Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Kamikaze Racing Team (https://forum.4tuning.ro/420-kamikaze-racing-team.html)
-   -   Welcome to Kamikaze Racing Team (https://forum.4tuning.ro/420-kamikaze-racing-team/48222-welcome-to-kamikaze-racing-team.html)

Ali_ump 15-10-08 08:51

Re: Welcome to Kamikaze Racing Team

Cart...eu am discutat cu tn si ti-am zis care este situatia !!! Nu te mai agita ca ti-am spus ca se rezolva! Deocamdata nu e in tara responsabilul! Cand ajunge se vor lua masuri!
Am sters postul pt ca nu mai are rost sa rascolim totul de 10 mii de ori ...ce s-a intamplat este intre noi cei de aici. Si tot intre noi se rezolva! De fapt este ca si rezolvat...cu scuzele de rigoare din partea mea ca si reprezentant KRT!!!

bix 15-10-08 13:30

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1809562)
Cart...eu am discutat cu tn si ti-am zis care este situatia !!! Nu te mai agita ca ti-am spus ca se rezolva! Deocamdata nu e in tara responsabilul! Cand ajunge se vor lua masuri!
Am sters postul pt ca nu mai are rost sa rascolim totul de 10 mii de ori ...ce s-a intamplat este intre noi cei de aici. Si tot intre noi se rezolva! De fapt este ca si rezolvat...cu scuzele de rigoare din partea mea ca si reprezentant KRT!!!

noi acum degeaba discutam, fapta e fapta comisa deja, si ca reprezentant al clubului No Speed Limit, v as ruga sa luati masurile de rigoare.
Membrii inscrisi, nu ar trebui sa schimbe imaginea clubului....

cu RESPECT!!!.....

bix 19-10-08 23:49

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1809562)

nu era nevoie sa minti, am primit comfirmare ca acel nisan inca poarta acel stik-ar
sincer imi pare rau pentru decizia luata de Tengu dupa discutia ce am avut o cu el......

Ali_ump 20-10-08 09:33

Nu am mintit in legatura cu nimic! Sursele tale nu sunt corecte! O sa faac si o poza in cursul zilei de azi ca sa vezi ca nu mai e acolo!

nsl.cartman 20-10-08 13:33

8 oameni ne`am oprit aseara si am vazut stickerul pe masina alba....si am facut si poze...asa ca las`o balta....plus ca mai sunt 2 masini care au....un urs alb cu capota neagra si inca una...urmeaza poze si cu celelalte 2

Ali_ump 20-10-08 13:43

Eu am discutat cu alin si mi-a zis ca le-a dat jos ! Asta a fost azi LUNI ...el a fost plecat la BUC sambata , duminica! JOI noapte s-a intors in tara si a muncit la Peugeot ca voia sa ajung cu el la BUC.
Si am spus exact ce stiam ca s-a intamplat azi si nu ieri , sau sambata!

nsl.cartman 20-10-08 14:22

aseara am vb cu proprietarul.....si nu i`a convenit sa apara masina lui pe net de aia am scos pozele...lucru care mi se pare normal si l`am inteles.....si intr`adevar mai conduce si altcineva masina aia...dar culmea....

AZI...cam pe la ora 1:30....am vazut masina trecea prin fata pe la primarie....intr`adevar conducea o femeie....si un barbat in dreapta....DAR.....m`am uitat pe capac la rezervor....stickerul tot acolo era...

proprietarul a motivat aseara (discutie avuta pe mess) ca stickerul are semnificatia "nu duc lipsa sa ma pis"....interesanta explicatia oricum.....dar si ceilalti 2 cu masinile duc aceeasi lipsa? a devenit o moda? avand in vedere "rivalitatea" care exista? hai sa o lasam balta.....fac si eu ca bix....fapta a fost consumata deja....urmeaza consecintele...si cu asta basta

Ali_ump 20-10-08 14:37

Care vor fi suportate fara doar si poate!

Zein 24-12-08 11:44

1 Attachment(s)
Over Speed Tuning Club ( www.overspeedtc.ro ) va ureaza un Craciun plin de bucurie si impliniri. Sarbatori fericite, multa sanatate si la cat mai multe masini frumoase. La Multi Ani!

4wheels 24-12-08 17:32

1 Attachment(s)
Craciun Fericit! 4wheels!

sparly 24-12-08 19:51

SHINE RUNNER RACING VA DORESTE CRACIUN FERICIT SI SARBATORI CALDUROASE ALATURI DE CEI DRAGI

Xel'Naga 26-12-08 17:19

In murmurul tainic al colindelor de CRACIUN sarbatorile de iarna sa va aduca lumina in ganduri, caldura in suflet, sanatate si fericire. ;)
Sarbatori fericite si cat mai multe impliniri alaturi de cei dragi !:D

cu stima,
Street Zone Club ( www.streetzone.ro/forum/ )

sparly 01-01-09 20:51

SHINE RUNNER RACING VA UREAZA UN AN NOU FERICIT SI PLIN DE BUCURI SI FERICIRE

_wanted_cars_ 25-01-09 23:45

--------------------------------------------------------------------------------

salut si numai bine ! pt inceput va salutam si noi...............

https://forum.4tuning.ro/584-style-and-motion/106178-cafeneaua-the-wanted-cars.html

sparly 18-04-09 00:45

SHINE RUNNER RACING va ureaza un PASTE FERICIT

All times are GMT +2. The time now is 07:30.

- Copyright 2026 4Tuning