![]() |
Re: E 30 - magnat VTM
te`am vz azi prin fatza scolii mele (a.lazar) nice sound :)
|
2 Attachment(s)
farurile cu lupa au fost montate , urmeaza proiectoarele noi , ceva simeringuri pe la motor ,garnituri (detalii) si un castrol RS , arcuri sper cat de curand priza de pe capota scoasa pt ca nici eu nu o mai suport :P bordul inlocuit tapitata in interior etc dar din pacate bugetul este destul de redus nu doar masina e importanta atunci cand nu te mai tin parintii :)) DA deci mai este cale lunga pana la un clasic reborn
|
2 Attachment(s)
intr-un final alta capota , nu mai puteam suporta priza de aer , sper ca in scurt timp sa o vopsesc culoarea masinii BTW acum 2 zile sineta mi a adus un alt bord iar azi au ajuns si arcurile 60/60 asa ca LA TREABA!
|
cine e domnu de langa masina?
|
lol acuma vad ce poza am pus ... e un prieten
|
deci cum arata masina asta....pfoai!!
tu cu domy cred ca vreti sa trec de la olteanca la bmw:):) noroc ca nu ne vedem aproape deloc, ca altfel cred ca era bai mare:):) |
Felicitari domnu vecin... aproape in fiecare zi cand trec pe langa blocul tau incetinesc sa vad ce ai mai facut pe masina. Imi place atat ursul tau cat si a lui vecinu ala visiniu.
Felicitari si bafta in continuare, poate intr-o zi ne cunoastem mai bine. |
Re: E30 - magnat VTM
3 Attachment(s)
Din Nou In Service , Lol Problema Minora La Un Simering Dar Munca Cu Gramada .in Schimb Ieri Am Dotat Masina Cu 2 Acceleratoare De Gaze Si Sunt Foarte Multumit Si De Sunet Si De Felul Cum Trage Masina Si Daca Tot E Acolo Mici Rectificari Flansa Cardan Simeringuri Cutie Schimb Ulei In Cutie Stuff
|
fa'i pleoapele alea negre..ca nu prea da bine capota neagra si ele rosii...
arata bine masina :) |
Salut.Ce rol au acceleratoarele de gaze si cum sunt realizate ele? Numai bine.
|
Quote:
|
masina este de vanzare 4000 euro
detalii la tel 0749/167290 stare foarte buna |
Quote:
|
2 Attachment(s)
cauciucuri de vara nu prea merg iarna nu se inteleg cu asfaltul rece asa incat am avut o scurta intalnire cu un stalp si o bordura :)
|
deja in poze masina arata bine , oricum azi am scos masina de la vopsit si am predat o la Domy pentru schimbat de arcuri ----FK 60/40------- pozele mai tarziu
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:41. |
- Copyright 2026 4Tuning