![]() |
Re: Scoala de soferi
3 luni dar mai bine incepi la 1 luna jumate si eu tot asa fac
|
nu poti decat sa-ti pregatesti actele, conducerea nu ai voie pa la la 18 fix. A fost o vreme frumoasa cand se putea da si examenul inainte, astfel incat in ziua x puteai sa iesi legal pe strada, dar gata cu prietenia...
|
Quote:
|
eu asa stiam, dar pt 100% siguranta o sa intreb, ca sa nu dezinformez
|
m-am interesat azi.. si se poate cu 3 luni inainte.. ;)
|
stiam eu bine
|
yo am facut la Dialiv ...pe o solentza visinie .... instructor foarte bun ...si un baiat de nota 20 .... n-am ce zice :D
|
Quote:
|
oferta de iarna!scoala de soferi RIGA,efectuează pregatirea pentru obtinerea permisului de conducere,in perioada ianuarie februarie,teoretica pe calculatoare,si practica pe autoturisme ford focus,ford fiesta,opel vectra,fiat 500,la pretul promotional de 700 lei,platibili in rate,pana la terminarea cursului.relatii la tel.0753891052.va asteptam.pentru fiecare nou candidat,se ofera o reducere de 10%!
|
am facut la prim driver cu domnul lazar stefan,super tip,foarte de treaba,foarte amuzant.....il recomand;):D
|
si eu am facut acum 2-3 ani cu domnul lazar stefan.....nu tin minte exact la ce scoala de soferi era atunci,dar nu asta e important,e foarte tare omu,n-am ce zice,aveti ce invata de la el;);)
|
Quote:
|
Quote:
contacteaza-ma pe id : budy_lex ! :D |
Quote:
|
Quote:
ce va mai place shaworma .... in ziua de azi nu poti ajuta pe nimeni ca s`ar unii altii cu mistouri din astea! :) rau mai esti! |
| All times are GMT +2. The time now is 10:12. |
- Copyright 2026 4Tuning