Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   Probleme Angel Eyes ? (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/48284-probleme-angel-eyes.html)

dolb 10-09-07 09:12

Re: Probleme Angel Eyes ?

250 ron kitul si 150 ron instalarea ! neon ccfl ;)

~Ada~ 10-09-07 13:39

Ms.Te anuntz knd ma hotarasc:-)

maryusdanyel 10-09-07 14:51

hey...din cate stiu eu nu se poate pune angel eyes la peugeot(206,307,407) fiindca geamul e lipit,e etans,si se dezlipeste f greu cu caldura etc

dolb 10-09-07 23:43

Quote:

Originally Posted by maryusdanyel (Post 1092108)
hey...din cate stiu eu nu se poate pune angel eyes la peugeot(206,307,407) fiindca geamul e lipit,e etans,si se dezlipeste f greu cu caldura etc

sti prea multe! mai recreaza-te :lol: orice far de pe lumea asta eu ti-l pot dezlipi :D exista aparate speciale, dragutule bace :D

maryusdanyel 11-09-07 10:49

nu trebuie sa fi ironic,am zis ce mi s-a spus tot de la oameni ca tine,care pun angel eyes.daca tu esti mai jmeker bravo tie,noi sa fim sanatosi...

dolb 11-09-07 15:47

Quote:

Originally Posted by maryusdanyel (Post 1092108)

Quote:

Originally Posted by maryusdanyel (Post 1093487)
nu trebuie sa fi ironic,am zis ce mi s-a spus tot de la oameni ca tine,care pun angel eyes.daca tu esti mai jmeker bravo tie,noi sa fim sanatosi...

ai spus DIN CATE STII , nu din cate "TI S-A SPUS" in fine ! nu te-am injurat nu am fost ironic :D ti-am dat un sfat ;)

Bestie 12-09-07 01:20

Prietene...cam intepat de felul tau vad... Daca vrei sa vinzi, fa-ti un topic al tau ;) aici se discuta "Probleme Angel Eyes ?".

dolb 12-09-07 11:22

Quote:

Originally Posted by Bestie (Post 1088493)
Daca vrea careva angel-eyes bune il recomand pe Sorin Golf 3 Cabrio. Mie mi-a facut treaba super buna, puteti vedea aici : http://forum.tuning.ro/showthread.php?t=19271&page=7

sa iti mai aduc aminte? :D:D:D

dolb 12-09-07 11:24

Quote:

Originally Posted by Bestie (Post 1095152)
Prietene...cam intepat de felul tau vad... Daca vrei sa vinzi, fa-ti un topic al tau ;) aici se discuta "Probleme Angel Eyes ?".

nu sunt intepat si nici nu incerc sa imi vand marfa! ce marfa? care? ca nu o am, eu doar sunt intermediar! ;) si m-am luat de el pt ca nu se intereseaza cand vb ceva! induce in eroare persoanele! .. ok sa zicem topicul se refera la PROBLEME ANGEL EYES! omul a zis ca din CATE STIE nu se pot monta pe peugeot , eu i-am explicat ca se pot monta! ce e rau in asta? .. nu cumva am respectat tematica topicului? :rolleyes2 :rolleyes2

maryusdanyel 12-09-07 11:51

pai asta e.d-aia e forum:sunt oameni informati si oameni mai putin informati,daca fiecare s-ar exprima cum ai facut tu am ajunge sa ne injuram ca pe blogurile de pe gsp si prosport unde sunt numai idioti...

dolb 12-09-07 13:03

Quote:

Originally Posted by maryusdanyel (Post 1095629)
pai asta e.d-aia e forum:sunt oameni informati si oameni mai putin informati,daca fiecare s-ar exprima cum ai facut tu am ajunge sa ne injuram ca pe blogurile de pe gsp si prosport unde sunt numai idioti...

te-am injurat cumva? :rolleyes2 :rolleyes2

keemo 06-04-09 21:23

1 Attachment(s)
salut baieti , stiu ca e cam vechi topicul , dar este cam singurul topic care ar avea legatura cu problema pe care o am.
Problema este in felul urmator , acum cateva zile mi s-a ars un angel eye ( far aftermarket e36) , spuneti-mi ce e de facut in cazul acesta , schimb angel'ul ? , ce probleme pot aprea?
numai bine !!

L.E : o poza cu farul poate ajuta cu ceva :D

Angel 5 06-04-09 22:50

E ars neonul sau starterul lui? Daca e doar starterul, ala se schimba usor, daca e neonul se poate sa ajungi si la schimbarea farului, asta in functie de cum e incapsulat si asta nu stiu :).

bluey 07-04-09 08:21

Quote:

Originally Posted by keemo (Post 2216790)
salut baieti , stiu ca e cam vechi topicul , dar este cam singurul topic care ar avea legatura cu problema pe care o am.
Problema este in felul urmator , acum cateva zile mi s-a ars un angel eye ( far aftermarket e36) , spuneti-mi ce e de facut in cazul acesta , schimb angel'ul ? , ce probleme pot aprea?
numai bine !!

L.E : o poza cu farul poate ajuta cu ceva :D

Ai idee daca este ccfl?
Adica neon.
Din cate stiu pe aftermarket nu prea se pun neoane pentru ca nu sunt foarte fiabile.

L.E.M-am uitat mai atent la poza si cu siguranta nu e ccfl.Ai bec sau led ars si ar trebui sa fie accesibil din exterior pentru inlocuire.
Scoate capacul becului de faza scurta/lunga din dreptul AE defect si uita-te in interiorul farului.Ar trebui sa vezi inca un soclu care se poate scoate.
Succes!

All times are GMT +2. The time now is 13:37.

- Copyright 2026 4Tuning