Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Audi (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi.html)
-   -   un posibil campion de viitor (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/48494-posibil-campion-viitor.html)

bluey 13-04-08 10:25

Re: un posibil campion de viitor

Esti sponsorizat de cei de la Magnat?
Masina arata ca un show-car Magnat de aia te intreb.
Sa bagi pasta Brax si folie insonorizanta serios prin usile alea si in spate ca altfal iti va vibra fiecare centimetru de fibra.
Succes in continuare cu ea.Se anunta o bomba.
Un singur minus din partea mea : orientarea tweeterelor din fata.Trebuiau orientate spre masina (sofer & pasager) nu spre in fata.

mihai.ghetto 15-04-08 23:04

mama in ce ritm inghite masina asta bani.... da macar iese ceva. felicitari

nistea mircea 17-04-08 07:23

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1481708)
Esti sponsorizat de cei de la Magnat?
Masina arata ca un show-car Magnat de aia te intreb.
Sa bagi pasta Brax si folie insonorizanta serios prin usile alea si in spate ca altfal iti va vibra fiecare centimetru de fibra.
Succes in continuare cu ea.Se anunta o bomba.
Un singur minus din partea mea : orientarea tweeterelor din fata.Trebuiau orientate spre masina (sofer & pasager) nu spre in fata.

nu ,nu sant sponsorizat de cei de la magnat dar cand va fi gata le voi trimite niste poze. ms de apreciere iar cu tweeterele asa da linia usi cu cea a borbului si nu tare am avut unde sa le mai pun . oricum ms nu e nici o suparare.

nistea mircea 17-04-08 07:31

5 Attachment(s)
sant spre finalizare dar imi intarzie livrarea unie piese sper la sfarsitul saptamani sa se vada si mai si, si binenteles sa auzim ceva

puscky_007 17-04-08 15:43

este superba...felicitari;):D....astept pozele finale:D

nistea mircea 30-04-08 23:38

9 Attachment(s)
Salut si multumesc de aprecieri si totodata de sfaturile care mi leati dat. vreau sa va spun ca in proportie de 90-95% e gata doar ultimile finisari au mai ramas. Ramane sa ne vedem pe drum si la competitii si incaodata ms mult si bafta si vou pe mai departe .

nistea mircea 01-05-08 00:02

3 Attachment(s)
mai am si niste filmulete si mai astept pareri de la voi. ms

CoCaine 17-05-08 15:36

Quote:

Originally Posted by nistea mircea (Post 1508598)
mai am si niste filmulete si mai astept pareri de la voi. ms

Frumos,frumos.Asteptam si cupele ;)

nistea mircea 18-05-08 14:38

7 Attachment(s)
asa cum era de asteptat dupa luni de munca in care de multe ori nervi stresul si multe altele erau la capatul rabdarilor a sosit si timpul sa ma bucur inpreuna cu toti cei care miau fost alaturi si mau ajutat. am sa pun niste poze de la primul concurs la care am participat in Baia Mare la MIDNIGHT RACE AND SHOWdin 11.05.2008 unde am fost desigur premiat cu BEST PAINT.

mariusARD 17-06-08 14:56

f tare masina inainte era alb perlat si avea cutia de redbull in grila de la spoiler nu?:)
app tu aveai si un opel astra (NTT) ce s-a intamplat cu el ?

nistea mircea 22-06-08 14:35

7 Attachment(s)
Auto Tuningshow 2 Satu Mare 25 Mai 2008
Locul 1 Best Interior
Locul 2 Best Paint

nistea mircea 22-06-08 14:36

Quote:

Originally Posted by mariusard (Post 1596488)
f Tare Masina Inainte Era Alb Perlat Si Avea Cutia De Redbull In Grila De La Spoiler Nu?:)
App Tu Aveai Si Un Opel Astra (ntt) Ce S-a Intamplat Cu El ?

Da Asa E Opelul Lam Vandut In Cluj In 2005

Cristy65 24-06-08 09:41

am ceva filmari cu muzica din masina ta de la un prieten.te-ai intalnit cu el in satu mare de ceva vreme o luna 2 cred are ochelari nu stiu daca mai tii minte.era acolo pentru scuter.oricum o sa ii cer filmarile si o sa le atasez aici.numi bine!

CoCaine 30-06-08 19:30

Care mai e treaba?Ceva noutati?Pe la motor nu umbli?Salutari,CoCaine.

hohlotto 04-07-09 19:23

imi place masina ta.se vede ca ai investit o caruta de bani in ea.sa nu mai zicem de orele de lucru si nervii mancati.dar acuma a venit momentul sa strangi si roadele.sant sigur ca masina asta tia adus si iti va aduce si multe sadisfactii.am vazuto la baia mare e frumos lucrata.sper ca masina sa primeasca si un motor pe masura masinii.

All times are GMT +2. The time now is 04:57.

- Copyright 2026 4Tuning