![]() |
Re: cine a fost personal in germania sa isi ia masina?
Quote:
|
Am si eu o intrebare.Pot sa`mi cumpar o masina din germania spre exemplu din 95 si sa o pot inmatricula in romania??.Sau o cumpar degeaba??
|
Quote:
Insa doar daca esti dispus sa platesti 3-5000 euro pentru taxa de inmatriculare. Bafta! |
Merci!Pentru o asemenea suma pt inmatriculare nu prea se merita sa iei o masina pt import!
|
Quote:
|
acum se plimba cu masina nu mai intra pe 4tuning
|
autohaus-rile astea cumpara masina de la cineva, mai pun ei un adaos si o vand mai departe. Oare nu e mai rentabil sa mergi in .de, sa cumperi un ziar de profil si sa iti cauti asa masina. asta daca stii limba germana, normal.
|
sau daca ai ceva cunostinte acolo ai de cistigat ma gindesc!!
|
hmm poti s ate duci in hamburg k akolo este cel mai mare park auto...si gasesti ce vrei ...si k sa nu te pierzi iti iei un pocket pc gps cu u...k il poti folosi si k masina...si k pieton si k ce vrei u....:P iti iei un ghid de limba....si te costaa pe akolo ku biletu de autocar ..manakre alea alea....ami mult de 700 de euro n`ai cum sa cheltui cu tot cu aktele masinii kre le faci akolo;) bfta cu masinuta ta;)
|
calculati aici taxa de inmatriculare
http://www.autobizz.ro/taxa-inmatriculare.php se pot inmatricula masinile in bularia mult mai ieftin si mai convenabil |
Quote:
|
daca a fost cineva in stuttgart dupa masina il rog sa descrie experienta. dpdv al pretului cum sunt masinile?
oricum..eu am cumparat bilete deja bilete de avion Arad-Stuttgart. Am unde sa stau acolo si vreau sa caut eu masina la privati. Sper sa ies mai bine asa. Totusi, in cazul in care nu voi gasi ce doresc la privati, exista autohausuri in preajma Stuttgartului? |
mai e o varianta sa mergi la un service mercedes,bmw,opel,etc vb cu unu de pe acolo ,ii spui povestea si il rogi sa iti dea o adresa unde sa mergi si sa gasesti masini bune pentru ca stiu si ei cateva...si cine stie poate dai chiar de un roman
varianta probata cu rezultate f bune |
gasesc astra f de prin 95 cu euro 3?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:17. |
- Copyright 2026 4Tuning