![]() |
re: Top speed indicat de bord pe Dacia (posibile erori, fară limită de km)
pai poate ca nu au facut toti eu am mizat pe corectitudinea si sinceritatea userilor nu cred ca ar mintii cineva cand posteaza sau dc sa minta ce avantaje sa aiba ca merge cu 140 de km /h
|
DACIA '73...cutie 4 motor 1.3 stock=> viteza 145 kmh la 4700 rpm.
Aceeasi DACIE, modificata (motor 1.3 modificat si cutie de R18 GTX) 180-190 km/h autostrada Buc- Pitesti arpoape cap coada facuta cu aceasta viteza de unde au rezultat avarii serioase pe partea tehnica....acum masina e stock si urmaresc sa-i pun o cutie in 5 trepte romaneasca. |
Quote:
Daca Mai Aveam Loc Ma Duceam Si Mai Mult Injectia Taia La ~6200 CU BENZINA BUNA Adik Teoretic !!!! Daca Tragea Motorul Si Nu Patina Deloc Ambreiajul Mergeam Pana Pe La 231.26 Km/h Cu Treapta A 5-a Cu Supernova .... Teoretic.. :) Evident Imi Trebuia Alt Motor Sa Invinga Frecarile La Viteza Aia... Cine Se Pricepe Klumea Sa Ma Corecteze Va Rog Poate Am Gresit Cu Ceva . |
288 km/h dacia 1300 biturbo, cutie de vit. de zonda .
|
Quote:
|
Quote:
|
nu simti nimic ...merge ceas
|
atunci sa faci si u nijte poze sau un filmuletz cand mergi cu viteza asta ca a mea mai multe 145 km incepe sa vibreze
|
BMW 325 din 2002 pe autostrada soarelui 250KM/h ahahahaa
mati omorat ma cu daciile voiastre.. nu va inteleg pentru ce aberati in halu asta va mintiti intre voi mai rau ca,copii aia...ala zice ca a prins 180 cu jantele alea pe 13 si cauciucuri care din fabrica sunt facute sa nu depaseasca 160 170..si celalalt cica 288.. ba nene e forum de adulti nu copii..daca a prins careva cu o dacie in 4 trepte mai mult de 160 si are vreo dovada de la politie cu vreo amenda..sa posteze cai cumpar eu masina noua. |
hahaa.....viteza e numai pt aia cu BMW-uri, VW, Ford...etc, si astea au tot 4 roti ca si o dacie....conditiile de a atinge o anumita viteza nu stau numai in anvelope....parerea mea ca fiecare se poate "juca" cu o DACIA de asa natura incat sa-i mareasca performantzele...oricum imi place "mutra" unora cand se vad depasitzi de o Dacie pe la 140 km/h....testat personal....si apropos" o DACIA poate face un BMW in trafic fara nici o problema...ex: Valea Oltului...ce s-a chinuit un BMW 318 (cred ca dupa '96 fabricatzie) sa depaseasca o DACIA...care ii statea in fatza...aproape de la intrare pe Valea Oltului si pana la iesire spre Rm. Valcea a stat in spatele lui...motivul nu avea suficient demaraj si spatiu incat sa poata depasii regulamentar si in sigurantza....asa ca voi astia cu masini "periculoase"...avetzi lumea voastra...in care noi astia cu Daciile "parazitzii" vi-o incurcam...dar ce sa facem si noi...
|
da ce sa zic..cam toti zic ca o dacia rupe o masina mai cunoscuta..da voi nu va ganditi ca tre sa stea si bine in curbe tre sa se si opreasca tre sa aiba si putina siguranta etc...voua va place sa stiti ca va pelcat masina violent de pe loc si ca a facut o masina scumpa..si ganditi cam asa..am plecat de la semafor primu si langa mine erau un cl500 si un 350z si eu am pelcat cel mai bine..negandindu va ca soferii aia nicic nu au bagat de seama..si veniti pe forum si povestiti...
|
Quote:
|
Quote:
|
cam asa ziceam si eu nici macar SGM sau COX nu au reusit viteza asta
|
Quote:
nu ma cunosti deci shhhh,era o aluzie ;) frantuzoaica mea rar depasteste 110 km/h :!: |
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning