![]() |
Re: Turbo sau Compresor tuning
se poate monta compresor pe un motor cu distributia pe lant?
|
De ce nu ? Compresorul e invartit de cureaua de accesorii,deci nu conteaza cum e distributia.Si nici macar asta nu e obligatoriu,se poate pune fulie suplimentara si alta curea.LSJ-ul de pe Cobalt SS SC/Ion Redline e un exemplu de motor de fabrica cu aceste specificatii.
|
Quote:
alta fulie suplimentara unde sa pun? mai exact de ce sa o prind? ce o va angrena? merci. |
intrebare de copil tampit care vrea sa invete
exista o diferenta intre turbocompresor si turbina? ar fi foarte frumos k cineva sa aiba rabdare si sa imi explice:-) |
la modificari majore,adica daca cineva vrea sa duca un motor undeva pe la 400 de cai,trebuie sa schimbe evacuarea si sa faca neaparat chip tuning?
|
Nu neaparat ..... nu trebuie sa faci cip cirip si nu e nevoie sa schimbi evacuarea .... daca pleci de la 150-200 cp, poti ajunge usor la 400 cp cu un filtru sport, un fake bov si un sidiu atarnat de oglinda .....
|
Quote:
|
si stichere ?
|
Am ma citit undeva intr-o revista specializata ca acel Sticker NIKE + placuta cu numele ghertzoiului ( proprietarului ) pe bord = Invincibilitate => superman prin copaci =))
PS: cer scuze ...chiar nu m-am putut abtine :> |
pun pariu ca tot topicul meu o sa fie sters dar in fine
era chiar asa de greu sa spuneti DA TREBUIE unde era elita mecanicilor |
o gramada de raspunsuri stupide....sunt curios ce inseamna viata pentru voi astia care ati comentat aiurea....
p.s: eu daca as fi ca voi m-as piti intr-un coltz si nu as mai iesi de acolo!!! |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:16. |
- Copyright 2026 4Tuning