Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   ce ati face in aceasta situatie? (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/47842-situatie.html)

alexalfa 07-08-07 23:06

Re: ce ati face in aceasta situatie?

Plina cu rujuri si farduri ? Eventual cu pantoful cu toc cui. Murea zurliul ala de ras ! Glumesc ! Dar raman la parerea mea.

madicioco 07-08-07 23:10

vedeti voi din cauza asta am tot timpul o bata in porbagaj ca nu se stie nici o data:D

Bryan 07-08-07 23:39

ce burnout as fi facut pe el >:)

Sasha_z 10-08-07 00:55

ma dadeam jos la el cu bata mea dintre scane....fmm de cioroi nenorocit !!!

dagosh88 14-08-07 12:40

Vad ca multi ar sari sa il bata cu pumnii,cu bata din portbagaj si cu alte cele,V-ati gandit ca daca da asa in masina ta o sa dea si in tine? Eu unul nici macar nu m-as risca sa vad daca am vreo sansa sa il lovesc,o lovitura si e indeajuns sa iti iei adio de la viata...merita riscul pentru doua bucati de tabla indoita si 3 geamuri sparte?Eu unul consider ca nu...si as pleca cat as putea de repede de acolo,daca as putea sa il accidentez in timp ce fac asta perfect,daca nu macar am scapat eu bine.

26WRC 14-08-07 12:50

pai daca ai 1,65 precum irinel cred si eu ca stai si faci pe tn in masina, dar cand esti putin mai impunator... esti putin mai sigur pe tn si reactionezi altfel;)

PYT 14-08-07 12:54

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 1046127)
pai daca ai 1,65 precum irinel cred si eu ca stai si faci pe tn in masina, dar cand esti putin mai impunator... esti putin mai sigur pe tn si reactionezi altfel;)

vai de capul nostru, unde era stransa toata impozanta dp forumul asta...

26WRC 14-08-07 12:56

Quote:

Originally Posted by PYT (Post 1046131)
vai de capul nostru, unde era stransa toata impozanta dp forumul asta...

:rolleyes2 eu nu am dat exemplu personal... e o chestie psihologica..

dagosh88 14-08-07 13:13

Asa curios as fi sa vad cati din zmei care au scris ca ar sari la bataie ar iesi din masina sau macar sa reactioneze ca doamna in cauza.Eu unul sunt realist si imi dau seama ca nici in ruptul capului nu as iesi din masina,important nu e sa il bati pe ala ci sa iti recuperezi banii,daca stai sa dea in tine,sa dai tu in el sau sa dea in continuare in masina nu rezolvi nimik.

axela 14-08-07 13:19

dar voi vati gandit daca ia dat cioara rca-ul sa isi faca masina si au musamalizat treba;) :)))))))
reactia mea ar fii fost sa ii uniformizez dantura prin lipsa dintiilor totala apaland la dispozituvul numit bordura.,...indif ce pateam eu...ala fara placa nu pleca..si ma asezam zos in positia sezut si incepeam cu un cutter sa il despink sa vad cum se tuneaza o cioara..de la plamani in jos....

dar bine aste este ce as fii facut eu.....daca era vb de mas mea.....voi....

giubau_v8 14-08-07 17:24

zicea cineva mai sus de bata din portbagaj..mai ajungi la bata din portbagaj? eu cred ca nu..
cea mai buna solutie e sa dai peste el sa iti faci loc daca nu ai....ca pana scoti bata din portbagaj iti face si pomana ;)

SMocKey21 14-08-07 17:35

omu s-a luat si de o femeie :)))) cred ca a incercat cva si cu un barbat,dar a ramas fara cativa dintisori in gura :))))),eu sincer dadeam peste el si faceam cioara aia imputzita una cu asfaltul ;)

Sasha_z 14-08-07 22:25

Quote:

Originally Posted by dagosh88 (Post 1046112)
Vad ca multi ar sari sa il bata cu pumnii,cu bata din portbagaj si cu alte cele,V-ati gandit ca daca da asa in masina ta o sa dea si in tine? Eu unul nici macar nu m-as risca sa vad daca am vreo sansa sa il lovesc,o lovitura si e indeajuns sa iti iei adio de la viata...merita riscul pentru doua bucati de tabla indoita si 3 geamuri sparte?Eu unul consider ca nu...si as pleca cat as putea de repede de acolo,daca as putea sa il accidentez in timp ce fac asta perfect,daca nu macar am scapat eu bine.

hai sa fim seriosi...sigur stateai si te uitai cum da ala cu bata in masina ta....mai ales sa ai una de vreo 30-40 d mii de euro....(sa nu zic mai scumpa)...inseamna k nu esti in stare sa`ti aperi masina..da apoi pe tine k persoana ;)

Ali_ump 15-08-07 10:14

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1046779)
hai sa fim seriosi...sigur stateai si te uitai cum da ala cu bata in masina ta....mai ales sa ai una de vreo 30-40 d mii de euro....(sa nu zic mai scumpa)...inseamna k nu esti in stare sa`ti aperi masina..da apoi pe tine k persoana ;)

Uuuu asta cred ca te-a durut :lol: :D

dolb 15-08-07 11:14

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 1046563)
zicea cineva mai sus de bata din portbagaj..mai ajungi la bata din portbagaj? eu cred ca nu..
cea mai buna solutie e sa dai peste el sa iti faci loc daca nu ai....ca pana scoti bata din portbagaj iti face si pomana ;)

eu pot sa ajung in portbagaj fara sa ies din masina ! ;) si multe masini pot asta, break-uri , hatchback.. rabatezi bancheta si ajungi acolo, sau pt cele cu cotiera intre perne poti deschide cotiera si apoi inca o clapeta prin care se ajunge la portbagaj ;)

All times are GMT +2. The time now is 20:56.

- Copyright 2026 4Tuning