![]() |
Re: Time out...
catalin.... BOOM???
ce sa caute printre voi...??? |
de ce nu magos? nu ii lasa pretenele? :P
|
doamneee...nu am zis nimic..... :D nu despre ASTA era vorba...
tu ai vazut ce gabarit au baietii?? :P Cata ar fi fost .... don't kno... :D aschia! :D |
Pai si io cum sunt fata de ei ? :)) tot aschie, sa ne vedem toti acolo pe calendar.
|
=)) era referitor DOAR la intalnirea de la Alex de acasa =))
|
paaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnntttttt ttttttttttttt Baaaaaaaaaaaaaaaal~~~!!!!!!
|
Iti place sa fii impuscata in fund cu bilele alea de vopsea ?
|
Quote:
tare asta...si eu ma gandeam odata la un paintball...ce ziceti facem 2 echipe street vision si speed deamons odata?sa ne duelam si la counter-strike real nu numai pe la stopuri :D |
Nu e corect,avem numai oameni de peste 1,83m si peste 110 kg,suntem mari si usor de nimerit :P .
|
Quote:
pe noi ne cam bate vantu...eu cu GIC suntem cei mai grasi asa :lol: |
Paii eu am 1.83m si 110kg,TicoRS are 1,80 si 110kg 2fast are 1,85 si tot 110kg Pork are tot cam aceeasi inaltime dar 130kg si tech wiz are 1.90m si 140kg...o punem :D ???????
|
De dupa astia mari mai sunt cativa slabanogi , io am 1,75 si 80 kile :D , pe mine nu ma nimeriti ca sunt agil :))
Io salvez grasanii :)) |
Mda....As fi vrut eu paintball, dar am mana in ghips dupa un sumo cu Tech wiz (Tech_wiz, daca gasesti masina zgariata, cauciucuri taiate, geam spart, excremente umane pe capota, super glue in yala, tribale cu cheia, nu eu am fost!!!!!!!!! :))) ). Si am pus cateva kg din cauza asta , ma apropii vertigiNOS de 90 kg.. pacat ca nu pot sa va onorez la paint ball...
Daca vrea cineva, jucam online: nfs 5 , live for speed, jocuri pe care le pot juca doar cu mana stanga. Pt doritorii de cs, sa se mai antreneze 30 zile :))) |
Quote:
Daca greutatea este raportata la cea a unei vrabiute... Sunteti cei mai grasi... Adevarat |
Ma...
Cati jucatori de Counter avem noi??? ;)) Hai mai bine un NFS ceva :P |
| All times are GMT +2. The time now is 12:44. |
- Copyright 2026 4Tuning