![]() |
Re: Bugatti Veyron Cabrio
Quote:
Se poarta numerele de germania :D |
Da,intr-adevar,foarte frumoasa si aspectuaoasa masina,dar totusi,cine ar merge cu capota data jos la peste 200???Ce 200,nici 100 nu cred,k la ce curenti de aer se fac,iti bubuie capul,la orice masina dak ai deschis geamul la peste 150 bubuie inauntru!!!!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
asta o fi cel inmatriculat in Romania?
|
Quote:
|
Quote:
|
[QUOTE=STREET;1046227] se stinge QUOTE]
De fapt cred ca arde instantaneu...:lol: :lol: :lol: Cat despre masina......No coment dar parca tot veyronu ala normal l-as alege...dar nu cred ca o sa fiu prea curand in postura asta:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 |
Cred si eu ca va fi limitat la 350km/h..................si totusi...........ce era dak scoteau o decapotabila care sa prinda 407km/h............era ceva
|
Quote:
photoshop ? :) |
Va datzi seama la ce forta e supus sasiul unei decapotabile de 1001 CP :lol::D
|
o femeie frumoasa tot f*t eu in viata asta dar o masina ca asta nu cred ca o sa am vreodata :-P
|
Quote:
|
Cica intentia exista pt un astfel de Veyron. Iar poza chiar e in photoshop facuta. :D http://www.autojurnal.ro/category/producatori/bugatti/ ultimul articol de jos
|
"de ce nu ai alege versiunea Sport a lui Bugatti Veyron"
ok am ramas prost :|:|:| VERSIUNEA SPORT :| ca alalaltu ce-o fi? suv? limuzina? adevaru e ca e slaba rau accelereaza ca mortu nu?:| "ii umilesti pe ceilalti, care au doar un Veyron banal si nu versiunea sport" daca ajung sa vad si "hehehe fraiere io am veyron sport u esti un amarat un prapadit cu veyron classic ba!! hahahaha" :| atunci creca imi vand masinile si devin pieton ca nu mai merita sa mai merg pe strazi:| |
Am aflat din mass-media ca nu e vorba de versiunea sport ci de un model tunat de un arab... e mai plauzibil :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:49. |
- Copyright 2026 4Tuning