![]() |
Re: Bicaz
Quote:
|
1 Attachment(s)
Motorul este modificat...s-au bagat cam 600 de euro in el. Are motor de 1800 de pe audi daca tin minte bine. Am o poza..numai ca nu se vede cine stie ce...
|
nu poze.... detalii.... catzi cp shi ce modificari
|
Pune poze..nu mai pune poze... Dezbraca-te ca te f*t, imbraca-te ca nu te mai f*t! Daca stiam cati cai are..va spuneam, nu credeti?!?! Stiu si eu ce v-am scris mai sus...atat...
|
Quote:
|
:)) da, inteleg...nu am zis nimic...O sa ma interesez si va mai dau detalii!! :D scuze daca vi s-a parut ca am fost rautacioasa...
|
Quote:
|
motorul de 1800 de pe Audi are 90 cp standard, daca nu e ala cu 5 supape pe cilindru, lucru greu de crezut. Cu alt carburator si ceva modificari la admisie si evacuare, ajunge in 110 maxim, desi am dubii ca e cineva in zona sa faca reglajele necesare la o astfel de modificare, asa ca ii dau 100 maxim. Eu inclin sa cred ca mai degraba i-a modificat segmentii care erau f uzati si garniturile de supape si culoasa, sa nu mai scoata fum. Dar e o banuiala, nu vreau sa para o rautate din partea mea sau o lipsa de incredere in posibilitatea de a se intampla chiar. Desi imi doresc sa vina ziua in care o sa se revina la adevaratele modificari, cele tehnice
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
"mai intii pune tu detalii despre a ta(RS-ul)"
pardon R6 :D... pai..80 cp...motor de 0.8... viteza max 170 km/h .... la viteza nu am spus minciuni :) |
nu ai spus la viteza...ai spus la cai :-))
|
Quote:
acolo da =)) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:37. |
- Copyright 2026 4Tuning