![]() |
Re: Vand Opel Astra Coupe
Quote:
fii linijtit k stiam diferentele!! da stia ziceau k nu exista astra coupe si chiar ieri am fost la o reprezentanta opel ! si mi`au spus k opelul kre il am eu chiar se numeste coupe!!! k sa stie si aia kre au zis k nu e ! |
salutare, man am si eu o intrebare, detin si eu un opel 1.6 de 100 hp :D si la exterior e stock... cam cat te-a costat p tn sa-l faci asa?? k sunt interesat sa-l fac si eu p al meu ;)
si ai un up de la mn pt o bijuterie :D |
Quote:
asa iti raspund eu... : nimic :D un moderator sa'si faca datoria ;) |
Quote:
|
Quote:
|
hmmm tread incheiat nu mai dau masina i`am si facut unele modificari al exterior minore si in curand vreau sa`i trantesc un motor de 2.5l benzina:):) va pun poze cu ce am facut la exterior:P
|
ce motor ii pui tu mah de 2.5 benzina? de unde il iei si cum in bagi? singura varianta ar fi V6-le, dar ma indoiesc ca incape
(iar cand imi raspunzi, scrie, te rog, in romaneste, mai uita de K-ul ala ca nu intelege lumea!) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
pozele........
|
Quote:
de curiozitate: ziceai pe una din paginile anterioare k nu ai mai urmarit forumul cat ai fost in strainatate... si totusi, zi-ne si noua ce user aveai inainte sa pleci, k nu pari a fi prea in apele tale (sa nu mai pomenesc cu diferenta intre astra 3 usi si bertone...) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
bandourile si pragurile ar da bine vopsite argintiu, iar bara fata cred ca s-ar potrivi mai bine aia de Bertone cu aceeasi prelungire, decat bara ei originala. farurile sunt niste uratenii, mai misto ar fi alea de N-Joy, pe negru... anyway "tuning"-ul ala e cam 10 milioane, iar proprietarul e un fantezist. motor de 2.5, ba de 2.0.... tot asa.. pun pariu pe orice ca masina aia va ramane cu acelasi motor, tactica cu: "topic inchis, masina se modifica si nu mai e de vanzare", e veche. Psihologia inversa merge doar in filmele americane din anii '80 btw, matiu 13, Stefan ce mai face? |
Quote:
fii linistit nu are numai alea...si pana la urma ...dak mie imi plac farurile alea trebuie sa iti placa si tie neeaparat? sau ce? k nu inteleg? |
| All times are GMT +2. The time now is 20:04. |
- Copyright 2026 4Tuning