![]() |
las' ca vii la timisoara pe 10 aprilie!ne vedem acolo!bafta la licenta! :D
|
Sa fie,merci.Dupa cum am mai spus vin la Timisoara si mort daca ii cazul.Am fost si anul trecut dar nu am putut participa ca masina mea era complet desfacuta si nu am terminat-o pt etapa.
|
asa ar trebui sa fie
si in cluj e nevoie de o intalnire ca ardelenii au mai mult de mers pana la brasov :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
io propun sa facem o intrunire ori in buc ori in valcea k stiu eu niste loquri bune aqolo fara piq de garda 8) asa k dak e shi e sa mergem undeva plz anuntzatzi_ma shi pe mine k mi_am luat krnetu.... :lol:
|
Ce carnet mosule, de membru pescar sportiv ????
:lol: :lol: :lol: Sau de abonat la aprozarul de langa Dedea ??? :lol: :lol: :lol: |
Ce te legi de incepatori ma raule vrei sa sperii baiatu!!!
Era vorba de picnic nu de curse :lol: :lol: :lol: |
Mi se parea anormal sa nu zica ceva Mpa...
Stai calm fratioare ca Ghost asta e un tovarash de la mine din bloc, faceam si io misto de el, ca a luat carnetul din a 5-a incercare... Bah Mpa, tu esti ca o umbra, sa mor io !!!! :roll: :roll: :roll: |
da!!!!!
|
sper ca nu incefeti si aici!
|
Nu mosule, gata cu cearta...
Toate bune si frumoase !!!! Manca-ti-as eleronul ala al tau de Tomcat... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
foarte amuzant
|
Bai, acum serios vorbesc, eu obisnuiesc sa fac glume dar daca nu prea agreati, o sa ma opresc. Ca vad ca nu prea tin romanii de pe forum la glume si iese cu altercatii in scris...
Gata, nu mai zic nimic. Scuze fratzilor... :cry: :cry: :cry: |
Nici o problema cand o sa ajungem sa te cunoastem nu o sa ne mai suparam da mai dune si pe noi cu honda si mai baga niste articole despre tuning!!!
ALL OK OUT HERE THE INDIANS ARE CALM NOW!!!! :lol: :lol: :roll: |
ai un mod tare ciudat de a spune glumele mie mi se pare putin ironic,astfel de glume se fac face to face pentru a vedea exptesia fetei iar eu sunt unul pe care tu nu ai sa-l poti enerva nuciodata credema.
|
3 Attachment(s)
Nici eu nu ma supar usor insa mi-am dat seama ca ii pot deranja pe ceilalti cu vorbele mele...
Gata, ajunge cu atitudinile negative. Topicul vorbea despre adunari la un gratar cu noi toti, nu ? Eu zic sa nu mai pierdem vremea si sa stabilim o data, cum ar fi 1 Mai pentru prima intalnire la un \"mic\". Am avut de ales intre Cernica si Branesti, dar mi-am dat seama ca acolo nu au loc multe masini si nici drumul nu prea este bun... Pana la urma m-am gandit la Padurea Baneasa, care este aproape, umbra si iarba si mai este si mult loc pt. masini. VOI CE ZICETI ??? Sper ca pana la urma sa facem ceva frumos, ca in pozele de pe topic, mai ales prima, cea cu Ferrari meeting... Tare de tot !!! Astept sa aflu ce ziceti si voi. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:56. |
- Copyright 2026 4Tuning