![]() |
daca nu ai dat tu de ea inca nu inseamna ca nu exista ! parerea mea :d
|
bai,ca dragostea exista sau nu,nu conteaza,pt ca te lovesti de ea cand ti-e lumea mai draga
|
huh??!!
so what? ce e rau in .. \"a te lovii de dragoste\" ? ? nu te inteleg.. sa mor eu .. |
Re:
Quote:
Hai sa ne f***m! Nu-i zici uneia de 60 de ani, ci uneia de 20. Aaaa, e haimana? Treci la alta, ca nu vrei s-o iubesti, ca suferi si nu e bine. Mentalitate de romān. Stam cu haimanalele si... da-i in **** mea de copii, ce-mi trebuie mie asa ceva? Daca ziceau si-ai nostrii babaci asa... ce forum frumos, de baut cafelute si ceaiuri la Caminu' Cultural, era acum... |
Re:
Quote:
|
aici e tot farmecu ... ;)
acolo sta toata frumusetea... ;) si.. pana la urma ce e rau in faptul ca... simplul fapt ca-i auzi vocea la telefon .. te face sa zambesti .. doar cand... te gandesti la ea.. pur si simplu uiti de tot si .. deodata realizezi ca esti mai fericit ca niciodata adormi cu gandu la ea .. si .. la fel .. esti fericit.. adormi cu zambetul pe buze pur si simplu .. ea te face fericit.... ce e rau in asta dudule ? stai ca-ti raspund tot eu ... =)) NIMIC doar ca... asta partea frumoasa..... partea nasoala e .. atunci cand incepi sa \"canti cu o lama gilette pe antebratz\" ... tot din cauza ei |
exact
sau,sa zicem ca u vrei sa fii cu ea si ea nu vrea sa fie cu tine.ti se puna pata rau de tot pe ea.eh sit in cazul asta sta in felul urmator:cand vb cu ea la tel esti super fericit,dar cand inchei telefonul.......BUM,nu-ti mai arde de nik,nu mia dormi noaptea....... deci pe lumea asta sunt 3 lucruri care nu le doresc nimanui: 1.nervii din cauza unei tipe 2.durerea de masea 3.intinderea musculara faza e ca atunci cand te oftici dupa o tipa(dar te oftici rau de tot)cam toate astea 3 se aduna,si iti spun io ca-i nasol rau de tot |
de ce nu esti baiat destept ?!
si incerci s`o faci pe EA sa se \"oftice\" pe tine ?! nu`i asa greu .. P.S : uite :P it`s happenin` right now .. incep sa ard de nervi .. ca nu raspunde.... si ce fac ?! ies sa ma racoresc un pic, ies sa plimb cainele ... fumez o tigara.. 2 .. 3.. si aia e .. ah si ma mai linisteste gandul ca... la noapte ... o sa adorm cu zambetul pe buze.. dar totodata.. ma gandesc.. ca .. poate.. o tzine tot asa.. si nu raspunde.. si atunci .. NU adorm :) damn .. atatea variante... nush .. am invatat/invatz multe din relatia actuala.. chiar ff multe |
pai si io am invatzat multe din ultima experientza
si sa stii ca ai idei bune in capsorul ala al tau :lol: |
10xz 2 bishop / maryo / audiperformance .... viviesp .. hondaru si tot asa ;)
fara ei .. nu prea mai ziceai : \"si sa stii ca ai idei bune in capsorul ala al tau\" P.S : Dupa cum spuneam ... tot ea te face sa adormi cu zambetul pe buze... ;) chit ca ... TOT ea te face sa .. canti cu ... pe antebratz.. |
da bai oameni adevarul este ca e frumos atunci cand te izbeste parca nu mai esti tu ...si ai acele momente cand parca te pierzi in ganduri ......dar problema este ca daca tu esti in situatzia asta si ea.....nu vrea sa fie cu tine atunci ai pus-o mai ales daca esti obligat ( vorba vine obligat) adica daca face parte dintr-un cerc din care si tu faci parte si mereu o vezi si o revezi ....atunci nu prea iti trece prea greu ......si e naspa rau
|
Vad ca se vorbeste despre dragoste....
DEFINITI DRAGOSTEA, IUBIREA ( CUM VRETI VOI SA-I SPUNETI) PEACE :peace: |
A definit aicad mai devreme .. cred ca e cea mai buna definitie
|
Dragostea e o reactie chimica la nivelul creierului. Cred ca cu ceva pastile se rezolva, asa cum se rezolva si cheful de piz_a :lol:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:21. |
- Copyright 2026 4Tuning