![]() |
Re: masina mea dacia un pic mai speciala tm65 LAN
Quote:
|
Iti trebe farne.pune si tu un motor mai tare si vezi cu ii cu farnele dupaia daca sunt tot standard
|
a ta.motoru ala de alpine
|
Quote:
PE CE TE BAZEZI CIND SPUI ASTA SAU PUR SI SIMPLU DISCURILE DAU UN LUCK MAI BUN SI MAI INFRICASATOR SI TE GINDESSTI SA FIE ASA |
ma, nu i asa de tare, chestia e ca ai turbo, si poate fi dus pana in 180 de "horshi"
|
Trebuie Mai Bine Sa Schimbi Discurile Pe Fata Cu Ceva Mai Mare Si Pe Spate Sa Lasi Tot Tambur Si Sal Reglezi Bine
|
180 ????????????
Cam Mult Dar Ce Sa Zic Nui Imposibil Iar La Problema Cu Frinele Mai Intereseazate Sa Nu Montezi Discuri Pe Spate Si Sa Ai Aceleasi Frine |
Quote:
|
discurile p fatza is de dacie papuc, ventilate , dar incerc si cu discuri ... asta e , vedem ce se intampla ....
|
Dar Nu Trebuie Sa Te Iei Dupa Alcineva Mai Bine Faci Tu Ceva Mai Bine Si Ca La Carte Si Cum Trebuie
+ In Ziua De Astazi Se Fabrica Masini Cu Putere De Peste 100 Cp Si Au Tamburi Pe Spate Si Ma Intreb La Alea Nu Mai Fierbe Lichidul ??? |
da nicu nu mai merge cu masina?
|
io stiu ce zici , numa ca alea au pompe mult maidestepte ca aia de dacie sau renault 5 si poate si ABS, io zic ca trebe astea pt ca am coborat si io dealurile de la sibiu, sau surduc, can am fost la raliuri si am ramas fara frane dupaceva vreme... si in plus ascult de altii, mai batrini de la Timisoara care au facut raliu p vremuri cu dacia si cam asta ziceau ....
|
Quote:
|
Ok Cum Spui Tu !!!!!
Eu Orcum Iti Urez Bafta Si Spor La Munca In Continuare |
mersi mult,fac si eu ce pot cu buget limitat ...., visul ar fi un GORDINI adevarat de la frantza
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:23. |
- Copyright 2026 4Tuning