![]() |
Re: top speed oltcit
o sa vina legale......bogdane te bagi ca stiu ca iti trage f bine:lol:
|
Quote:
facem una de liniute . ca sti ca mai am una.. si se rezolva.. |
deci pe ala gri il bagi la demaraje?:lol: e bine....te astept la una mica.sa stii ca nu ma asteptam sa iasa asa bine masina....sincer:oops: a iesit BOMBA;) .
|
off.. cipriane.. a iesit .. ca nu are incotr-o.. si mai urmeze.. o gramada de munca dar si de nebuni pe la ea..
apoi urmeaza.. cealalta doar motorisca o fac.. sa va fac pe toti.. de nu ma supar si vin cu cealalta.. |
eu sunt dispus oricand sa le incingem:lol: sa speram ca iese asa puternica incat sa ii faci pe toti.sa vedem....si la mine e in proiect un motor nou...ca asta desi trage binisor s-a cam dus....defapt asa a fost de cand l-am luat.:lol:
|
mai subtire cu off topicul
|
bogdane...cand ne intalnim sa merem sa iti arat 80 in a 2 a la 6500 ture ;) ......o fi offtopic?!!!???
|
cand vrei tu .........io cu oltcitu nu pot sa-ti arat 80 cu a 2 a pt ca nu are rost sa o turez degeaba in schimb pot sa-ti arat cat de repede prinde 80
|
nu ma intereseaza......pot sa iti arat eu 80 in a 2 a.....mentionez inca odata ca am o cv foarte lunga.....cu dj-01-cew abia luam 65 in a 2 a.nu stau de abureli de copii mici pe aici ....si nici minciuni....cine crede bine...cine nu....sa taca.lascule poate pe viitor o sa ne intalnim la legale si o sa imi arati atunci cat de repede prinde 80 a ta.sau poate la o ilegala....cine stie....tinem legatura.
|
scuzati ca intru si eu in discutie.... nu mai tineti cont de cat arata ceasu` de oltcit... nu`s 2 care sa arate la fel... 1 la mana si 2... cew`ule, m`am saturat de vorbe... din cate am citit... nu stiu de ce tot provoci lumea p`acilea... pe mine nu ma provoci... stii ca nu refuz nimic
p.s. eu am luat bordu` de oltcit... 180, asta nu inseamna ca aveam viteza aia ;) si`s de acord cu domnu` bogdan... important e cat de repede prinzi... nu cat prinzi ;) |
mic.....eu zic ce arata ceasu....intr-un post anterior am zis......ca ia 80 in a 2 a asta daca arata bine ceasu.....citeste tot pana sa te iei de mine;) ......urmeaza sa fac si cu tine.....momentam am mici probleme cu ea.in scurt timp micule.:lol: ....si nu stiu pe cine zici tu ca provoc?
|
CEW asta e topic pt ca fiecare sa zica viteza maxima cu care a mers cu un oltcit....nu sa faca planuri pt liniute si nu mai stiu eu ce...exista topicuri in care poti provoca pe cine doresti sa se dea cu tine...;)
|
Re: Top speed Oltcit
Motor 1.3 cu cv 5 tr viteza 160km\h ++.Acu mai multi ani:lol:
|
motor 1.3 fr + cutie 5fr = 170km/h la 6000 rpm !!! eu zic ca puteam s-o fac sa ia bordul!!!
|
1 Attachment(s)
motor de 1.3,cutie de axel,combustibil gpl cu sprituri de benzina din cand in cand,viteza atinsa in vreo 2km cred :lol:
de fapt viteza reala e undeva putin peste 150,dar daca as fi mers pe benzina s-ar fi dus in 6000 de ture |
| All times are GMT +2. The time now is 09:05. |
- Copyright 2026 4Tuning