![]() |
Re: Dacia masina mea
ai uitat sa pui si modificarea asta:
-neoane sub ea BAFTA si asteptam rezultate ________________________________ tha TM-02-WWR is known everywhere |
1 Attachment(s)
nu am banii acum si nu am gasit unele potrivite
poate o sa gasec unele potrivite de culoare albastra si poate o sa ii fac si barele sapt asta si mai am unele modificari de facut la ea. cine imi zice de unde imi cumpar niste stopuri transparente pentru a mea dacia ca as vrea sa imi pun transparente.si cam ce bani sunt ele ca dracu nu merita sa dau 1 mil pe ele si sa mi-le fure sau sa mi-le sparga cineva. va rog mult spuneti-mi cat de rau se aude masina daca ii scot toba de foc jumatatea ca eu am si o toba de inox la final cu tot cu site si mufa marita.ma opresc astia pe drum sa imi ia certificatul de inmatriculare?daca o inlocuiesc cu teava mai castig ceva caluti sau mai mult o omor pe ea si ma mai opreste si politia. baieti hai ca am un filmulet cu masina cu toba pusa si sa auziti si voi cum se aude.nu stiu ce sa zic poate va place poate nu. filmuletul merge cu bsplay.vedeti voi. o sa mai pun zilele astea niste poze noi pt ca i-am mai luat anumite bunuri.o sa vedeti si oricum stiu ca o sa fie oameni care o sa zica de a mea ca e caruta chestii dar eu vreau doar sa va arat dacia mea.si eu daca as avea niste bani mai multi as baga tuning in ea de ar crapa. mai oameni buni hai sa va zic o treaba kk...de tot eu stiu clar ca politia se ia de u daca depasesti 30 % din culorea masinii iti pot retine talonul masinii. m.....astia de politisti azi noapte m-au oprit cica domnul ...... de ce avezi capota neagra si masina e de culoare crem?si eu am zis ca nu e interzis de codul rutier ca sa ai pana in 30% o alta culoare pe masina.apoi kk...sa luat de mine ca nu purtam centura si dracu mi-a dat amenda pentru centura si 2 puncte penalizare.dracu e de tot kk..ce fac astia si mai am un logan in oras care are si capota si portbagajul in culoarea negru si ala le are vopsite si dracu nu il mai opreste nimeni.m.... pentru ei ca se folosesc de uniforma aia jeg si se leaga de om si cand vad ei ca omul mai si cunoaste anumite legi il cauta de alceva tot ca sa ii dea amenda.ce de oameni prosti rau de tot cu tara asta.politia e militia de pe timpul lu ceausescu ea face tot ce vrea cu omul nostru romanul de face cum zice nenea militianul. ma intriga nespus de mult prostia oamenilor in uniforme si ca se fol de acele uniforme ca de o arma cu care poti sa batjocoresti lumea care ti-se pare tie ca nu e cum vrei tu. vedeti si voi in ce lume traim vai de romania noastra. |
cine aq mai patit asa va rog sa imi scrieti un msg sa vad si eu daca decat in gaesti un oras de kk..politia e militie
macar sa vada si lumea ca se poate sa te opreasca politia pentru o treaba si sa iti de-a amenda pt alceva.doar in romania se poate.te duci la spital sa te operezi de apendicita si iesi operat de splina sau cu ficatul sectionat.asa e la noi.de dracuin afara pai daca te opreste pt ceva pentru acel ceva iei amenda dupa caz.la noi e ca dracu iei amenda pt ce vrea p...militianului. vreau doar asa ca sa ne facem o idee cati dintre voi ati fost opriti pentru ca aveti capota sau portbagajul vopsite in alta culoare. sper ca nu multa lume sa pateasca ce am patit si eu. e ridicol cum se aplica legile astea in romania.deci dracu daca scrie clar acolo ca nu e interzis ca masina sa aiba o alta culoare doar sa nu depaseasca 30 % din masina,astai militienii pe mine ma opresc pt ca am capota neagra.kk...ce sa mai zic. maine pomaine ma duc sa plates amenda dar dracu unde se plateste ca nu stiu unii zic acolo altii colo si tot asa.unde o platesc?:?: |
Quote:
|
ozn..tot nu ti-ai dat seama ca vb singur?? :|
|
Quote:
chiar asa stiu si eu k 30% din masina poate sa aiba alta culoare:lol: Quote:
Quote:
|
7 Attachment(s)
niste poze cu abtipildurile pe care le-am pus pe masina.daca va plac bine daca nu astp comentarii.
chiar despre ce panou vb ca nu inteleg fi mai explicit te rog si niste poze cu pragurile pe care le-am montat pe ea,momentan sunt facute in culoare neagra dar o sa le vopsesc in culoarea masinii.sper sa va placa si sa scuzati calitatea img pentru ca nu le-am facut cu camera.bafta oameni buni. |
ala cu pilot e fain dar restul nui sat bn
iar pracurile sunt de ceva BAFTA :) |
Planul tau de tuning mi-a placut dar cu ce ai inceput ma pune pe ganduri :|
|
cum adica?
adica ce nu iti place? eu zic ca o sa iasa bine. o sa se vada anumite schimbari si o sa arate mult mai bine. o sa fie in stilul masinilor din campionatul DTM din germania. eu zic ca o sa arate bine. va urma....... |
daca vrei sa-i schimbi bordul....nu-i pune unul mai nou de Dacie....pune-i de Opel Astra F `92 se potriveste aproape perfect....adica trebuie dor taiat putin din adancimea lui....restul modificarilor le gasesti aici: https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=49443
iar in legatura cu toba de foc....adica cea de mijloc....o poti scoate linistit.....uite-o pe a mea cum facea fara nici o toba....doar tzeava din fatza pana in spate https://www.youtube.com/watch?v=fG_dFwIEkB4 |
mie unu imi place dar ultima toba o ai
|
ti ai facut actipildurile alea cu "pilot" si "momo"??
|
3 Attachment(s)
abtipildurile cu red line wrc pilot sunt cumparate iar cel cu momo e facut de mine pt ca e mai usor de facut si nu se gaseste prin mogazine.oricum cel cu extrem de pe parbriz cred ca il dau jos si o sa ii pun folie.
cypy iti place toba e de inox sudata de cineva acasa si are si site si atunci cand fortez motorul mai tare si imi da rateuri pe toba se aude ceva de genul masinilor din campionatul de wrc. mai choco cred ca in curand o sa ii pun teava in loc de toba de foc si sper sa o ajute si pe ea la motor ca eu nu pun teava doar asa ca sa se auda ca un tractor.acum trebuie doar sa mai gasesc o teava ca nu am gasit nimic pe acasa si treb sa ma duc la un depozit de tevi. va rog sa imi spune-ti cum se aude un motor de dacie de 1300 daca ii pun un filtru sport de la sparco.ca am gasit unul la un prieten si e dispus sa mi-l dea mie ca sa il pun pe a mea. baieti vand volanul care il am pe masina.cine e interesat sa ma caute pe net si e la bani bunicei. cine il vrea e 5 sute mii. |
ozn_yakuza.....yo am anulat tobele numa pt concursul ala de tobe
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:17. |
- Copyright 2026 4Tuning