![]() |
Re: Dacia 1300
si eu as fi interesat cu ce program...
|
super dacia bv tineo tot asa ^_~
|
..cu ce program faci astea? ..multumim
|
FELICITARI !!
|
photoshop pica sigur..nu cred k poti face asa ceva in el
|
Programul folosit este 3ds-max
|
Te felicit ,superb proiect pe calculator :P
|
foarte frumoasa masina, da bara fata nu e pe aceeasi linie cu pagul si bara spate:P
|
Prea smechera frate ...respect pentru autor :)
|
Quote:
|
badaran tuning. a exagerat la spoiler, eleron fata si prizele de aer
|
Din punkt de vedere grafic 8artistic), ca lucrare e super dar daca ar fi s-o vedem pe srada pe pariu ca 90% ar spune ca e chici.
Motive: 1 - Spoilerul este supradimensionat si pt. o astfel de masina utilitate ZERO. Trage numai la cīntar. 2 - īn fata e ca un perete, coeficient de aerodinamicitate....... de o iei la fuga 3 - Ce-i tīmenia aia sus pe haion? Aerisire pt. creier? N-are nici un rol Propunere: Daca chiar faceti desene asa frumoase si īntr-adevar va pricepeti (asta spun īn mod serios) cred ca ar fi mult mai interesat de a se vedea lucrarea īn mod prqactic, realistic si cu utilitate tehnica si nu fantezii. ;) E īntr-adevar pacat sa irosesti astfel de talente si timp pt. niste chiestii inutile la o masina. 1 - Īn fata putin mai trasa sa nu apara ca un perete 2 - Da jos porcaria de pe haion (aerisirea de creier) 3 - Un spoiler pe portbagaj mai mic si mai decent este suficient |
Foarte frumoasa masina!!!De cand ma stiu mi-au placut Daciile,acum pentru ca mi-am cumparat una imi plac si mai mult!
|
frumos concept dac ar merge pe strazi sigur ar intoarce lumea capul dupa ea
felicitari "proprietarului" |
frumos imi place :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:04. |
- Copyright 2026 4Tuning