![]() |
Re: Ar fi bine sa imi cumpar un Ford Puma???
hai mey ca e frumoasa si galbena :)) sincer chiar as vrea s-o schimb....dar imi placea mult de tot ford puma insa acum am dubii mari in ce o priveste......
|
atunci ia tigra:))
|
dar un vw broscutza? 1,6 benzina? :)) .....parca tot broscutele ma atrag mai mult (femeile!!!!) dar sa schimb marca
|
misto broscuta:P + ca e VW deci e buna indiscutabil... si daca o mai iei si galbena, rosie sau verde arata mortal:))
btw ai 20 ani nu esti inka femeie:)))))) |
dar ce sunt? spune-mi cand ating pragul sa dau petrecere!!!! :)))
la asta ma gandeam si eu..........ca e vw si aia chiar daca are 100000 km tot e buna...vazusem una neagra si ma gandeam la niste floricele roz pe ea.... :)) |
daca esti interesata de o masina sport cauta Puma 1.7, masina trage grav + cutie scurta si interior destul de confortabil, tigra modelul mk1 e depasita complet, de Bettle ce pot za zic - o masina destul de spatioasa, relativ slab motorizata (exceptand 1.8T care sunt rare), masina este avantajata doar de designul pentru cei nostalgici ;)
|
Ca posesor de Puma pot sa-ti recomand cu incredere masina asta. Sunt fiabile, si piesele sunt relativ ieftine.(multe piese comune cu fiesta mk3). Tigra este cu depasita cam la toate capitolele de la putere,handling pana la fiabilitate.
Am condus si Bettle o vreme, este o masina bunicica si destul de stabila dar nu se compara cu manevrabilitatea si feedbackul fordului. Depinde pentru ce iti trebuie masina. Daca vrei un 'drivers car' cumpara Puma. |
este depasita tigra a da nu si ca design care e frumusel...
femeie devii la o anumita varsta sau cand te mariti:))) |
ma bucur ca aud pareri de la un sofer de puma........exemplu te rog de piese relativ ieftine (niste preturi orientative) si cat consuma masina ta in orash?
|
Recomand Ford Puma.
Sunt posesorul unei astfel de mashinute...si singurul "dezavantaj" ar fi spatiul destul de mic pt cei de pe bancheta din spate...dar nu prea ma intereseaza asta :P. Consumul, pt a mea ( motor 1.7, 125 Cp) ar fi cam 6.3% in afara, si intre 8-10% in orash...depinde de felul cum conduci...shi, normal, de trafic. Masina se comporta f. bine in curbe, este stabila. Este o mashina cu care nu iti este frica sa pleci la drum lung.. Despre piese nu stiu ce sa-ti spun...am avut norocul ( si nici nu o am de f mult timp) sa nu aflu :) |
Dar de un audi A2 stiti ceva?e micutza si m-ar interesa cat e de stabila.
|
Quote:
|
3% la aia pe motorina sau chiar si la cea pe benzina?
....masina visurilor mele atunci |
Deci masina cu consum mai bun ca A2 nu stiu daca gasesti.3% pe benzina.Era una de vanzare pe forum la 9000.E mult dar poate mai lasa.
Sau ti-ai putea sa-ti iei un Punto 1.2.E ieftin si cosuma tot putin.:rolleyes2 |
a2 e cam un esec al audi-ului... e urat rau...
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:57. |
- Copyright 2026 4Tuning