![]() |
Re: Megane Coupe tunning
frumos si meganu tau doar mai umbla pe la lufturi ca se vede de a 1 km ca a fost lovit
|
da frate asa este.. mi la lovit un taran cu un gip in parcare ca pe aici asa se poarta ...:(
|
Frumoase......am sa revin si eu cu niste poze cu al meu......tot galbior;)
|
Quote:
|
Masinile astea au suspensii sport din fabrica, deci ce suspensii i`ai pus?Toba doar finala sau intreg traseul?
NU nu ii lipseste nici un kit de exterior.Daca faci asta esti doar un show but no go!Las`o mai bine asa silent sleeper. |
9 Attachment(s)
salut, vreau sa va arat si eu machetutza mea sa imi spunetzi daca va place.
|
Salut.Suspensiile sunt FK,iar evacuarea este powerfull,tot traseul plus un filtru extern k&n.Din pacate de la ultima mea vizita pe forum,s-au intamplat multe.Eu mi-am luat un Fiat coupe de 220 cp,din dorinta d emai multa putere,si meganu' i l-am lasat lui fratelo si el a avut grija de ea sa o boteasca nitel:((.In fine acuma a fost reparata si poate iesi iar pe strada cu ea:),dar a spart o janta si ,cum nu gasesc o singura janta de care aveam,acuma tb sa cumpar un set de jante.Daca ma puteti ajuta careva cu un set de jante de aliaj ptr masinuta,v-as fi recunoscator.
|
Quote:
|
vreau si eu sa fac putin tuning exterior dar nu gasesc nici prelungire de bara fata su nici de spata, sau pragare ca sincer nu imi comvine sa schimb bara cu totu k e scumpa rau... si e periculos la strazile noastre ca daca dai in ceva rupi toata bara ... asa cu prelungire mai ai sanse sa pierzi doara adaosoul de sub bara nu si bara intreaga...Am incercat cu ceva prelungire de logan dar trebuie mici modificari pt ca prelungirea fata e mai scurta pe laterale insa improvizez eu ceva!
ps: stie cineva daca e nevoie de omologare pentru o prelungire de bara fata de vreo 10 -15 cm! |
1.nu ai nevoie de omologari pt piese de uzina.
2.in certificatele noi nu mai sunt trecute marimile anvelopelor 3.sa fie sanos domn` politist ca sigur nu se uita decat daca sunt vizibile mult mai mari 4.nu o sa te opreasca niciodata ca ai alte jenti |
Quote:
Pentru un dizain cat mai sportiv voi ce ma sfatuiti sa pun , poate reusesc sa obtin si omologare pentru ele. |
4 Attachment(s)
Quote:
|
am fost eu cu jante pe 15 la rar si m`au trimis acasa.Masina a iesit din fabrica cu 2 optiuni r13 si r14, asa ca cei de la rar nu fac omologari pt radius mai mare.
|
Quote:
De unde sa procur si eu o prelungire de bara fata / spate si pragare la preturi rezonabile!!! Sau un centru de tuning care sa le faca dupa nenumaratele modele de pe net stie careva? K eu nu am gasit inca !!!8) |
| All times are GMT +2. The time now is 03:09. |
- Copyright 2026 4Tuning