![]() |
Re: [ Yamaha aerox ] ... probleme motor...
1 Attachment(s)
:rolleyes2 deci mai bine raman la cauciuc... cine ma ajuta si pe me cu carene spate... pun poza sa vedeti despre ce vb... am nevoie pt ambele parti...:rolleyes2
|
:lol: bucata aceia galbena... plzz:lol: Numai sa nu fie crapata sau sparta... nu are nimic dk e dusa un pic culoarea...
|
a aparatu o problema... cand ii sai dau o pedala nu se simte nici compresia nimic... zici k e pedala pusa asa de forma numa... nu se simte nimic in interior:(...eu cred k sunt dushi dinti de la pedala... asa cred eu ! sau sa fie dus tot interioru pedalei?
|
poi cand ii dai la pedala...mishca motoru ...sau e chiar in aer tot?:sad:
|
in aer complet
|
daca ar fii rupt 3-4 dintzi sa zicem sar mai simtzii cv ...ca prinde cate unu ce a mai ramas sau cv de genuh ....dar daca e in aer de tot inseama ca e cv inauntru...trebe desfacut si atuncea vezi ce e hiba:D
|
rider on wheel cat ai atins cu aeroxul tau?scootu e limitat>? sau ai scos?
|
acum lam facut !!! e bun inregula... 105 maxim ;) delimitat complet cu mici modificari ;)
|
ce'fel'de mod'ifi'cari ai facut...?
|
poi: filtru aer sport,carburator de 17,5,curea malossi (asta nu prea conteaza la viteza da nah, k calitate)... role de 7" ... stock merge 90
|
4 Attachment(s)
new pics .....................................
|
salz.. tot eu sunt.. ( cu alt user ) asa.. noutati ... stopuri pe led.. capace semnale carbon look ...poze curand;)
|
Nu stiti unde as putea gasi o sea pt pasagerul din spate?noua sau second dar in stare buna?
|
spuneti-mi si mie ce-mi recomandati................aerox de 49.2....sau aprilia sr 50????????
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:42. |
- Copyright 2026 4Tuning