Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Audi A5 vs Bmw 335 CI (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/46458-audi-a5-vs-bmw-335-a.html)

alecsutu1 26-07-07 09:52

Re: Audi A5 vs Bmw 335 CI

Normal o masina cu LSD este foarte greu de stapanit pe asfalt ud,mai ales la 300 cai,stiu pentru ca 323-ul care l-am avut cu LSD scurt 4,10 facea ca dracu pe ud(adica eram pe toata soseaua )

zGb 26-07-07 16:19

sa vezi 335i pe ud cum e ca nu poti sa accelerezi deloc ca intra dsc-ul intruna din cauza cuplului prea mare la turatii f mici...o sportiva fara lsd e de cam de kko...si tind sa cred ca 335i se vrea a fi sportiva

SEBASTIAN 26-07-07 16:57

acceleratie progresiva, nu se foloseste pedala la maxim si in functie de apasare electronic cuplul motor e eleiberat progresiv.

pharaon 27-07-07 14:38

Audi pt familisti, BMW pt piloti!Si daca vrei neaparat diferential iti poti monta pt toate.Si un video de la Autocar:

http://www.autocar.co.uk/VideosWallp...41&Page=5&CT=V

bakal 27-07-07 15:04

intradevar, 335i e de belea, iar pt mine nu prea exista masina mai buna(produsa in europa) decat bmw...desi are un design nu chiar atragator, pierzand la acest capitol in fata lui A5, E92 e mai bun....iar cu un lsd, doar daca vrei sa faci drifturi in continuu, in rest, cred ca e multumitor si diferentialul vascos, din fabrica...si sa nu uitam ca mai sunt sportive care nu au lsd din fabrica...

UNLORD 30-07-07 13:56

Am vazut un a5 la mare in weekend si in afara botului care e f. misto restul e cam fad (profil si spate) iar stopurile sunt mai nasoale decat alea de la seria 3. My opinion.

SEBASTIAN 30-07-07 14:48

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 1020921)
Am vazut un a5 la mare in weekend si in afara botului care e f. misto restul e cam fad (profil si spate) iar stopurile sunt mai nasoale decat alea de la seria 3. My opinion.

Felicitari pentru curajul de a spune adevarul.
Ca sa evit lumea care-mi sare in cap am zis sa nu discut chestile de design dar daca ai spus nu puteam sa nu subliniez.In poze e mult mai fru mos a5 decat in realitate are o calitate fotogenia:lol: fapt care nu se poate spune despre BMW.

SFW 30-07-07 19:05

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 1021027)
Felicitari pentru curajul de a spune adevarul.
Ca sa evit lumea care-mi sare in cap am zis sa nu discut chestile de design dar daca ai spus nu puteam sa nu subliniez.In poze e mult mai fru mos a5 decat in realitate are o calitate fotogenia:lol: fapt care nu se poate spune despre BMW.

Tine de gusturi zic eu ... mie mi-a placut A5-ul mai mult in realitate spre exemplu decat in poze....
Arata bine si seria 3 coupe ... dar prefer A5-ul la design..
E o parere personala....

b_gt 30-07-07 21:46

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1021492)
Tine de gusturi zic eu ... mie mi-a placut A5-ul mai mult in realitate spre exemplu decat in poze....
Arata bine si seria 3 coupe ... dar prefer A5-ul la design..
E o parere personala....

preder...seria 3...dar am inteles..k ambele..sunt de proasta calitate....

SEBASTIAN 30-07-07 21:52

Quote:

Originally Posted by b_gt (Post 1021810)
preder...seria 3...dar am inteles..k ambele..sunt de proasta calitate....

.............................cum asa?

attila 30-07-07 22:18

daca si BMW e de proasta calitate...:evil:

SEBASTIAN 30-07-07 23:19

pai de aia iau eu audi

alin_coop 31-07-07 02:59

sa va spun sincer, mie mi-ar fi greu sa le compar din punct de vedere estetic din 2 motive: 1-audi-ul nu l-am vazut decat in poze: iar 2- bmw-ul l-am vazut si in realitate si pare foarte usor schimbat
si totusi asa cu aceste mijloace spun ca spatele audi-ului imi place mai mult decat cel al bmw-ului desi ca si concept sau pura coincidenta sunt usor asemanatoare
bmw-ul arata foarte masiv si parca greoi,pe cand audi are o trasatura mai sprintena si mai agila,desi parca nu te impinge decat la un condus lejer si frumos, comod, nici vorba de ceva nebunesc
aici pot fi dispute pana la nesfarsit daca e sa se acopere cat mai multe aspecte, plus dilema si mai mare din cauza careia vor exista mereu "conflicte" este pasiunea dusa la extrem a multor oameni fata de anumite masini sau modele. nu vreau sa jignesc pe nimeni si nici sa acuz sau sa arat cu degetul sau sa sugerez ca exista astfel de persoane aici (si daca este asa eu nu am nimic iimpotriva acestor persoane), dar cei ce au aceasta pasiune (BMW orice ar fi! sau AUDI si atat sau orice alta marca, fara sa recunoasca daca exista ceva mai sau mai performant) nu prea pot fi destul de obiectivi in aceasta problema, deci din nou intrebari si intrebari :)

pharaon 31-07-07 18:41

Quote:

Originally Posted by alin_coop (Post 1022274)
sa va spun sincer, mie mi-ar fi greu sa le compar din punct de vedere estetic din 2 motive: 1-audi-ul nu l-am vazut decat in poze: iar 2- bmw-ul l-am vazut si in realitate si pare foarte usor schimbat
si totusi asa cu aceste mijloace spun ca spatele audi-ului imi place mai mult decat cel al bmw-ului desi ca si concept sau pura coincidenta sunt usor asemanatoare
bmw-ul arata foarte masiv si parca greoi,pe cand audi are o trasatura mai sprintena si mai agila,desi parca nu te impinge decat la un condus lejer si frumos, comod, nici vorba de ceva nebunesc
aici pot fi dispute pana la nesfarsit daca e sa se acopere cat mai multe aspecte, plus dilema si mai mare din cauza careia vor exista mereu "conflicte" este pasiunea dusa la extrem a multor oameni fata de anumite masini sau modele. nu vreau sa jignesc pe nimeni si nici sa acuz sau sa arat cu degetul sau sa sugerez ca exista astfel de persoane aici (si daca este asa eu nu am nimic iimpotriva acestor persoane), dar cei ce au aceasta pasiune (BMW orice ar fi! sau AUDI si atat sau orice alta marca, fara sa recunoasca daca exista ceva mai sau mai performant) nu prea pot fi destul de obiectivi in aceasta problema, deci din nou intrebari si intrebari :)

E o forma de descarcare a unora, ceea ce spui tu. Ai dreptate. Multi care trebuie sa omoare timpul la serviciu sau acasa etc stau pe forumuri si se cearta si se contrazic! :)

P.s. La faza cu masivitatea am opinie inversa, adica A5-ul mi se pare mai greoi si mai masiv :)

alin_coop 31-07-07 21:09

eu am comparat audi-ul din poza cu bmw-ul din realitate :)
asa ca daca tu ai vazut si audi-ul in realitate poate intr-adevar pare mai masiv
eu m-am luat doar dupa ce imi sugereaza poza, astept sa vad unul si in realitate si sa il studiez

All times are GMT +2. The time now is 10:37.

- Copyright 2026 4Tuning