![]() |
Re: Club Megane Classic
nush ce sa zic.... negru.... sau poate ceva mai deschis..... un albastru deschis poate?.....
hm..... dar muzica nu pui? (am vaz ca ai player-ul stock)...... |
2 Attachment(s)
da am un sub si o statie kennowd da nu as vrea sa renunt la comanda de la bord..
|
alea doua ovale leam pus acuma cateva zile mai am delucrat la gaurile care leam dat trebe sami iau fibra de sticla si sa le ridic la nivelu boxelor da imi trebe timp ca muncesc..
|
mda.... de muzica n-ai zis nika pana acuma.... de-asta am intrebat.... ;) .... oricum... daca schimbi playerul potzi sa cumperi un adaptor pentru comenzi daca vrei.... iar calitatea sunetului o sa se imbunatatzeasca simtzitor..... Blaupunkt-ul ala stock nu shtie prea multe, in opinia mea..... eu una, dupa ce am pus Alpine-ul era o diferentza ca de la cer la pamant.....
uita-te dupa adaptor.... daca tzii asha mult la satelitul ala de comanda.... :-P |
msss am sa ma uit
|
aratami si u putin alpine sami fac si io niste idei ;)
|
modelul meu nu se mai fabrica...... cel mai aproape de ce am eu este asta.... Alpine CDE-9870 RM (nu pot sa pun link... :evil: cauta pe net)...
se aude foarte bine.... volum super.... eu l-am cuplat cu nishte boxe Infinity.... boom-boom ... :D |
ee am reusit sami pun cutia de viteze ma costat 300 euro + caseta de directie 120 euro ( da tot se aude un zgomot cand virez pe loc a zis ca sunt dusi rulmenti de supt arcuri ) am sa schimb si aia sa vad.. in totam am ajuns 580euro "la mana 2 piesele"
|
asta e boala Megane-urilor..... shurubaraia..... :-P shi eu "sufar" de pivotzi, bucsharaie shi, mai nou, fuzeta dreapta spate..... ca veni vorba... cat costa o fuzeta spate???
|
nus ca io miam schimbat in tara capčetele de bara la directie am facut vro 5 mi km si acuma cand leam dat jos sunt terminate.. uff oare ca nus originale?
|
ee lasam probleme hai baieti sariti cu renaulturile mai bagati ceva tuning sa admiram si noi
|
1 Attachment(s)
va asteptam
|
hai ca ne-am lenevit..... :-P ... latest addition.... subwoofer Kicker shi statzie Kicker... 750W de bass :twisted:
poze cand curatz in portbagaj... deci... maine sau poimaine.... |
hai baieti mai bagati niste poze cu ce ati mai facut bafta
|
Servus ma baieti,se pare ca mai ingrosati rindurile.Mi-am luat si io un Megan Classic din 2002 ,motor 1,4 cu citiva cai in plus.Imi place la nebunie cu toata ca nu este tunata.Asta-i a2-a nevasta.Deocamdata merge gantz si sper sa tina.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:21. |
- Copyright 2026 4Tuning