Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Bicaz (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/46781-bicaz.html)

shmen_dj 22-09-07 01:01

Re: Bicaz

Quote:

Originally Posted by ByAlin (Post 1112760)
de cunoscut cind o sa ne cunoastem?

Poi va asteptam cu cea mai mare placere la bicaz....k yo am fost la piatra...si stiu cam care e treaba in mare parte...:!: :!: :arrow:

Larisa 22-09-07 10:58

1 Attachment(s)
Motorul este modificat...s-au bagat cam 600 de euro in el. Are motor de 1800 de pe audi daca tin minte bine. Am o poza..numai ca nu se vede cine stie ce...

JubliX 22-09-07 11:19

nu poze.... detalii.... catzi cp shi ce modificari

Larisa 22-09-07 11:58

Pune poze..nu mai pune poze... Dezbraca-te ca te f*t, imbraca-te ca nu te mai f*t! Daca stiam cati cai are..va spuneam, nu credeti?!?! Stiu si eu ce v-am scris mai sus...atat...

Ali_ump 22-09-07 12:16

Quote:

Originally Posted by Larisa (Post 1113135)
Pune poze..nu mai pune poze... Dezbraca-te ca te f*t, imbraca-te ca nu te mai f*t! Daca stiam cati cai are..va spuneam, nu credeti?!?! Stiu si eu ce v-am scris mai sus...atat...

:)) usor ...nu reproseaza nimeni nimic...voiam sa stim detalii atata tot :)

Larisa 22-09-07 12:26

:)) da, inteleg...nu am zis nimic...O sa ma interesez si va mai dau detalii!! :D scuze daca vi s-a parut ca am fost rautacioasa...

Ali_ump 22-09-07 12:28

Quote:

Originally Posted by Larisa (Post 1113181)
:)) da, inteleg...nu am zis nimic...O sa ma interesez si va mai dau detalii!! :D scuze daca vi s-a parut ca am fost rautacioasa...

Nu da o fost tare faza cu dezbraca-te ...imbraca-te:lol:

johnson 22-09-07 12:49

motorul de 1800 de pe Audi are 90 cp standard, daca nu e ala cu 5 supape pe cilindru, lucru greu de crezut. Cu alt carburator si ceva modificari la admisie si evacuare, ajunge in 110 maxim, desi am dubii ca e cineva in zona sa faca reglajele necesare la o astfel de modificare, asa ca ii dau 100 maxim. Eu inclin sa cred ca mai degraba i-a modificat segmentii care erau f uzati si garniturile de supape si culoasa, sa nu mai scoata fum. Dar e o banuiala, nu vreau sa para o rautate din partea mea sau o lipsa de incredere in posibilitatea de a se intampla chiar. Desi imi doresc sa vina ziua in care o sa se revina la adevaratele modificari, cele tehnice

ByAlin 22-09-07 20:40

Quote:

Originally Posted by JubliX (Post 1113081)
nu poze.... detalii.... catzi cp shi ce modificari

mai intii pune tu detalii:oops: :oops: :oops: despre a ta(RS-ul)

Quote:

Originally Posted by Larisa (Post 1113135)

io zic sa te dezbraci ca restul se rezolva;) ;) ;)

Ali_ump 22-09-07 21:13

Quote:

Originally Posted by ByAlin (Post 1113743)

We gata cu dezbracatu ca se transforma sectiunea in altceva ...hai sa vedem ce ne mai arata Larisa la capitolul masini din Bicaz ok?:rolleyes2 :twisted:

Larisa 23-09-07 12:01

Quote:

Originally Posted by ByAlin (Post 1113743)
mai intii pune tu detalii:oops: :oops: :oops: despre a ta(RS-ul)

Sa nu se mai faca valva..o sa schimb elegant subiectul.. :evil: ca o fata de treaba ce sunt! Ursanul de care v-am povestit e gata. L-am vazut intr-o parcare..i-am facut 2 poze, dar nu m-am intalnit cu proprietarul si deci..nu pot sa le postez pe net...fara "binecuvantarea" lui!:rolleyes2 Inca un tip cu un Ascona mi-a promis niste poze...trebuie sa vina de la Iasi.. Cu rabdare se face totul!:lol:

JubliX 23-09-07 19:55

"mai intii pune tu detalii despre a ta(RS-ul)"

pardon R6 :D... pai..80 cp...motor de 0.8... viteza max 170 km/h .... la viteza nu am spus minciuni :)

Khristy 24-09-07 11:50

nu ai spus la viteza...ai spus la cai :-))

JubliX 24-09-07 11:57

Quote:

Originally Posted by Khristy (Post 1115845)
nu ai spus la viteza...ai spus la cai :-))

acolo da =))

ByAlin 24-09-07 20:16

Quote:

Originally Posted by Larisa (Post 1114395)
Sa nu se mai faca valva..o sa schimb elegant subiectul.. :evil: ca o fata de treaba ce sunt! Ursanul de care v-am povestit e gata. L-am vazut intr-o parcare..i-am facut 2 poze, dar nu m-am intalnit cu proprietarul si deci..nu pot sa le postez pe net...fara "binecuvantarea" lui!:rolleyes2 Inca un tip cu un Ascona mi-a promis niste poze...trebuie sa vina de la Iasi.. Cu rabdare se face totul!:lol:

poti posta si fara binecuvintarea lui daca stergi nr. de imatriculare

All times are GMT +2. The time now is 00:37.

- Copyright 2026 4Tuning