![]() |
Re: Probleme Angel Eyes ?
250 ron kitul si 150 ron instalarea ! neon ccfl ;)
|
Ms.Te anuntz knd ma hotarasc:-)
|
hey...din cate stiu eu nu se poate pune angel eyes la peugeot(206,307,407) fiindca geamul e lipit,e etans,si se dezlipeste f greu cu caldura etc
|
Quote:
|
nu trebuie sa fi ironic,am zis ce mi s-a spus tot de la oameni ca tine,care pun angel eyes.daca tu esti mai jmeker bravo tie,noi sa fim sanatosi...
|
Quote:
Quote:
ai spus DIN CATE STII , nu din cate "TI S-A SPUS" in fine ! nu te-am injurat nu am fost ironic :D ti-am dat un sfat ;) |
Prietene...cam intepat de felul tau vad... Daca vrei sa vinzi, fa-ti un topic al tau ;) aici se discuta "Probleme Angel Eyes ?".
|
Quote:
|
Quote:
|
pai asta e.d-aia e forum:sunt oameni informati si oameni mai putin informati,daca fiecare s-ar exprima cum ai facut tu am ajunge sa ne injuram ca pe blogurile de pe gsp si prosport unde sunt numai idioti...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
salut baieti , stiu ca e cam vechi topicul , dar este cam singurul topic care ar avea legatura cu problema pe care o am.
Problema este in felul urmator , acum cateva zile mi s-a ars un angel eye ( far aftermarket e36) , spuneti-mi ce e de facut in cazul acesta , schimb angel'ul ? , ce probleme pot aprea? numai bine !! L.E : o poza cu farul poate ajuta cu ceva :D |
E ars neonul sau starterul lui? Daca e doar starterul, ala se schimba usor, daca e neonul se poate sa ajungi si la schimbarea farului, asta in functie de cum e incapsulat si asta nu stiu :).
|
Quote:
Adica neon. Din cate stiu pe aftermarket nu prea se pun neoane pentru ca nu sunt foarte fiabile. L.E.M-am uitat mai atent la poza si cu siguranta nu e ccfl.Ai bec sau led ars si ar trebui sa fie accesibil din exterior pentru inlocuire. Scoate capacul becului de faza scurta/lunga din dreptul AE defect si uita-te in interiorul farului.Ar trebui sa vezi inca un soclu care se poate scoate. Succes! |
| All times are GMT +2. The time now is 13:37. |
- Copyright 2026 4Tuning