Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   2008 Audi Rs6 (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/46015-2008-audi-rs6.html)

SFW 15-07-07 14:43

Re: 2008 Audi Rs6

Quote:

Originally Posted by ameer (Post 997356)
NU o sa se intample asa ceva. Mi-e prea lene sa iti explic de ce, dar hai sa facem pariul ala daca esti asa sigur. IN primul rand gandeste-te ca un a6 cu 620 cai va face R8-ul praf, si nu se pupa cu marketingul lor... Asta e prima chestie. A doua Rs6 concureaza cu e55 si m5, si va fi apropiat de puterea celor doua astfel incat sa intre in concurenta directa cu ele.

Cateodata ma frapati... Analizati si voi un pic situatia... Nu mai credeti toate prostiile

Rs6 plus ar fi o versiune ulterioara ... ce o sa apara in timp ... si daca rs6 va fi lansat cu versiunea de aprox 580, o versiune de 620 pt plus nu ar fi atat de necrezut.
Pe r8 va fi pus un motor v10 ... si oricum, poate sa aiba rs6 cati cai ar avea ... nu are cum sa intre in concurenta cu r8, ce spui tu nu are nici o logica ... daca un sedan are nu stiu ce putere, asta nu inseamna ca intra in competitie directa cu o masina pur sportiva.

Pare destul de greu de crezut un a6 de 580 cai ... dar astea sunt ultimile zvonuri ce vin din reviste ... sau de la surse mai mult sau mai putin apropiate de audi.

Nu mai fi si tu atat de frapat ... asteapta sa vezi ce o sa fie si trage dupa o concluzie ... poate nu le stii tu pe toate ... ;)

Edy::Aj 15-07-07 14:56

''Rs6 plus ar fi o versiune ulterioara ... ce o sa apara in timp ... si daca rs6 va fi lansat cu versiunea de aprox 580, o versiune de 620 pt plus nu ar fi atat de necrezut.''' a am uitat , o sa iasa mai inkolo versiunia plus de 620 cai...o sa fie o bestie...dar o sa se intample cum la ''golf gti edition 30 ''care are cu 30 de cai mai mult de cat Gti normal.....ca viteza maxima sete oleaka mai mare ca aia normala dar in rest (curbe..etc) nu pentru ca ei au schimbat numai motoru nu si restu...asa o sa fie si cu editzia plus de la rs6

daco_dac 15-07-07 16:23

nu mai laudati atata audi cu cei 600 de cai...daca o sa aiba atata. masina ramane tot un sedan de lux, dar cu fff multi cai putere...nu o sa o puteti compara cu nici un supercar de 600 de cai...

ameer 15-07-07 17:51

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 998498)
Rs6 plus ar fi o versiune ulterioara ... ce o sa apara in timp ... si daca rs6 va fi lansat cu versiunea de aprox 580, o versiune de 620 pt plus nu ar fi atat de necrezut.
Pe r8 va fi pus un motor v10 ... si oricum, poate sa aiba rs6 cati cai ar avea ... nu are cum sa intre in concurenta cu r8, ce spui tu nu are nici o logica ... daca un sedan are nu stiu ce putere, asta nu inseamna ca intra in competitie directa cu o masina pur sportiva.

Pare destul de greu de crezut un a6 de 580 cai ... dar astea sunt ultimile zvonuri ce vin din reviste ... sau de la surse mai mult sau mai putin apropiate de audi.

Nu mai fi si tu atat de frapat ... asteapta sa vezi ce o sa fie si trage dupa o concluzie ... poate nu le stii tu pe toate ... ;)

Evident ca nu le stiu pe toate... Era doar opinia mea. Daca va avea intr-adevar 580 cp, jos palaria. O sa vedem cand apare. Ar fi interesant daca ar avea motor turbo, e mult mai usor de tunat.

Bemelo 15-07-07 18:07

Quote:

Originally Posted by daco_dac (Post 998617)
nu mai laudati atata audi cu cei 600 de cai...daca o sa aiba atata. masina ramane tot un sedan de lux, dar cu fff multi cai putere...nu o sa o puteti compara cu nici un supercar de 600 de cai...

tu ai vreun complex sau ce? BMW-ist cumva? cine a comparat-o cu vreun supercar de 600 cai? Sa intelegem ca un sedan de lux cu multa putere e un lucru rau sau ce?

@ameer : motorul nu va fi aspirat in nici un caz :D

monk 15-07-07 18:17

eu am o intrebare destul de dubioasa...

de ce asculta Radio EuropaFM ? in poze asa se vede...

Cristy65 15-07-07 18:42

Quote:

Originally Posted by monk (Post 998763)
eu am o intrebare destul de dubioasa...

de ce asculta Radio EuropaFM ? in poze asa se vede...

acuma am vazut si eu :shock: :shock: :shock:

sa fim noi tara norocoasa in care s-a testat noul RS6??:rolleyes2

monk 15-07-07 18:59

ma indoiesc... de obicei pozele "spion" sunt din exterior... ma gandesc ca partea din interior fi a vreunui maniac de pe la noi care si-a modificat softul si borduul ca sa semene cu un "eventual RS6"... desi nu cred ca ar face cineva asa ceva

Cristy65 15-07-07 19:05

Quote:

Originally Posted by monk (Post 998835)
ma indoiesc... de obicei pozele "spion" sunt din exterior... ma gandesc ca partea din interior fi a vreunui maniac de pe la noi care si-a modificat softul si borduul ca sa semene cu un "eventual RS6"... desi nu cred ca ar face cineva asa ceva

pozele sunt de pe un site olandez.deci nu stiu cum ceva maniac ar putea pune poze spion pe un site olandez

dexter_20 16-07-07 02:08

https://www.youtube.com/watch?v=Y1boudlCsKw ce am gasit acum cateva minute.

SFW 16-07-07 14:55

Quote:

Originally Posted by ameer (Post 998725)
Evident ca nu le stiu pe toate... Era doar opinia mea. Daca va avea intr-adevar 580 cp, jos palaria. O sa vedem cand apare. Ar fi interesant daca ar avea motor turbo, e mult mai usor de tunat.

Nici eu nu credeam ca o sa aiba in jur de 580 de cai ... credeam ca in jur de 500 ... dar sunt prea multe zvonuri in acest sens ... probabil atat de multe incat daca audi nu a pus motorul ala va fi nevoit acum :lol:

In septembrie o sa afle toata lumea ce si cum ... pana atunci sunt doar speculatii ... dar un rs6 de 580 de cai ar fi ... :yikes::yikes::yikes:

PaulMIG 16-07-07 15:25

Ameer aici tu nu analizezi situatia.... Nush de ce nu poti sa crezi ca Lamborghini vrea sa concureze cu porsche jaguar sau aston martin punand un V8 in Gallardo. Decizia de mult este luata, deci o sa se intample, cum de altfel si prototipul R8 cu V10 a luat foc in teste pe Nurburgring(daca nu ma insel). Exact aici in diversificarea ofertei se vad strategii de marketing! Chiar daca eres6 va bate pe hartie anumite supercaruri, nu trebe comparat cu ele, alta utilitate, alta clientela, alta mancare de peste. Parerea mea, inca o masina pe care o poti comanda inainte sa apara pt ca nu ai cum sa dai gres cu asa ceva.

ameer 16-07-07 17:40

Quote:

Originally Posted by PaulMIG (Post 1000425)
Ameer aici tu nu analizezi situatia.... Nush de ce nu poti sa crezi ca Lamborghini vrea sa concureze cu porsche jaguar sau aston martin punand un V8 in Gallardo. Decizia de mult este luata, deci o sa se intample, cum de altfel si prototipul R8 cu V10 a luat foc in teste pe Nurburgring(daca nu ma insel). Exact aici in diversificarea ofertei se vad strategii de marketing! Chiar daca eres6 va bate pe hartie anumite supercaruri, nu trebe comparat cu ele, alta utilitate, alta clientela, alta mancare de peste. Parerea mea, inca o masina pe care o poti comanda inainte sa apara pt ca nu ai cum sa dai gres cu asa ceva.

Gresesti, am citit de curand un interviu cu Winkelman (boss-ul Lambo) in care a spus ca nu va fi nici un V8 pe Gallardo. Si pana la sf anului o sa mai vedeti o variatie de la unul din modele, cel mai probabil Murcielago SL.
Si mai exista un zvon ca in 2009 Murcielago va fi inlocuit. Si facelift la Gallardo anul viitor. Si nu veti vedea v8 pe Gallardo, poate un alt model sa concureze porsche am si jag. In nici un caz un motor mai mic pe Gallardo. E o prostie dpvd al marketingului

Si apropo de rs6, si eu cred ca va fi turbo. Ar fi un mare avantaj in fata concurentei fiind foarte usor de tunat, asta pt mine unul ar reprezenta un mare avantaj fata de M5 de ex.

zGb 16-07-07 18:23

si tu crezi ca va fi turbo atotcunoscatorule? pai de 2 ani se stie ca va fi biturbo...pe rs6 au aparut initial zvonuri la 550cp dupa care au zis ca o sa aibe intre 550-600cp ideea e ca trebuie sa-l gandeasca dpdv al marketingului ca acelasi motor va fi pus si pe R8 dar probabil cu alta putere...zvonuri sunt si ca ar pune diesel pe R8 (yuuuuuck)

Bogdan_mb 16-07-07 19:23

R8 Diesel ?? chiar ca ar fi yuuuk.. Eh, sunt doar zvonuri, exact ca si Q7 V12 TDI , de un an tot se lanseaza...

All times are GMT +2. The time now is 11:45.

- Copyright 2026 4Tuning