![]() |
Re: Vand audi A4 :(
Daca din germania va luati un A4 in starea in care e asta cu 12500 aveti respectu meu. Posiil o sa gasiti cu 120.000 km pe bord si carte service dar la tester arata dublu ( numai romanii credeti ca fac ? ).Nu va mai uitati pe mobile sau autoscout pt ca cu totii stim ca e plin de romani gata sa"vanda". Dupa dotari,an,km io zic ca masina asta isi merita fiecare banut.Scuze de offtopic si considerati asta un UP:)
|
uuuuuuuuuuuuppppppppppp
|
5 Attachment(s)
niste poze...de aseara :D:D:D:D:D
|
A primit cumva roti noi ?:rolleyes2 si cauciucurile aferente ?
De cand e in tara ? Ai carte service la ea ? Multumesc. |
apropo. de ce vrei sa vinzi masina.
vrei alta. cam la ce te ai gandit ................ P>S< AUDI .... |
masina este in tara de 2 ani jumate ... cauciucurile sunt de iarna....jantele astea le`am cumparat eu... am si cele originale de audi pe 16" .... am si carte service bineinteles...
@hdc77ro vreau s`o vand pt k vreau sa iau un A6 din 2005... UUUUPPPPP |
daca masina e ok..km reali.. si cat de cat a fost ingrijita merita 12000 euro... .. desi iti spun in afara o iei la fel.. desigur singura diferanta fiind ca a fost rulata acolo si mai tre' inmatriculata! si nu vb de pe mobile... vb ca stiu 2 pers care si-au luat..unu ca al tau si altu break cutie auto 2.5 piele tot in jur a 150.000km (dar cu 15000)... deci e un pret bun .. un up :P
|
Quote:
|
NOUL PRET : 12.000 euro
|
da....si apropo :
UPPPPPPPPPPPP |
Quote:
jantele originale de audi is alea cu cercuri rotunde sau alea spitzate?daca is alea spitzate is dau eu niste jante de audi originale da is alea rotunde :D sa facem un schimb,am cauciucuri noi de iarna pe ele,nu or fost lovtie nau lovituri numa ca si alea cu cercuri si nu imi plac ms ;) |
Quote:
|
..........up.......
|
up pt o masina cu un pret corect ;)
|
sal am un wv passat full electric clima culoare albastra folia omologata :D [email protected] 0730059896
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:42. |
- Copyright 2026 4Tuning