaza consumul senzatia e unica..multa bafta cu masina!
|
Quote:
Cred ca realizezi ce BIJUTERIE detii,asa ca ai mare grija de ea!Este o masina mai mult decat deosebita!Iar ceea ce vrei sa faci la motor este de admirat.. Pentru cei ca tine,din partea mea,numai respect! ;) Pacat ca in Romania sunt taxele care sunt,in felul asta sunt descurajati multi sa isi aduca asa o masina.. Felicitari inca o data.. Dar totusi..te rog frumos..si sunt sigur ca nu sunt singurul..mai pune niste fotografii cu masina,e S U P E R B A ! :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: |
Foare misto masina , o adevarata bijuterie...
Sa ai parte de ea ! Bafta !:-) |
Un vis devenit realitate
5 Attachment(s)
poza cu masina din fata am avut ca wallpaper timp de 6 luni :D
|
Ai o masina SUPERBA! Sincere felicitari si sper sa ai cea mai mare grija de ea, peste 10 ani sa o ai la fel de ingrijita!
|
Re: E31 - 850 Csi
ce era acolo unde se vad si mai multe seria 6 si multe altele ??
superba masina ta sa ai grija de ea k de ochi din cap |
Re: E31 - 850 Csi
Doamne cum arata .... e superba .... cat ai dat pe ea ?? si apropo ce preturi aveau cele din spatele ei .. ai mare grija de ea ca e o adevarata bijuterie
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:59. |
- Copyright 2026 4Tuning