Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa scapi de concurentza ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/4704-scapi-concurentza.html)

Edd 13-04-05 19:31

pai daca ar fi facut asta o data si ar fi fost un baiat finutz....merge sa vb cu el..dar dupa cate zici tu e badaran si mai shi suna non-stop da sms-uri.....deci iti sugerez sa te duci la el calm frumos cu o fata de om zambitor sa zambeshti la el ...sa nu zici nimik ...si cand a zambit si el sau zice ceva bate-l da in el omoara-l!!!!!!! :D ..dupa aia ia-i telefonul (sunt 2 variante)
1varianta : daca e pe cartela suna pana ii consumi creditul (eventual iti dau un nr de tel sa mai vb sa iti aud si io vocea :D ) ca sa nu o mai sune .. ;)
a2-a varianta ..>e pe abonament..in cazul asta a dat norocu peste tine.. iei cartela si vb vreo ora ca pana se duce el sa zica ca i s-a furat cartel vb chiar mai mult....sau daca vrei s amai suni pa cineva ...Ex:pe mama ta din cealalta camera..e oke..dar poate vb si noi :D

..acum asta a fost o sugestie..nu trebuie sa faci neaparat ashea...(e de fapt obligatoriu :D )

EvLSant0S 13-04-05 20:09

stewpid..... astept si alte pareri..
da...
la ce pateste EA ... dupa aia ? te-ai gandit ?
probl. prof. etc.
nu-s genu care... BATE si dupa aia INTREABA .... care-i problema..
chiar as discuta frumos cu cretinu .. si i-as explica frumos .
daca ar continua ... ghinionu lui ..
sooo... ?! carmen , psycho ... etc... cmon ... de la voi astept

Carmen 13-04-05 20:13

Pentru inceput eu zic sa raspunzi tu la telefonul ei cand mai suna si sa-i spui s-o lase in pace ca va deranjeaza. Sa nu uiti sa te recomanzi ca fiind prietenul ei :lol:
Daca nu se potoleste vorbesti cu el in afara liceului, si asa nu va avea nici ea probleme 8)

EvLSant0S 13-04-05 20:18

=)) in fine.. nu comentez faza cu .. raspunsul ... la telefonul ei ..

e greu din .. 168 de ore.. cat are o saptamana... sa sune ala in fine.. chiar nu conteaza..
so .. prima varianta pica...

dar.. daca m-as recomanda eu cu un telefon la el ... ?
la fel... vbit frumos... ii spun ca deranjeaza si sa se potoleasca.. sa dea o laba sa-i treaba..
mere?

Edd 13-04-05 20:28

pay santos io la fel m-am referit in afara liceului...ptr c aparerea mea este ca
este stresant si nu vad de ce sa nu o merite????ca nu ai ce sa vb cu ajtia.... bang bang you're dead...my opinion ....(plus ca am glumit un pic in ultima faza..sish....)

iasi_drifter 13-04-05 20:42

Quote:

dar.. daca m-as recomanda eu cu un telefon la el ... ?
la fel... vbit frumos... ii spun ca deranjeaza si sa se potoleasca.. sa dea o laba sa-i treaba..
mere?
pai da asta tre sa faci.
dupa aia normal ca daca insista si dupa ce ii spui sa-si vada de treaba tre sa-l spargi.
daca te ignora cu toate ca i-ai spus sa o lase pe gagica-ta in pace deja se schimba situatia. in cazul asta n-are sens sa mai stai pe ganduri. Sparge-l disloca-l! :D

RaveBoy 13-04-05 20:51

Vezi sa nu fie vro matahala santose ....... ca atunci e nasol .... :twisted:

TheSinner2 13-04-05 21:15

eh... zi's sa-si dea intalnire cu idiotul in victoriei.. pe vineri.. :) si se rezolva rapid :twisted:

Psycho 13-04-05 21:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"iasi_drifter\"
bai Psycho esti belea. si la fel si tu santos
io unu am agatat, mozolit, f***t o gramada de p***e la viata mea si zic cu aprox 80% aveau strumf.
si m-a durut fix in p**a daca aveau tovaras sau nu.
INTOTDEAUNA e vina femeii tale daca te inseala si nu a celui care se da la ea. Pt. ca ea are optiunea: sa il refuze sau nu.
Pt. ca daca nu e hotarata sa nu te insele, daca nu te inseala cu unul, te inseala cu altul. Degeaba il bati tu pe ala. Ea e cea cu probleme. El nu te cunoaste si ar trebui sa ii fii recunoscator daca o f**e pe gagica-ta ca iti face un serviciu demonstrandu-ti ca ea nu iti va fi fidela. Asa ca ei tre sa-i dai un bocanc in c*r sa se duca unde vrea iar lui sa-i strangi mana frate.
Fara suparare dar voi ganditi cu pumnul si nu cu capul la faza asta.
Bine ca n-am dat peste gagici cu prieteni ca voi ca eu nu tineam neaparat sa le sparg fetzele dar daca erau prosti o faceam.
Daca vrea sa-ti fie fidela, il refuza oricat ar insista. Daca nu vrea te va insela si ii spargi fata degeaba aluia.

problema e k ... ink .. nu fac nimik .. il mai ashtept ... o sa ii zic tovarashei .. sai ii explice .. si daca nu vrea sa intzeleaga ii incark bateriile ...

ai si tuh dreptate .. in felul tau ... k prin chestia asta poti sa verifici daca iti este fidela sau nuh .. dar ... daca nu e fidela .. o sparg si pe ea :) ...

Santos ... parerea mea .. acum recvenind la tine .. mergi si explica`i omului k eshti cu ea .. apoi daca insista .. vb si la tel ... si daca nici asa nu merge .. ashteapta`l sa iasa d la liceu ... sa treaca p trotuaru celalalt .. si apoi ... scoate`i 1 dinte .. parerea mea ... hmzz zicea cineva .. k dca e matahala .. pff neinteresant ... ai vazut tyson cu horyfield ... dintr`o bucata .. a dat jos un taur de 140 de kg ( tyson cu o putere de 1 tona in pumn ) totul cu o lovitura bine plasata .. si hai sa va mai vand un pont .. intotdeauna la un scandal .. fitzi voi cei care datzi primii .. ptr k .. sunt 2 posibilitatzi :

1 daca e cu gashka ... sar si aia la bataie .. si ti`o iei dar oricum el e jos
2 aia din gashka decalra silentzio stampa si nu comenteaza nici unu si il aduna de pe jos ..

asta in cazul unei lovituri bine plasate : ... asa k .. parerea mea ... santos .. ia`o cu fruushelu .. nu sunt adeptul pumnului ... din prima dar din a 2`a .. da ... heh de cate ori era sa ma iau la bataie pe strada .. cu mashina .. inclusiv odata cu maica`mea`n mashina .. norok k a zis .. stai in mashina .. si ... k ne suparam ... ptr mine cuvantu lu` mama valoreaza destul d mult ... ( ps > aveam mana p inchiderea de geamuri .. de la solenza .. si mama avea 4 unghii in mana mea infipte k sa n uridik geamu :p .. intentzia mea a fost sa ridik geamu ... k aveam geamu jos .. si prostu a bagat mana p geam ... sa ma ia de barbie ... da mama s`a prins ce vreau sa fac .. si a actzionat .. damn .. si omu era si el cu femeia .. om d varsta cu tata .. da cred k ii dadeam o mama de bataie .. k aveam nishte draci la ce faze imi facuse cu mashina .. muream cu el de gat :P ) ... asta e una din fazele intamplate acu catziva` ani ... dar acu m`am linishtit :p .. sunt pashnic sac . .nu am putetzi enerva la volan .. decat rar :p

EvLSant0S 13-04-05 21:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RaveBoy\"
Vezi sa nu fie vro matahala santose ....... ca atunci e nasol .... :twisted:

neeah... :D nici eu nu-s MIC :D

si daca e ceva... vreo 3 cuvinte am de spus .. sau chiar 4 =))

BISHOP :D MARYO :D RABANNE :D si AUDIPERFORMANCE :D
desii.... n`o sa se puna problema.. sper sa inteleaga din prima ... dela telefon
pana la urma... sambata.. cat o sa fiu cu ea.. o sa-i dau un tel. .. cu ea de fatza... si o sa-i zic... sa dea o labushka... sa se culce.. ca nu`i loc de menage a trois....
daca nu intelege :D revin cu detalii =))
sper sa nu fie cazul

iasi_drifter 13-04-05 22:07

da-i telefon aluia chiar si daca eventual gagica-ta zice sa nu-i dai. e bine ca respectivul sa stie de tine.
dar da-i mai intai bip ca sa vb pe banii lui :lol: . glumesc. sau nu :D .

Psycho 13-04-05 22:09

pff nu`l suna tuh prietene .. k e urat .. alsa`l sa iti sune amika .. si raspunzi tuh .. si il iei tare la telefon .. daca se pierde e pampalau ... si explica`i .. k nu vrei sa avetzi confruntari si sa iti lase femeia in pace

EvLSant0S 13-04-05 22:11

respectivul stie de mine ... ;) de la ea..
insa.. continua .. o suna , sms , etc ....
o sa vbesc cu el....
sper sa inteleaga .. sa nu fie vreun cretinc are sa vrea sa ne masuram diametrul de la \"cohones\" ca... n-am chef...

RoSonic 13-04-05 22:13

Santose, ca tot esti moderator.. da split si fa topic \"cum scapi de concurentza\" :wink: nu vezi ca de cateva pagini numai asta se discuta?

:D good ideea... :D imediat se rezolva...

Edd 14-04-05 07:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
respectivul stie de mine ... ;) de la ea..
insa.. continua .. o suna , sms , etc ....
o sa vbesc cu el....
sper sa inteleaga .. sa nu fie vreun cretinc are sa vrea sa ne masuram diametrul de la \"cohones\" ca... n-am chef...

vezi la ce m-am referit ? :roll: :roll: ashea ai zis shi prima data :roll: ...imi pare rau sa zic dar mie din cate ai zis tu ...imi pare un cretin...acum sper sa nu fie ashea ..ca daca e un tip dragut merita sa vb cu el :P dar am impresia ca nu e...daca era venea la ea discuta o invita in oras..dac afla ca are orieten se retragea(aici nu e numai vb de pumni) ...dar dupa cate vezi nu a facut asta..si ii trimite sms-uri ca prostu' si nu vine sa vb cu ea (chiar a venit vreodata ? :lol: ) .....deci io raman la prima mea impresie..deshi sper sa ma inshel....

All times are GMT +2. The time now is 09:00.

- Copyright 2026 4Tuning