![]() |
Re: Opel Astra Bertone TM
poi la motorizare mam gandit la 2.0 benz sau 1.9 tdi-u cam astea is ,prioriatar i 2.0 benz i modelu 2002-2004 mo innebunit rau de tot ,ms de urari si cum o iau bag poze :D:D
|
Mai bine te orientezi catre diesel. Macar ai avantajul reducerii costului consumului, din chimbul asta. Nu prea e logic sa schimb un 2.0 turbo cu un 2.0 aspirat pe care oricum o sa platesti mai mult pt ca scrie audi pe el. O sa ai mai putina putere si cam acelasi consum. La ala diesel faci usor si chip tuning si ii mai adaugi cativa caluti, la aspirat nu prea o sa ai ce sa mai faci. Orice ai alege va trebui sa mai pui niste bani la ce iei pe bertone ca sa iei ceva cu optiuni asemanatoare.
|
consumu la 2.0 de la audi nu are cum sa fie ca la bertone ca asta cand intra turbo seaca rezervoru da consumu nui problema,mie nu prea imi plac tedeiurile :-P da na daca gasesc unu care sami placa la ext asa si sami convina logic cal iau,dar as vrea mai mult benzinar ca nu trebe o gramada de caluti pui chip filtru si ink cateva jmecheri sa faci tedeiurile de 2 litri :D si in plus la un TDI cand so dus injectoarele fugi neica + pretzu de pronire cam cu 1500 2000 in plus fata de benzinar eu am gasit audi a4 din 2002 benz 2.0 inmatriculat la 10 600 si diesel la 10.800(din 2001 motor de 2.5 da am auzit cas cam proaste se duce nus ce dreaq la motor si teai "supt") na sia m vb cu asta benzinaru si mil lasa la 10 daca il fortez chiar mai jos :D cam castana si o acceptat test :D acum mai trebe sa vedem cum facem schimb plus dif sau vand dar cel mai probabil schimb(aa sper ) :-P :D :D
|
Daca asa crezi tu ca e mai bine, succes.
|
1 Attachment(s)
miammm luat a4-uuuuuuuuu,faza tare e ca am ramas si cu opelu :D :D :D deci im the best :lol: :lol: :lol:,din 2002 80 d mii d km,benzinar 2.0 130 d cai ,dubli climatronic negru jante 17,pun si o poza da i din casa maine fac mai multe poze,na ce sa zic acum si cu audi si cu opel :D :D
|
Ntz ntz ntz. Asta e nesimtire curata mai. Si cu bertone si cu a4 :-). Vreau si eu. Felicitari. S-o stapanesti sanatos. De fapt sa le stapanesti sanatos pe amandoua in conditiile astea.
|
ms ms ,acum incepe munca la audi,o gramada de facut la interior si la ext,mici zgarieturi,in interior o sa aplic o folie ce imita carbonu ca i cam ros,la climatronic poa gasesc o unitate de pe alta masina la motor trebe o revizie urgenta ca nu prea mai aare ulei si ce are i f prost,si o usa nu se deschide,deci i de lucru apoi incep cu partea de cozmetica eleron mic pe spate si instalatie audio ca asta i ala original cu cas,las ca bag pzoe si vedeti mai multe :D sau fac la forumu audi si il bag la semnatura :D
|
Daca e bun cas-ul ala mai bine il lasi asa si-ti conectezi un mp3 player cu adaptor. Eventual schimbi difuzoarele. Eu de ex imi conectez ipod-ul la al meu si e super calumea. Nu sare niciodata melodia ca nu e cd, am 60gb de muzica pe el, si se aude bestial (oricum instalatia de sunet de pe bertonele turbo e super calumea chiar si pt varsta ei). Nu cred ca merita sa bagi bani intr-un mp3-player de masina cand poti sa faci asta. Eventual daca-ti pui un dvd-player cu tot cu monitor, sau si mai bine un pc de masina, ar fi mai smecher :).
|
i varza casu de pe el display-u dus nu vezi nik azi am prins pt prima oara in viatza mea un radio sarbesc deci iti dau seama :D :D oricum nu ceva foarte extraordinar ceva care sa dea bine nu trebe nici macar mp3 poa un cd-player si pun ipod :D ;) cred k i cea mai buna idee
|
Pai da, dar e mai greu sa conectezi ipod-ul la cd-player. Doar daca are el mufa speciala. La cas e mai simplu ca sunt adaptoarele alea cu caseta pe care le gasesti peste tot (si e si mai ieftin cas-ul). Dar, vezi tu ce varianta iti place mai mult.
|
ink nu sio gasit propietar dar sper sa ajunga la cineva ce va face o bestie din ea ,ca potential are chiar f mare,noroc chior am la masini,intre timp mam apucat de audi :D :chainsaw:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:10. |
- Copyright 2026 4Tuning