![]() |
Re:
Quote:
oricum nu stiu cum a ajuns la A3!!! |
si a mai si furat startul :twisted:
|
Re:
asta este!se mai intimpla!
|
ursu albastru este 2.7 cu chiulasa de 2.5
mama ei de mecanica :? |
Asa mai da...din astea am mai vazut :) inseamna ca care in jur la 20 cai peste ala normal de 2.7 asta numa din chiuloasa...
|
Re:
scuze.
greseala mea,eram cu capul la alta masina. mai are si ceva la admisie.(2 furtune ,nu vrea sa zica care-i susta) oricum e oradean de-al meu dar Rusiniccccaaa.... :o :o :o |
Re:
Quote:
sigur a pus si injectoarele de 2.5 si instalatie electrica si tot atunci e cam asa 200-220 2.7 stock are 122 de cai , numit economic :) |
provocare
2 Attachment(s)
Asta suna a provocare,sau mai degraba a insulta.Voi c ziceti???
[03:55] <TM-84-DMX> c masina ? [03:55] <AW-333-SP> BMW 325i [03:56] <AW-333-SP> dar are motor de 3500i scos din BMW seria 5 [03:56] <AW-333-SP> si am pus turbo [03:56] <AW-333-SP> pe ea [03:56] <AW-333-SP> plus NOS [03:56] <AW-333-SP> eu si ala cu BMW albastru ursuleti [03:56] <AW-333-SP> BH .. ARO [03:56] <AW-333-SP> mai are NOS [03:56] <TM-84-DMX> ala e un hot [03:56] <TM-84-DMX> a furat startu d 2 ori [03:57] <AW-333-SP> loool [03:57] <AW-333-SP> da? [03:57] <TM-84-DMX> faina masina aia .. [03:57] <AW-333-SP> da are si el nos [03:57] <TM-84-DMX> dar nu are sanse sa il faca pe maxu' [03:57] <AW-333-SP> nusht da eu il fac [03:57] <AW-333-SP> pe maxu [03:57] <AW-333-SP> :) [03:57] <AW-333-SP> am 430 CP |
faine roate :) Fondmetal creca
:paper: totusi ce user are pe iahu ? ca ala e cam abureala |
poftiti va rog mostra de intelighentza :lol:
tm30max: nah tm30max: carei treaba? bmw_maffia: sierbus bmw_maffia: zi bmw_maffia: tu bmw_maffia: te cunosc? tm30max: esi din tm? bmw_maffia: nu bmw_maffia: Oradea tm30max: cica umbla vorba de vo 430 de cai - motoare de 3.5 de pe cinciar - turbine - nosuri etc bmw_maffia: dap bmw_maffia: te tine bmw_maffia: un concurs? tm30max: nah hai bmw_maffia: ce ai? tm30max: unde ne vedem ? bmw_maffia: mai nu vb copilari e distanta intre noi....stai sa vb o zi bmw_maffia: sa fie bun pt amandoi bmw_maffia: tu ce ai? tm30max: 2.0 16v tm30max: civic bmw_maffia: ohhh cati cp? bmw_maffia: si cu ala vrei sa zici ca ai facut pe BH .. ARO? tm30max: 550cp biturbo tm30max: dap tm30max: vi sau nu ? bmw_maffia: maduc da nu azi bmw_maffia: eu is la liceu mai bmw_maffia: is a 12 bmw_maffia: am bacu bmw_maffia: sambata bmw_maffia: viitosare bmw_maffia: daca vrei bmw_maffia: hai in Arad bmw_maffia: ne punem bmw_maffia: acolo undeva tm30max: pai a cui e masina ? a lu tactu ?sau ? bmw_maffia: al meu bmw_maffia: taicamau bmw_maffia: S320 are bmw_maffia: el nui bmw_maffia: cu masinile bmw_maffia: sport tm30max: pai cumpula mia tm30max: ai carnet ? bmw_maffia: la 19 ani bmw_maffia: cum sa nu am carnet? bmw_maffia: de 2 ani bmw_maffia: lool tm30max: aaa tm30max: bun tm30max: bravos tm30max: auzi lasa si tu numaru de tel sa te sun ca vin io pan la oradea ca siasa am drum akolo tm30max: si ne dam tati bmw_maffia: hai ca in 22 bmw_maffia: mai bmw_maffia: e concurs bmw_maffia: la aeroport bmw_maffia: 0740575336 tm30max: okei bmw_maffia: a tau? tm30max: pa cat ne dam ? bmw_maffia: pai 1000 i mult? tm30max: euro ?????? bmw_maffia: da bmw_maffia: pai nu lei bmw_maffia: ) tm30max: dap mere tm30max: pe cati metri mah ? bmw_maffia: hmmm tu vrei pe metri bmw_maffia: sau bmw_maffia: pe drum mai intins bmw_maffia: ? tm30max: pai tre sa stiu bmw_maffia: ai tractiune in fata bmw_maffia: asai? tm30max: sami setez turbinele tm30max: si shoturile de nos tm30max: gumele alea alea tm30max: zi pe cat vrei sa stiu bmw_maffia: ai tractiune in fata? tm30max: e skimbat tm30max: cu sistem de awd tm30max: nepermanent tm30max: intra numa can scapa aderenta fata tm30max: atuncea intra spatele ca sa compenseze tm30max: bine, totu se petrece in milisecunde deci nu poti sa sesizezi deloc ca patineaza sau sta pe loc bmw_maffia: aham tm30max: so? bmw_maffia: atuncia bmw_maffia: 200 bmw_maffia: m tm30max: tre sa stiu pe cat neaparat bmw_maffia: bine am inteles tm30max: si sa masuram fix distanta sami fac pinionele la cutie exact pt distanta aia bmw_maffia: cat iti ia 100? tm30max: depinde tm30max: cu slickuri yokohama 3.87 tm30max: cel mai bun bmw_maffia: ahh ahh nui rau tm30max: 3.95 bmw_maffia: inseamna bmw_maffia: ca mere bine tm30max: peakolo tm30max: da cu astea de strada 4.5 bmw_maffia: aham tm30max: iar sfertu de mila il manca in 8.9 cu slickuri tm30max: si cu benzina \"stim noi de care\" tm30max: so, 1000euro, 200m bmw_maffia: dap tm30max: vin poimaine bmw_maffia: nu pot bmw_maffia: tiam zis bmw_maffia: sambata bmw_maffia: pot bmw_maffia: pana joi i si in service masina tm30max: hai mah 10 minute bmw_maffia: si nici nu prea am timp tm30max: uatevar bmw_maffia: sambata bmw_maffia: in arad tm30max: bine bmw_maffia: tiam zis tm30max: contacteazama can iti scoti masina din servis asta e useru meu tm30max: sanatate bmw_maffia: ok bmw_maffia: si tie bmw_maffia: ai grija bmw_maffia: de bijuteria bmw_maffia: aia |
Concluzie :
:lalala: :lalala: :lalala: vorbea si omu' aiurea.Parerea mea!Alte pareri? |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: muahahahah. :hahano: :evil_laug
pic sub masa de ras. ala cred ca a visat urat azi-noapte. cum naiba poti sa fii asa de..?nici nu exista cuvant. akimoto vezi sa dai jos roata de rezerva si cricu, se pare ca va fii una la mustata. |
e rau sa fii de bani gata si PROST :lol:
da ala e copil mic, pai dk shtie de turbine si NOS macar atat sa shtie ca Max facea caterinca RAAAuuuu :twisted: de tot pe seama lui, acuma las' ca-i bine, 1000 de parai nu-i strica la MAX :P BNZ nu shtiu care-i faza cu chiulasa de model mai mare da si eu mai shtiu unu cu un 520 cu chiulasa de 2.3, si l-a facut la Arabu din Ciarda, deci o fi ceva(+) la axe si deschiderea supapelor nu (-) la capacitatea marita :? |
parerea mea este ca totusi bmw este masina care ma face fericit
|
oricum cine are nervi sa citeasca ala tot?
daca aveam nervi sa citesc atata poate imi luam si io bacu:) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:42. |
- Copyright 2026 4Tuning