![]() |
Re: PROBLEME cu PC-ul
folderul e creat de zone alarm si ar trebui sa fie sigur de sters.
|
deci sa le ster??si daca da sigur nu pierd nimk?
|
c ai putea sa pierzi ?
|
io stiu?ceva fisiere importante din windows sau ceva
|
daca se intampla asta dai sistem restore si rezolvi ;)
totusi, eu nu pricep. ce atatea probleme, zone alarm etc etc.... cine va hackereste ma ? :| eu stau cu Winxp sp1 + norton 2005 si zau daca am avut vreun virus pana acuma :| |
Nu are ce sa se intample (asta dak este kum ai zis tu INTERNET LOGS) sunt fisiere care nu au importanta mare.Le poti lasa akolo doar dak vrei u sa vezi pe unde ai umblat pe net akum nush cat timp...dar dak nu vrei sa vezi le poti sterge fara nici o problema... ;)
|
care-mi pune un Multi Mess (sa ma pot loga cu 2 conturi pt buti) pt yahoo 8 ..da sa mearga sigur
multumesc anticipat stiu ca nu e problema de pc..da nu puteam sa deschid un nou thread pt asa ceva ;) |
1 Attachment(s)
Quote:
stie cineva ce Window Blind este in poza asta ? sau unde-l pot gasi ? |
Valex ala este Windows Vista.
Vezi ca a aparut un skin pe net cu Windows Vista. Se instaleaza si mai ***e din resursele calculatorului. Nu prea ti-l recomand! |
Quote:
am cautat pe mai multe site'uri si am gasit cateva ..da nici unul k asta ..am sa mai caut ..plm ..si stiu ca papa resurse ..insa na ..nu chiar cine stie ce multe ..10x |
sper sa nu ma insel, dar ii zice vista aero ;)
|
In Internet Exploere mergi la meniul Tools / Internet Options. In mijlocul ferestrei vei gasi butonul "Delete Files". Apasa-l si vei obtine spatiu liber pe C.
|
Quote:
http://www.wincustomize.com/skins.as...d=6156&libid=1 Vienna for Vista |
Quote:
|
am si eu o intrebare la care pun pariu ca o sa rada juma de forum:)
cum fac sa imi incapa mai multe aplicatii jos in bara ca ma enerveaza cand deschid 4 ferestre firefox la baga pe toate intr-un grup care ma ajuta si pe mine? :) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:48. |
- Copyright 2026 4Tuning