![]() |
Re: Cielo cu mici modificari
Cica ar fi in targ la Vitan, pt cei din Bucuresti...
|
Am mai vazut la rxm pe drumul spre constanta la iesire cu 100 de m inainte de selgros
|
mersi ;) o sa caut...frumos cielo ai, keep up the good work!
|
stopurile de unde leai luat... dau bine p masina... so stapanesti sanatos;)
|
salut. frumoasa masina . frumoase angel ;) sa-o stapanesti sanatos ;)
|
frumoasa masina dar incearca sa scotii sigla daewoo de pe jante daca nu ma insel leai lipit tu
nu dau deloc bine |
Quote:
Alta solutie de moment nu am gasit , poate in viitor daca voi revopsi jantele voi acoperi si acele doua gauri si atunci vor zbura si emblemele cu deiu8) |
sal`tare
man cielo arata jale.....am si eu un cielo din 97....ce pot sa zic...o coada de rechin,grila la radiator neagra,un ornament la teava de esapamant si un neon in interior ii schimba aspectu.tre sa rec ca m-au uimit chestiile de la maneru usii pe interior...prea adevarat...o sa imi fac si eu...dar marea mea dilema este...stie vreunu cum pot sa prind grila in spatul dintr=e proiectoare?
|
1. Ms. pt aprecieri
2. Da jos codita de rechin(este kitch - parere personala) 3. Pt a putea monta plasa intre proiectoare trebuie dat jos spoilerul si apoi vei avea mai multe posibilitati de prindere. Bafta |
sal baietzii...care ar putea sa ma ajunga cu o schema de evacuare la cielo??stiu ca sunt of topic dar...pls
|
salut...mishto rau farurile tale,unde le-ai gasit si la ce bani...eu am disperat de cand caut...succes in continuare si ai grija de masina ta!
|
Farurile le-am luat de la un magazin din iasi (de pe google "rxm"), iar angel eyesurile mi le-am montat eu, nu a fost usor dar eu zic ca a meritat8)
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
mi lea dat cineva acu vreo 3 saptamani...aceleasi cu cele pe care leai pus tu...orcum ms
|
Eu...acum 2 saptamani. Ai facut ceva cu ele? Ca degeaba ai dimensiunile, daca nu faci si interiorul tobei corect. Ce inseaman "corect" nu mai stiu... :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:51. |
- Copyright 2026 4Tuning