![]() |
el e tom.....asta e jerry......IESI AFARA :mrhappy: :mrhappy:
imi place ca are umor dala rapid si sec ....ca m-am saturat de \"la bloc\" mie mi s-a parut foarte promitator. chiar si banica. se vede ca a avut de la cine sa invete (tasu'). pacat totusi ca nu au lasat sa isi faca treaba doar actorii si au trebuit sa-l inventeze si pe domnul \"balan\" care bea cafea neagra. |
a fost super mishto primul episod :D ai draq la reportaje au folosit microfon PRO tV:D \"Pubilictte ascunsa\" :twisted: :D
|
mi-a placut cum arata dacia lui la sfarsit tare :lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
baietzi buni :)
|
si mie mi s-a parut k bine facut, pacat de sunet, fiindk in ciuda faptului k e mai bun k in alte filme romanesti, tot mai e ceva pana sa ajunga la niv celui din filmele straine... din pacate nu am apucat sa vad episodul pana la sf ( k de, dupa 2 zile de nesomn si un bairam pana la 6 dimineatza, m-au lasat fortele), dar sper sa apara pe net... :D
|
a fost dragut dar este o copie fidela dupa filmele americane .... cei 2 politisti care nu se inteleg dar daca pleaca unu in misiune celalalt devine sentimental ..... sefu care e tot timpu suparat ... dar sa vedem episodul cu masini :D
|
\"Anton Marcu, dar sa nu va prind cu gluma cu betonu\" :lol: :lol:
ce nume la caterinca au ales astia :lol: |
A nice one ! MIE MI-A PLACUT!!!
|
Re:
Quote:
eu n-am inteles faza asta.. luminati-ma plz , de unu pe nume Marcu nu faceai misto ca-ti trage-n cur cu arcu ? unde apare betonu in toata treaba asta ? :P |
Santos... ia vezi tu .. ce rimeaza cu Anton :D
|
=)) gata...
beton .. :D mie-mi ramasese gandu la marcu care... in ... cu arcu :) :) misto :D |
Santos: mai coboara dracu' din Heavenu' ala, ca te-au tampit ingerasele cu cantatu' la harpa =))
PS: I love the way Dragos Bucur is playin' his part :D |
mie unul mi-a placut .. ma mandresc ca stiu mai bine engleza decat ciupanezu .. sau na .. stefan banica JR. .. :P
pare interesant si merita urmarit ... pacat ca se inspira prea mult din filmele americane ... |
a aparut deja pe torenti ;) pentru cine vrea sa-l aiba si pe hard..
|
Baieti.Buni.S01E01.TVRiP.XViD-ZiG.avi
pe dc++ |
| All times are GMT +2. The time now is 06:42. |
- Copyright 2026 4Tuning