![]() |
hondare.a ta e injectie sau carburatie?tu ai 115 pe ea?la ce capacitate? cred ca mi-ai mai spus...dar am uitat...e multipunct?
|
Quote:
Mai am un motor de 122 cp PGM-Fi, injectie programata, dar e cam greu sa-l pun pe masina... |
ce-ai mah ce te ataci asa...doar intrebam si eu......ca eram curios daca tu vroiai s-o modifici.......ba ce disperat eshti mah tata.... :? :? :?
|
Scuze eu eram ala...
|
adik asta......
|
dupa cum era de asteptam... ne-am certat si a cazut totul.. :( i hate my life...
|
ia-ti dacie
tabla sa fie bunicica, ca motoru oricum il faci - carburi orizontale, axa cu came, volanta usurata si echilibrata, set tribocotat, chiulasa planata, aprindere electronica si bujii reci, supape de 1.6, eventual pompa de ulei cu debit marit, sa n-ai probleme, electroventilator si scoasa elicea, esapament de inox custom made cu tobe fara site, roti pe 14 sau 15 cu cauciucuri nu foarte late dar cu talon mic, suspensie sport... pt tabla te duci la un meserie sa o modifice(intareasca)nitel in punctele esentiale eventual schimbi trenul de rulare cu unul de R18 sa nu umbli cu planetarele de schimb in portbagaj dupa asta vorbim de sunet la tuning ext yo zic mai moale - lupul in pielea oii - imi place ideea |
Re:
Quote:
1 am 15 ani... juma` din ce ai zis in postul asta nu am inteles.. insa la cap. motor sper din tot sufletul sa ma ajute tnos... 2. bani ... nush cum o sa fac cu bani... ia zi bytzule ce dacie ar trebuii sa cumpar... si cam cat ar costa... 10xz.. |
ti-am spus: o dacie buna la tabla,mai ales in punctele esentiale
dc esti chiar asa de curios o sa te chem cand desfac motorul si o antifonez pe a mea si o sa-ti explic fiecare lucru iar cu banii yo zic ca la varsta ta cel mai bine ar fi sa incepi sa pui undeva, intr-un cont putin cate putin, iar masina sa te apuci de ea pe la 17 ani, sa o ai gata la 18 ai un an si sa strangi banii(incearca sa strangi cat mai mult, o sa vezi de ce) |
lool omule... exact aseara m-am intalnit cu un amic pe la 9 ... am stat de vb pana pe la 11... si am vb am zis amandoi ca nu mai tzine.. tre` sa facem ceva....
si amandoi ne-am gandit exact la chestia asta... ceva bani pusi la pastrat undeva intr-un cont... din tot ce muncim tot ce facem.. noi.. asa si mai incolo sa-i scoatem... e o idee buna.. dar sa vedem ce iese momentan tre sa ma gandesc bine cam ce o sa fac vara asta... din care sa iasa ceva bani... si dupa aceea.... doamne ajuta... oricum mersi mult ptr sfat... esti din buc nu? |
da , sunt din buc, colentina, lucrez in Berceni,
ideea e ca vine vara: terase, mare,bere, distractie chiar dc o sa fie mai complicat incearca sa faci economii(invata-te)(banuiesc ca ai tai nu conduc Mergedes) incearca sa te angajezi undeva(o benzinarie, ceva), nu e nici o rusine, si o parte din bani sa-i strangi ideea e sa strangi tu banii si dup-aia te ajutam noi dc vrei sa inveti, vorbim nu e bine sa faca altii treaba in locul tau, pentru ca o sa vina vremea sa fii singur noi te putem invata, ajuta, ghida, da un sfat, dar trebuie sa faci tu singur cat mai mult(cate putin din toate) |
omule 10xz mult de tot ptr tot.. asta o sa si fac... am vb cu un amic.. tatal lui are o firma de constructii... si pana mea... speram sa ne infiltram si noi pe acolo... se munceste mult dar... na... 6 mil pe luna... stransi bani bagati in banca... plus eu vreau neaaparat sa ma duc pe la unchimiu` prin Spania vara asta... sotto mai scot ceva bani de la el pe acolo.. si doamne ajuta , oricum ai yahoo messenger? ca as vrea sa vorbim.. ID-ul meu e evilsant0s cu zero , peace brotha`
|
dar un oltcit nu ati luat in considerare?!
dk gasesti unul in stare buna, faci o dacie.... hmmmmmm? + k e ieftin |
dak vrei te fac un test- drive....
si dk vei compara un oltcit ku o 1310&family... u decizi oricum... |
e o idee, dar dacia e mai buna, mai simpla pt un incepator
chiar acum am o okazie cu un oltcit la 10mil,motor nou, frane nnoi, am luat 90 intr-a doua cu el lejer, am dat fum la cielo |
| All times are GMT +2. The time now is 13:33. |
- Copyright 2026 4Tuning