Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Edo Competition MC12 Corsa (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/48717-edo-competition-mc12-corsa.html)

boy_wonder 30-08-07 10:02

Re: Edo Competition MC12 Corsa

Quote:

Originally Posted by marian_iam (Post 1072320)
trebuie sa se gaseask si unu de pe la noi sa o cumpere....
dar..pakt k o sa o tina in garaj... nu de alta da avem drumuri bune...

nu o sa se cumpere niciodata asa ceva la noi..

bogddanel 30-08-07 10:39

boy wonder, nu fi asa de sigur sunt si in Romanica noastra oamnei cu bani pasionatzi de masini, nu ne costa nimic dak visam, nu?

boy_wonder 30-08-07 13:22

Quote:

Originally Posted by bogddanel (Post 1072407)
boy wonder, nu fi asa de sigur sunt si in Romanica noastra oamnei cu bani pasionatzi de masini, nu ne costa nimic dak visam, nu?

faptul ca nu exista Enzo in Romania (cel putin eu asa stiu.. sa ma corecteze careva daca gresesc), o adevarata masina pt cunoscatori, imi da dreptate in ce am afirmat mai sus..
si daca e sa o luam asa, in Romania nu exista nici macar MC12, dar mai ales sa cumpere cineva MC12 Corsa (doar 12 bucati!!!) si apoi sa-l si mai omologheze pentru drumuri publice..

bogddanel 30-08-07 21:18

boy, aici si tu dreptatea ta...
dar sa nu uitam k in Romania exista SLR, si nu unu...
kt despre Enzo, cred k va ramane doar un vis frumos...
Dar dak se cumpara Koenigsegg, nu putem spera si la Enzo sau MC12?

vierme666 01-09-07 17:01

belea rau.................

silviu_fxx 02-09-07 00:16

Quote:

Originally Posted by boy_wonder (Post 1072761)
faptul ca nu exista Enzo in Romania (cel putin eu asa stiu.. sa ma corecteze careva daca gresesc), o adevarata masina pt cunoscatori, imi da dreptate in ce am afirmat mai sus..
si daca e sa o luam asa, in Romania nu exista nici macar MC12, dar mai ales sa cumpere cineva MC12 Corsa (doar 12 bucati!!!) si apoi sa-l si mai omologheze pentru drumuri publice..

Ca sa poti cumpara un Enzo trebuie sa fi avut inainte cel putin 3 Ferrari. Cati romani crezi tu ca au avut vreoadata ocazia sa conduca 3 Ferrari, nu mai zic sa le detina...

boy_wonder 02-09-07 11:20

Quote:

Originally Posted by silviu_fxx (Post 1076395)
Ca sa poti cumpara un Enzo trebuie sa fi avut inainte cel putin 3 Ferrari. Cati romani crezi tu ca au avut vreoadata ocazia sa conduca 3 Ferrari, nu mai zic sa le detina...

pai si de aici rezulta ca nu o sa vezi niciodata un MC12 sau MC12 Corsa.. romanu' e fudul si il intereseaza doar imaginea, de aceea vezi atatea SLR-uri si Bentley-uri prin tara..

Bogdan_ozzy 02-09-07 11:28

Totusi ... ce faci cu 755 de cai putere... in Bucuresti??? asta este facuta mai mult pentru curse... sau nu ?

alex-mishu 03-10-07 06:45

E doar o frumoasa masina pt circuit, in momentul de fata....
Ca se va face una street legal....va fi sau nu....
Cum zicea cineva mai sus, nu cred ca va rezista la mai mult de 15-20 de liniute...

All times are GMT +2. The time now is 20:51.

- Copyright 2026 4Tuning