![]() |
Re: Un Alt Prieten sa Stins ...GAM-ul (R5 GTT)
salut . a aflat cnv cum sa intamplat ? cauzele accidentului :(
|
nu am avut onoarea sa il cunosc dar pot spune ca imi pare sincer rau ca tot mai multi devin impatimiti ai motoarelor..... condoleante familiei sa se odihneasca in pace......
|
-Locul Accidentului: Arcul de Triumph------>>>> Casa presei Libere circa 100 de metri , soseaua are 3 benzi +1 pe sens , se afla pe +1 , a pierdut controlul motocicletei la viteza destul de mica , a cazut pe partea dreapta lovindu se cu capul de un copac iar motorul a mai facut circa 15 metri si sa oprit intr-un stalp de metal.
-Cam asta este ce am aflat de la Politistii aflati la locul accidentului. |
Dumnezeu sa-l odihneasca!
|
Dumnezeu sa-l ierte .........:sad:
|
Dumnezeu sa-l ierte .. odihneste doamne sufletel care nu mai sunt printre noi ....Gam cu siguranta va ramine in suflete-le celor care l-au cunoscut ....... NU TE VOM UITA
|
R.I.P...:( Condoleante familiei si prietenilor!...
|
3 Attachment(s)
Dumnezeu Sa-l Ierte...condoleantze Familiei...
|
Dumnezeu sa il ierte!!! Eu am fost la fata locului imediat dupa ce sa intamplat tragedia si nu imi venea sa cred ca persoana care erea intinsa pe asfalt e GAM-ul am sperat pana in ultima clipa ca nu e el ......Sincer sa fiu nici in momentul asta nu vreau sa cred ca e el............GAM-ule vei ramane mereu in sufletul nostru!!!!!! Odihnestete in pace frate!!!!!
|
UN MARE SUFLET UN MARE CARACTER .Dumnezeu sa-l ierte . sincere condoleante si vei ramane in sufletele noastre.
R.I.P. |
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! condoleatze prietenilor si familiei. RIP
|
Condoleantze celor care l-au cunoscut sincer nu imi vine sa cred cam multzi in ultimul timo sper sa fie un semn de intrebare????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????
|
Dumnezeu sa-l ierte !
|
dumnezeu sa il odihneasca , un baiat calculat , la locul lui , saritor , cu tot viitoru inainte , numai cuvinte de lauda . DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA SI CONDOLEANTE FAMILIEI.
|
am vazut reportaju despre accident pe n24 acum 3 minute.....politistii au spus din cauza vitezei excesive....a pierdut controlul motocicletei....
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:16. |
- Copyright 2026 4Tuning