![]() |
Re: Welcome to Kamikaze Racing Team
Cart...eu am discutat cu tn si ti-am zis care este situatia !!! Nu te mai agita ca ti-am spus ca se rezolva! Deocamdata nu e in tara responsabilul! Cand ajunge se vor lua masuri!
Am sters postul pt ca nu mai are rost sa rascolim totul de 10 mii de ori ...ce s-a intamplat este intre noi cei de aici. Si tot intre noi se rezolva! De fapt este ca si rezolvat...cu scuzele de rigoare din partea mea ca si reprezentant KRT!!! |
Quote:
Membrii inscrisi, nu ar trebui sa schimbe imaginea clubului.... cu RESPECT!!!..... |
Quote:
nu era nevoie sa minti, am primit comfirmare ca acel nisan inca poarta acel stik-ar sincer imi pare rau pentru decizia luata de Tengu dupa discutia ce am avut o cu el...... |
Nu am mintit in legatura cu nimic! Sursele tale nu sunt corecte! O sa faac si o poza in cursul zilei de azi ca sa vezi ca nu mai e acolo!
|
8 oameni ne`am oprit aseara si am vazut stickerul pe masina alba....si am facut si poze...asa ca las`o balta....plus ca mai sunt 2 masini care au....un urs alb cu capota neagra si inca una...urmeaza poze si cu celelalte 2
|
Eu am discutat cu alin si mi-a zis ca le-a dat jos ! Asta a fost azi LUNI ...el a fost plecat la BUC sambata , duminica! JOI noapte s-a intors in tara si a muncit la Peugeot ca voia sa ajung cu el la BUC.
Si am spus exact ce stiam ca s-a intamplat azi si nu ieri , sau sambata! |
aseara am vb cu proprietarul.....si nu i`a convenit sa apara masina lui pe net de aia am scos pozele...lucru care mi se pare normal si l`am inteles.....si intr`adevar mai conduce si altcineva masina aia...dar culmea....
AZI...cam pe la ora 1:30....am vazut masina trecea prin fata pe la primarie....intr`adevar conducea o femeie....si un barbat in dreapta....DAR.....m`am uitat pe capac la rezervor....stickerul tot acolo era... proprietarul a motivat aseara (discutie avuta pe mess) ca stickerul are semnificatia "nu duc lipsa sa ma pis"....interesanta explicatia oricum.....dar si ceilalti 2 cu masinile duc aceeasi lipsa? a devenit o moda? avand in vedere "rivalitatea" care exista? hai sa o lasam balta.....fac si eu ca bix....fapta a fost consumata deja....urmeaza consecintele...si cu asta basta |
Care vor fi suportate fara doar si poate!
|
1 Attachment(s)
Over Speed Tuning Club ( www.overspeedtc.ro ) va ureaza un Craciun plin de bucurie si impliniri. Sarbatori fericite, multa sanatate si la cat mai multe masini frumoase. La Multi Ani!
|
1 Attachment(s)
Craciun Fericit! 4wheels!
|
SHINE RUNNER RACING VA DORESTE CRACIUN FERICIT SI SARBATORI CALDUROASE ALATURI DE CEI DRAGI
|
In murmurul tainic al colindelor de CRACIUN sarbatorile de iarna sa va aduca lumina in ganduri, caldura in suflet, sanatate si fericire. ;)
Sarbatori fericite si cat mai multe impliniri alaturi de cei dragi !:D cu stima, Street Zone Club ( www.streetzone.ro/forum/ ) |
SHINE RUNNER RACING VA UREAZA UN AN NOU FERICIT SI PLIN DE BUCURI SI FERICIRE
|
--------------------------------------------------------------------------------
salut si numai bine ! pt inceput va salutam si noi............... https://forum.4tuning.ro/584-style-and-motion/106178-cafeneaua-the-wanted-cars.html |
SHINE RUNNER RACING va ureaza un PASTE FERICIT
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:30. |
- Copyright 2026 4Tuning