Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Timisoara (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara.html)
-   -   Arad. Level 1 - 23.04.2005 (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara/4839-arad-level-1-23-04-2005-a.html)

akimoto 23-04-05 00:37

2 fara un sfert :roll:
sper ca macar voi n-ati beut pan la ora asta :drunk:
hic

cristip 23-04-05 00:52

vin si eu ... 8)

Corse 23-04-05 01:01

ce a mai spunem? timisoara a fost la inaltime, avand masini pe podium la fiecare categorie. felicaitari akimoto, Vali (fiat coupe), si baiatu cu Dodge Ram SRT. cei 3 au fost pe primul loc la categorile lor.
urmeaza pompiliu (locu 3 la categoria lui) si DMX-u care nu a avut adversar la grupa lui :wink: deci a luat locu 1.

cea mai mare dezamagire a fost dl one, care a efectuat o manevra stupida :? :( . putea sa ia locu 2 (dupa akimoto) dar na...asta a fost sa fie

in concluzie am plecat acasa cu 5 cupe (trebuia sa cerem o plasa :wink: )

in alta concluzie, o zii superba cu soare si vant din belsug. nu au lipsit mirosul de cauciuc, ambreiaj, si bineinteles mici si gratare. asteptam cu nerabdare urmatoarea etapa.

si sa nu uitam sa ii felicitam si pe organizatori care si-au facut treaba si au pus totul la punct asa cum trebuie.

akimoto 23-04-05 20:14

tre sa precizam ca pompiliu a luat locu 3 la clasa 1.0-1.6 cu AXR-ul aka \"Furia Alba\"

domnul one tocmai a fost modificat la mine in telefon, din \"One Pana Iute\" a devenit \"One Mana Moarta\" :(

Øvi 23-04-05 20:59

O zi excelenta din toate punctele de vedere .... felicitari tuturor , RR la putere cu cupele 8)

Acu' imi pare rau ca n-am participat , noroc ca mai exista si data viitoare...

La mai mare !

tm8bnz 23-04-05 21:18

Ovi,subscriu !

P.S. De ciuda,si nervi am cedat psihic si am plecat inainte de concurs,nu ma spanzuratzi pt ca am tzinut pumnii,echipei !

Speedy 23-04-05 21:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Corse\"

in concluzie am plecat acasa cu 5 cupe (trebuia sa cerem o plasa :wink: )

GG!!

:wink: :wink: :wink:

PS: :cry: :cry:

florin_cars 23-04-05 21:39

deci cioli zicea de 4 cupe, si calculand cu Jeff tot asa ne-au iesit, spune te rog Corse sau care shtiti cine ce locuri au luat concret....

ce sa zic, experientza de pus in catalog :lol: catalogul numeroaselor nostre ..viitoare participari la Legale :twisted:

un HIP HIP URAAA :caffine: pt participanti si de doua ori mai multe pt castigatorii cupelor :joy:

da motoru' ala de Viper V10 a fost criminal desi kand a deschis capota ma intrebam unde e :?: atat era de inalta capota motor, inkat V10-le era pe-akolo pe univa :twisted: 500CP, oare de ce a plecat STAICI.. :?: k il facea ..

cerculetze, burnout, legale si I-legale in parcare(cehia shtiee :)) )de toate pt toti, o zi frumoasa

Corse 24-04-05 03:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"florin_cars\"
deci cioli zicea de 4 cupe, si calculand cu Jeff tot asa ne-au iesit, spune te rog Corse sau care shtiti cine ce locuri au luat concret....

scrie clar mai sus :roll:

daflyer_oradea 24-04-05 10:58

Felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!
Multe felicitari!!!!!!!!!!!
Organizare buna, masini la inaltime...sus de tot.Superb show.
Va asteptam azi la Oradea! :)

Jeff 24-04-05 13:36

A fost beton! Mai vrem :twisted:
In afara de vantul cam rece si organizarea grupelor (care personal m-a vaduvit de sanse) a fost perfect. Un show total.
Si pe cand level 2? 8)

Sc0OTeR 24-04-05 13:46

Re:

O zi superba :D Felicitari castigatorilor si la cat mai multe cupe in \"vitrina RR\" :wink:
Quote:

Originally Posted by \"Jeff\"
Si pe cand level 2? 8)

Peste 3 saptamani :wink: Je, prezent :twisted:

cioli17 24-04-05 13:53

si io prezent
flocea da tu unde ai fost cand s-or tinut cursele ? ha ?
a1 - dmx cupa [ kiar daca nu a avut cu cine concura ]
a2 - baiatu cu swiftu
a3 - akimoto
a4 - vali
a5 - nush
si a6 sau care era ultima - Marius Niculescu - Dodge Ram 500 ponei

Gabi 24-04-05 13:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cioli17\"
a1 - dmx cupa [ kiar daca nu a avut cu cine concura ]

DMX = Lupo ? Tareeeeeeeeee !!!

Dude (DMX), you have a sooper sweet ride :D

Felicitari inca odata!

:peace:

Corse 24-04-05 14:44

evident ca vom fii toti prezenti toti iara la arad peste 3 sap. speram la mai multe masini, ca sa facem mai multe :evil_laug

Dorine, se pare ca lupo e inca o data apreciat de lume, ca la Cluj de altfel. si ca sa deviez putin (sorry akimoto) cine spune ca trebuie sa ai BMW, sau angel eyes :P :wink: ca sa agati? stateau 2 fete razamate de lupo, la arad. sigur i-l asteptau pe dorin ca sa le faca o tura pana la capatu pistei unde nu e lume :blowme: :pelvic_th :wink: :P :lol:

All times are GMT +2. The time now is 18:02.

- Copyright 2026 4Tuning