Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   ce telefon este cel mai bun? (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/4862-telefon-bun.html)

silviuGreseala 04-05-06 16:21

Re: ce telefon este cel mai bun?

nokia este nokia!!!!!!!!!!!

silviuGreseala 04-05-06 16:21

nu se compara cu nici un telefon nokia

sandrin 04-05-06 20:47

Nokia clar cele mai bune telefoane ..ca soft,design,pret. etc. Am si eu un 3220, sunt multumit de el, pozele si filmarile le face destul de bine ptr 65000 culori.. nokia rules ! :)

sandrin 04-05-06 21:18

varful de gama de la nokia - cam recorder-ul N93..3,2 mpx..zoom optic 3x..
mai e pana apare si la noi :)

SHOGUN-A8 05-05-06 00:49

Sharp v904...vs....Nokia N93 (si N92 e tare de tot,dar ultimul aparut e N93...plm)
Astea sunt cele mai tari telefoane la ora actuala...pe piata...in Ro...cred eu..:)
In Coreea de sud si in Japonia se poarta numai de la 5 mpx in sus...:lol:...acolo telefoane adevarate....:D

Parerea mea e ca cea mai tare firma e Sharp...
Aveam in 2003 un Sharp j-sh 53 de 1.1 mpx,card SD,mp3-player,video recording...si multe altele...care la vremea aia erau vise...:D...avea si un ecran super tare de 2.5 inch..:|...era tare de tot...:D

Cosmin255 06-05-06 11:41

Sony Ericsson face cele mai bune telefoane raport calitate pret!W800 > N90 raport calitate pret!(un simplu exemplu)

AleXXL 06-05-06 11:56

NOKIA :P ... :)
am acuma un 90` shi un 63` ... :) deci rup telefoanele :) ... 63` telefon de oameni serioshi ...cel mai TARE telefon(shi practic vorbind) azi l`am scapat la 60` km/ h shi nu a avut nici p` draq... a sarit bateria..atata :) ..in rest ... ;) .... :shock:
NOKIA RULZ :)

Eugen_TL 06-05-06 12:02

cel mai bun e ala care ti-l permiti! eu unu am si nokia si sony eric...am avut si siemens(2)... nokia mi se pare cel mai beton din toate punctele( meniu f usor,,,baterie buna....rezistent la de toate aproape...) votat NOKIA!

Cosmin255 06-05-06 12:32

Mentalitatea de turma:)

SHOGUN-A8 06-05-06 20:40

Nu ajunge ca este subtire si tare de tot....mai are si optiunile astea.....:|
http://www.gsmarena.com/vk_mobile_vk2200-1512.php

mihai134 06-05-06 22:34

ce are VK-ul ala ajea neobisnuit in afara de o camera cu 4MP care e prastie si de 128MB memorie dar fara posibilitate de extindere. iar lucrurile importante: edge ,3G lipsesc.

nokia sunt bune dar sunt scumpe ce-i drept :)
daca ar fi sa imi iau alt telefon acesta ar fi SE W800i sau V3x si nu N90

SHOGUN-A8 07-05-06 10:33

Ce are neobisnuit....:|
Ori esti tu orb....ori nu stii sa apreciezi lucrurile...:?
O prastie de camera de 4mpx...pe telefon...care e subtire cat o lentila de camera normala..
Un telefon de asta e tare si fara camera,dar cu una ca asta....nici nu am ce sa zic...:|
Prea tare...
Unde ai vazut tu in RO un tel cu o camera de 4 mpx?!?

mihai134 07-05-06 13:43

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by SHOGUN-A8
Ce are neobisnuit....
Ori esti tu orb....ori nu stii sa apreciezi lucrurile...
O prastie de camera de 4mpx...pe telefon...care e subtire cat o lentila de camera normala..
Un telefon de asta e tare si fara camera,dar cu una ca asta....nici nu am ce sa zic...
Prea tare...
Unde ai vazut tu in RO un tel cu o camera de 4 mpx?!?

omule, daca nu stii, la telefoanele mobile se pun lentile/senzori varza pt a micsora costurile si din necesitatea de a reduce marimea telefonului(sa nu iasa o caramida). asta la general.

acum cu Vk-ul ala. ce-i 4MP sunt aproape degeaba datorita senzorlui mic => o gramada de noise la rezolutia maxima. compara u o camera digitala de 500-600 RON cu telefonu asta care tinde spre 2000 RON (doar are 4 MP nu??) si vezi unde e mai mare calitatea ;)

cu riscul de a ma repeta, ii lipsesc lucruri esentiale : slot de card, EDGE , 3G
si ar mai fi ceva: 260k culori pt un astfel de tel sunt deja....depasite. la 109$ ai panasonic VS3 cu 16M de culori...insa se poate trece cu vederea.

deci in concluzie, de banii care ii dai pe tel asta as prefera si un 3310 si o camera kalumea sau un SLR mai ieftin ;)

si de curiozitate VK-ul este varza din nou :D uite un samsung, prezentat la CEBIT 2006 de 10 MP

SHOGUN-A8 07-05-06 17:20

O camera...un 3310....compari tu cu un telefon care are 74 de grame si dimensiunile 97.8 x 49.5 x 12.5 mm
Mai bine iti iei SLR...cum spui tu...sau mai bine decat SLR ia-ti un camion....si cumpara un motor cu reactie si baga-l pe el....o sa fie mai tare decat SLR-ul...;)

mihai134 07-05-06 17:46

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by SHOGUN-A8
Mai bine iti iei SLR...cum spui tu...sau mai bine decat SLR ia-ti un camion....si cumpara un motor cu reactie si baga-l pe el....o sa fie mai tare decat SLR-ul...

asta a fost tare. o fi 4tuning forum de masini da nu ma refeream la Mercedes SLR
aici era vorba de camere foto digitale SLR - Single Lens Reflex-Aparat foto reflex, cu vizare prin obiectiv ;)

PS:scuzati de offtopic :)

All times are GMT +2. The time now is 18:44.

- Copyright 2026 4Tuning