![]() |
Re: Kit Tuning Exterior Tico
1 Attachment(s)
s-ar putea sa vand eu toba mea
cam asa arata |
salutare....am un tico alb,chel!...
ma intereseaza si pe mine un kit bara fata,praguri,bara spate modificate...imi poate face cineva la un pret rezonabil? |
la fel ca sespresso.....m-ar interesa si pe mn niste praguri, sau detalii cum pot sa modific barile ;)
asta in caz de mai intra cineva pe topicul asta. |
Quote:
finala ... ai bagat-o la vanzare ?ce pret ? numai bine, |
Quote:
|
daca e inox nu cred sa fi ruginit pana acum ! :D
|
Quote:
Tu mai bine zi ce ai mai facut pe la masinuta ta :twisted: |
salutare. eu am vandut masina cu totu de cam un an jumate. toba cum am avut eu ultima data gasesti pe www.************. poate gasesti o poza acolo cu ea daca nu spunei ca vrei toba cum e pe un ford focus AB 04 HOL.
|
nu stiu de ce nu a mers adresa scrisa acolo w w w . a l t u n i n g . r o
|
ce geana stati pe topicu asta :)) jur ...
braconierule, actualu posesor al masinii tale a cam umplut'o de stickere .... asa in spiritul craciunului ... motiv pentru care nu am vandut niciuna din masinile mele, mai bine le las sa rugineasca :)) @geo ... se proiecteaza rollbarul deocamdata, am zis clar ca nu pun nimica sus pana nu am absolut TOT ce imi trebuie, in momentul cand pun trusa de scule si flexu pe ea ... va fi cand o duc la vopsit, sa ii fac doar evazarile, barile si pragurile ... dar pana se elibereaza cabina pentru mofturile mele ramane in circulatie ca SPE nu circula inca vreo luna, si nu sunt genu de om sa uzez tenishii :)) ps: astept inca o parte din electronica stand-alone, galeria custom (admisie plenum +evacuare) si mai niste kikitze si ii dau bataie, sper sa se rezolve anu asta totul |
Quote:
salut cine mai are kitu-ri de tico si la ce pret ma intereseaza on kit complet multumesc |
am vazut masina cu stickere pe ea dar daca asa-i place omului... nu ai ce-i face.
|
Salut :D stiu cai din 2009 ultimu post :D . Dar poate mai ai o pereche de praguri ???:D . Arata super !
|
Quote:
|
Mai exista vro sansa sa mai gasim pragurile avand in vedere ca threadul asta are 5 ani deja?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:08. |
- Copyright 2026 4Tuning