![]() |
Mi-a zis mie cineva ca cica s-ar gasi in Vitan. :wink:
|
da...se gasesc :D toata instalatia costa 2 mil. eu le-am dat inapoi cand am aflat asta :lol: :lol:
|
Decat flash-urile cat costa?! Asa zisele \"becuri\"! Se gasesc mai multe tipuri, adica mai bune, mai de firma, mai longevive ... ?
|
Becurile nu se schimba decat cu altele de la alta sursa!:(
Oricum am tovarasi care le au de un an pe mashina shi nu au probleme cu ele tel 0722.922.860 :wink: |
Synkro nu stiu daca ara rost sa-ti dau vreo replica
Dar stii cum e 'CAINII LATRA URSU TRECE' :blahblah: Astept noi comenzi: Tel 0722.922.860 |
Quote:
|
Nu stiam treaba asta cu becurile!
Oricum e o chestie buna! :lol: Eshti multumit de ele cum se vad pe mashina? :P te salut! 8) |
:shock: WAW :shock: sunt BETON!!! eu am avut dinalea din targ si in 3 zile s-au copt!!! pe datorie dai?? :D
|
Lucian,dau shi pe datorie,dar trebuie sa verific daca mai ai shi alte credite! :wink: :lol:
|
K L U, se vad super misto. O sa fac zilele astea si un filmulet seara. :wink:
|
Salut Vlad
Cand pui shi tu filmul ala facut seara? |
Re:
Quote:
|
Am tot uitat. O sa filmez in seara asta si o sa-l pun cat de repede pot. :wink:
|
1 Attachment(s)
Uitati filmuletul mult promis. :lol: Stergeti .rar !
|
SUPEROFERTA
Am adus zillele astea surse strobo care au aceleasi functii cu cele a lui Vlad numai ca nu se monteaza pe faruri sau proiectoare,ci au ele direct proiectoare dreptunghiulare ca cele de pe BMW-urile de la SPP,la astea se schimba geamul proiectoarelor shi au geamuri albe ,rosii si albastre dupa cum va place
Pretul la astea este de 3 milioane ROL sau 300 RON Celelalte surse sunt in continuare valabile. Astept comenzi concrete.:P TEL:0722.922.860 Bafta :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 10:40. |
- Copyright 2026 4Tuning